Bir derdim var kızlar fikirlerinize ihtiyacım var

Babanızın üstüne herhangi bir taşınmaz yoksa bırakın banka maaşının 3/1'ine el koysun böyle böyle kapanabilir borcu. Ev eşyalarını zaten haczedemiyorlar artık öyle kafalarına göre. 2 tane televizyonu varsa mesela anca birini alabiliyor. Yakın zamanda eski kiracıma haciz gönderdim elleri boş döndü avukatlarım o yüzden.
Bence kocanızdan isteyeceğinize ayrıca çalışıp kendi paranızla babanıza destek olun. Kocanız sizin babanızın borcunu ödemek zorunda değil.

Kimse kimse için kredi çekmemeli bu hayatta .

Eşiniz değil de siz çekin, çalışıyor musunuz?Adam haklı neden yapsın az para mı sanki bencillik oluyor üzgünüm.
Ayrıca düğün masrafiymiş , ailelere bu kadar yük olup sonra borç altında bırakan insanlardan hiç haz etmiyorum

Öyle de işte hacizlik durumda olduğu için destek olmak istiyorum haliyle bende babama malesef o da çekmek istemiyor bakalım inşallah kısa sürede birinden borç bulup kapatabilir borcunu
Siz çalışıyor musunuz?

Babanız kabul eder mi peki eşiniz veya da siz Kredi çekse

Babanız zaten borcunu ödeyebilseydi hacizlik olmazdı. Eşinizde kendine ait bir borç olmadığı için kredi yükü altına girmek istemiyor. Çalışıyor ve ailenize destek olmak istiyorsanız kendiniz çekip destek olun eşinizinde onayını alıp. Calısmıyorsanız da böyle bir topa girmeniz çok büyük ayıp

Adama düğün için kredi mi çektirdiniz gerçekten? Üzüldüm adama.
Siz babanızın gelirini biliyordunuz giderini de neden kredi çektirdiniz ?
Abimin düğününü falan yapmak için çekmişti bide benim bilezigim için de çekmiş kredi ondan odeyememis

Abimin düğününü falan yapmak için çekmişti bide benim bilezigim için de çekmiş kredi ondan odeyememis
E verin bileziği madem adam hacizlik. Abinizle siz çözün eşinizden istemeyin bunu çözmesini onun sorunu değil ki

Valla haklı sen eşinin babası için 200k hibe eder misin ? Bankaya ödemeyen eşine hiç ödemicek

Abinizin düğünü ve sizin bileziğiniz için olan borcu neden siz abi kardeş ödemiyorsunuz da eşinizin kredi çekmesini istiyosunuz? Şaka gibisiniz adamın kendi oğlu var ama damattan kredi çekmesi bekleniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…