Bir derdim var korkuyorum

Yani inanın o kadar zor ki anksiyeteli olmak. Tabiki de metabolik rahatsızlıklar gibi değil ama Rabbim kimsenin başına vermesin. Bide bir şüphe düşünce aklıma iyice çığrından çıkıyor.
Anlayabilirim 16 sene falan oldu anksiyete seline kapılalı, yer yer panik ataklar, antidepresanlar, terapiler… Biraz biraz kontrol edebiliyorum artık çok şükür

Gece terlemeleri ile ilgili Tiroidinize de baktırabilirsiniz. Özellikle baş bölgesinde terleme, ensedeki saçların çok karışması düğümlenmesi filan Tiroid belirtileri arasında olabiliyor.

Gece terlemeleri ile ilgili Tiroidinize de baktırabilirsiniz. Özellikle baş bölgesinde terleme, ensedeki saçların çok karışması düğümlenmesi filan Tiroid belirtileri arasında olabiliyor.
Geçmezse baktırıcam ama bu gece üstüme daha ince bir battaniye aldım ve iyiydim çok şükür. İnşallah bu şekilde devam eder

Covid geçirdiniz mi
Bildiğim kadarıyla hayır
Anlayabilirim 16 sene falan oldu anksiyete seline kapılalı, yer yer panik ataklar, antidepresanlar, terapiler… Biraz biraz kontrol edebiliyorum artık çok şükür
Ben de tedavimi kendim karşılayacak ekonomik olgunluğa erişir erişmez terapiye gitmek istiyorum Allah'ın izniyle. İnşallah iş bulurum hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…