ona da gitmeye razıyım problem yokDurumunuz sanki psikiyatrik gibi duruyor. Önce ordan başlayın
Kimsenin hastayız diye aşağılar gibi bakmasına gerek yok doktor dahi olsaanladiysa helâl olsun ona
Anlatırım da siz derdinizi doktorlara da bu şekilde anlatıyorsanız kötü muamele görmeniz normal. Önce derdinizi her türlü ortamda ister sosyal medyada internet ortamında ister gerçek hayatta hastanede, pastanede, postanede saygı çerçevesinde anlatmayı başarın sonra saygı ve iyi muamele bekleyin karşınızdaki insanlardan.Netten mi baktın anlat bakalim ne yaziyordu
Ben istanbulda yaşıyorum çok zor burda o bölümlerden randevu almak ama aldım yarın gidicem sadece sormak istedim hep birlikte üzerime yüklendiler aptal dedigim için farkındayım ama sözümün arkasındayım haklısınĵz testlerin hepsini yaptılar sagolsunlar Allah razı olsun ama psikolojiktir demesi orda ben vücudumun farkndyım psikolojiktir diyor gözlerim akıyor 2 gündür kan çanağı burnum asla akmiyor geniz akintim var bunlarda psikolojiktirÖncelikle acil hekimi tanı koymaz, anlık olarak çözüm sunar. Bende aynı şikayetle gittim kan verdim EKG çekti eminim sizede yapmıştır. Rutindir bu. Şuan temiz ama bir kardiyoloji uzmanına görün dedi. Benim şikayetlerim devam etti ama tekrar gitmedim. Çünkü orayla isim yok. Ayrıca kardiyoloji ve norolojiden randevu almak mesela Ankara için çok kolay nerde yaşıyorsunuz bilemem ama.
Boş yorum gercekten insan gibi anlattım saygı cercevesinde doktora merak etmeyin sizAnlatırım da siz derdinizi doktorlara da bu şekilde anlatıyorsanız kötü muamele görmeniz normal. Önce derdinizi her türlü ortamda ister sosyal medyada internet ortamında ister gerçek hayatta hastanede, pastanede, postanede saygı çerçevesinde anlatmayı başarın sonra saygı ve iyi muamele bekleyin karşınızdaki insanlardan.
Bilip bilmeden konuşuyorsunuz 6 sene önce carpıntı yüzünden anjiyo oldum zaten ben oda sizin gibi böyle yargısız infaz yaptı işteNerde yaşıyorsunuz? Hangi hastanede ki acil doktoru bu. Carpintim var die üç kere acile giderseniz nie geldin der tabi size. Napsin size
Siz anlamiuorsunuz ben bisey yapsın demiyorum sadece asagilamasnlar diyorumHanımefendi siz anlamıyorsunuz. Doktor dediğiniz acil doktoru. Size yapacağı herşeyi yapmış. Elinden gelen bu. Yargısız infaz yapmıyoruz yazdıklarıniza göre konuşuyoruz. Kardiyoloji doktoruna gitmeniz lazım. Acildeki aptal doktor ne yapsın size?
Kendiniz diyorsunuz doktor size yapabileceğini yapmış, EKG ve kan ertesi gün gitmişsiniz yine yapmış. 3. Gün artık adam nie geldin demiş. Siz bu durumda hala doktorda hata görüyorsunuz? Bende bir sağlık anksiyetesi hastasıyım. Fazlaca doktorla haşır neşir oldum. Başka Hastanesi'nin aciline gidin bide ondan yorum alın o vakit. Randevuda bulmussunuz yarina demekki kolaymış.
Pardonda testlerimin temiz ciktiğinin farkndayım insan vücudu sizin sandğınız kadar ucuz ve basit degil muhatabına gdiicem yarınndiyorum sormak ustedim olan varmi diye sormaz olaydımNe yapsın? Dışarda onca insan varken gel biraz sohbet edelim mi desin? Gerçekten bir kalp sorununuz olabilir benim ona lafım yok. Ama bunun muhatabı o doktor değil. Özele gidin belki para için her gittiniz de aynı testleri yapar size. Daha par
Ne yapsın? Dışarda onca insan varken gel biraz sohbet edelim mi desin? Gerçekten bir kalp sorununuz olabilir benim ona lafım yok. Ama bunun muhatabı o doktor değil. Özele gidin belki para için her gittiniz de aynı testleri yapar size. Daha
Madem acildeki doktor aptal niye 3 kez gidiyor yani dimiHanımefendi siz anlamıyorsunuz. Doktor dediğiniz acil doktoru. Size yapacağı herşeyi yapmış. Elinden gelen bu. Yargısız infaz yapmıyoruz yazdıklarıniza göre konuşuyoruz. Kardiyoloji doktoruna gitmeniz lazım. Acildeki aptal doktor ne yapsın size?
Sagolun anlattğnız için sabırla saygıyla anlatiliyor demekki .. acile degil kendi alanınınn doktoruna gidicem Herşeyin hayırslı .. Hata olabilir o insanlar da kendilerinden yardım istemeye gelen insanlara öyle davrandklari için daha kötü oluyor neyse iyi aksamlarBabamı diyorsunuz bunu? Tabikide değil. Her meslekte vardır elbet hakkını veremeyen insanlar. İçinize sinmez olabilir, başkasını tercih edersiniz. Sizin doktora aptal demediniz başlı başına bir hata. Siz iki gün üst üste gittiniz ve size yapılması gerekeni yapmış olan bir insan için aptal diyorsunuz. Ve sonra güzel bir tepki bekliyorsunuz. Zaten alınan o kanda çoğu şeyi görüyor. Ben karnım ağrıyor die gittim birşey gözükmüyor bı dahiliyeye görunun dedi mesela. Ama babama apandisit patlamış acil ameliyat dedi. Yani sanmayinki onlar bakmıyor, önemsemiyor. Tekrarlıyorum başka bir hastanenin aciline gidin. Egerki size güven vermediyse doktor.
Aynı doktor mu oluyor acilde denk geldi işteMadem acildeki doktor aptal niye 3 kez gidiyor yani dimi
Eee 3. Gün gittiğinizde ne yapmasını umarak gittiniz peki? Yapacak şey kalmamış doktor niye geldiniz deyince niye aptal oluyor?Pardonda testlerimin temiz ciktiğinin farkndayım insan vücudu sizin sandğınız kadar ucuz ve basit degil muhatabına gdiicem yarınndiyorum sormak ustedim olan varmi diye sormaz olaydım
Acildeki doktor pratisyendir çok yapabileceği bir şey yok yani hangisi denk gelirse gelsin Nörolojiye git şuraya git buraya git diye branşa yollarAynı doktor mu oluyor acilde denk geldi işte
Orasida muamma nasıl denk gelmiş.Madem acildeki doktor aptal niye 3 kez gidiyor yani dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?