Bir derdim var lütfen bişeyler söyleyin böyle olan var mı

Aptal doktor öylemi böyle dusuncedeysen kendi kendine tedavi edilebilirsin bak soğuk suyla yıkayınca geciyormus

Yoo niye zor olsun bir zahmet beğendiğiniz özel hastahaneyi seçiyorsunuz gerekli uzman doktora randevu alıyorsunuz
İnsan 3 gün acil olmayan şikayet için acile gitmemeli. Bunun tartışılacak bir tarafı yok.

Begenmediysen başka doktora gidersin bu ne hırs ya?

Bende surdan bı doktor bulsam keşke hic aptal felan demem. Çevremdeki doktorların hicbirisiyle ilgili şikayetlerim yok. Şansıma ..

Sorunuzun cevabına gelincede benmde çoğunlukla kalbim göğüsün ağrır. Eko çekindim film çekindim akciğerden temiz. Bı batın ultrason kaldı 17 sinde. Sürekli öleceğim die kafamda kuruyorum. Sizinde psikolojik olabilir gerekli tetkikleri yaptırın ve sonra destek alın, geçmiş olsun.

gozume kan indi demissiniz kovit olabilirmisiniz?
yeni varyantin belirgin ozelliklerinden biri goz kanlanmasi geniz akintisi diye okumustum

Yoo niye zor olsun bir zahmet beğendiğiniz özel hastahaneyi seçiyorsunuz gerekli uzman doktora randevu alıyorsunuz
İnsan 3 gün acil olmayan şikayet için acile gitmemeli. Bunun tartışılacak bir tarafı yok.
Herşeyi siz biliyorsunuz zaten dimi gittim özel hastaneye bir yığın antibiyotik verdi belkide o mahvetti bilemem tartşılacak coknyani var

Kimin öleceğini rabbim bilir benim öyle bir korkum yok sagolasın tesekkürler seninde olmasın

Psikolojik dediyse tekrar acile gitmenizin manası yokmuş. O sebeple neden geldin demiş. Psikologa/psikiyatra gitmeniz gerekiyordu ya hani.

Herşeyi siz biliyorsunuz zaten dimi gittim özel hastaneye bir yığın antibiyotik verdi belkide o mahvetti bilemem tartşılacak coknyani var

E doktor bilmiyor biz bilmiyoruz kendi sorununuzu çözün madem
İstanbul doktor cenneti Türkiye nin uzmanları orada. Gidip acil olmayan iş için kimsenin hakkına girmeyin bir gün kapıda beklerseniz anlarsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…