Bir derdim var kızlar fikirlerinize ihtiyacım var

Smyyaydmr

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2022
145
52
48
24
Merhaba kızlar derdimi anlatayım size kısaca benim babamın bankalara borcu var şuanda ödeyemedigi için de hacizlik oldu bende eşimden rica ettim 200 bin TL kredi çekebilir mi diye o da yanaşmıyor ben o kadar borcun altına giremem diyor bende tabi babama destek olmak istiyorum o yüzden aramızda tartışmalar oluyor sizde kim haklı fikirlerinize ihtiyacım var

Merhaba kızlar derdimi anlatayım size kısaca benim babamın bankalara borcu var şuanda ödeyemedigi için de hacizlik oldu bende eşimden rica ettim 200 bin TL kredi çekebilir mi diye o da yanaşmıyor ben o kadar borcun altına giremem diyor bende tabi babama destek olmak istiyorum o yüzden aramızda tartışmalar oluyor sizde kim haklı fikirlerinize ihtiyacım var
E adam çekmek istemiyor zorla mı? Neden bu yüzden eşinle tartışıyorsun çok saçma. Baban umarım başka bir yerden bulur

E adam çekmek istemiyor zorla mı? Neden bu yüzden eşinle tartışıyorsun çok saçma. Baban umarım başka bir yerden bulur
Öyle de işte hacizlik durumda olduğu için destek olmak istiyorum haliyle bende babama malesef o da çekmek istemiyor bakalım inşallah kısa sürede birinden borç bulup kapatabilir borcunu

Babasının borcunu kredi çekip ödemedi diye kocasıyla kavga eden üye…. Bu konuyu açma motivasyonunuzu çok merak ettim. Canınız linç mi çekti yoksa cidden haklı olduğunuzu düşünerek mi açtınız?
Sadece sizinle paylaşmak istedim haklı olduğumu düşündüğüm için açmadım yani ayrıca ufak tefek tartışmalar tabiki de çekmedi diye kocamla büyük bı kavgaya girmiyorum

Peki bu borçu kocanızın babası yapsaydı siz yine kredi çekmesini ister miydiniz?

Peki bu borçu kocanızın babası yapsaydı siz yine kredi çekmesini ister miydiniz?
Yani benim eşim çekse bile borcu babam ödeyecek yine o yüzden eğer kocamın babası da cektikten sonra öderse neden sorun olsun ki

Sadece sizinle paylaşmak istedim haklı olduğumu düşündüğüm için açmadım yani ayrıca ufak tefek tartışmalar tabiki de çekmedi diye kocamla büyük bı kavgaya girmiyorum
Ya kusura bakmayın ama eşinize babamın borcu için kredi çek demeniz bile çok terbiyesizce. Hadi adamın elinde para olur, “babama borç olarak verelim, sonra geri öder” derseniz anlarım da (ki bunu da kabul etmese haklı), elinde para olmayan insana gerekirse kredi çek babamın borcunu öde demişsiniz. Babamın borcu olacağına senin borcun olsun demek bu. Çok sinir bozucu bu teklifiniz.

Ya kusura bakmayın ama eşinize babamın borcu için kredi çek demeniz bile çok terbiyesizce. Hadi adamın elinde para olur, “babama borç olarak verelim, sonra geri öder” derseniz anlarım da (ki bunu da kabul etmese haklı), elinde para olmayan insana gerekirse kredi çek babamın borcunu öde demişsiniz. Babamın borcu olacağına senin borcun olsun demek bu. Çok sinir bozucu bu teklifiniz bile.
İyi de kredi çeksek bile borcu yine babam odeyecek

Eşinizin çektiği kredinin borcunu ödemek yerine babanız kendi borcunu ödesin o zaman ne derseniz, nasıl fikir?
Hacizlik olduğu için çekmesini istedim ztn eşimden öyle olmasa zaten kendi borcunu ödemesi tabiki de mantıklı

Yani benim eşim çekse bile borcu babam ödeyecek yine o yüzden eğer kocamın babası da cektikten sonra öderse neden sorun olsun ki
Çok büyük bir miktar değil bu para , babanız size ödeyeceğini söyledi ise yapılandırıp bankaya da ödeyebilir.

Hacizlik olduğu için çekmesini istedim ztn eşimden öyle olmasa zaten kendi borcunu ödemesi tabiki de mantıklı
Dediğimi anlamamak için direniyosunuz 😬 madem eşinizin çektiği kredinin borcunu babanız ödeyecek kendi borcunu ödesin diyorum. Hacizlik olması kendi borcunu ödemesine engel değil. Haciz zaten borç ödensin diye yapılıyor. Madem eşinizin çektiği krediyi ödeyecek gücü var, bankayla konuşup icra dairesinde protokol yapsınlar o zaman. Eşinizi niye krediye, faize bulaştırmaya çalışıyosunuz?

Dünyanın bin türlü hali var. Babanız bir sebepten ödeyemese 200 bin tl borç eşinize kalacak. Maddi durumunuz çok rahat değilse ödemesi kolay bir meblağ değil.
Evet öyle tabiki biraz düşününce hepsi mantıklı geliyor ama işte insan üzülüyor yine de ailesine

Dediğimi anlamamak için direniyosunuz 😬 madem eşinizin çektiği kredinin borcunu babanız ödeyecek kendi borcunu ödesin diyorum. Hacizlik olması kendi borcunu ödemesine engel değil. Haciz zaten borç ödensin diye yapılıyor. Madem eşinizin çektiği krediyi ödeyecek gücü var, bankayla konuşup icra dairesinde protokol yapsınlar o zaman. Eşinizi niye krediye, faize bulaştırmaya çalışıyosunuz?
Anladım demek istediğinizi ama sanırım banka 3 taksit yapıyormuş o da ödemesi çok yuksek çıkıyormuş galiba

Çok büyük bir miktar değil bu para , babanız size ödeyeceğini söyledi ise yapılandırıp bankaya da ödeyebilir.
Bize soyledigi 3 taksit yaptığı daha fazla da taksit oluyor mu bide hacizde olan borç da yapılandırma oluyor mu acaba

Back
X