HaklısınizÜzülmeniz normal tabii ki, babanız sonuçta ama bu konuda eşinizi darlayıp kendi ilişkinizi germeyin.
Adama düğün için kredi mi çektirdiniz gerçekten? Üzüldüm adama.Düğünde çektiği kredileri ödeyemediğini söylüyor ondan faiz binmis işte
Siz çalışıyor musunuz?Öyle de işte hacizlik durumda olduğu için destek olmak istiyorum haliyle bende babama malesef o da çekmek istemiyor bakalım inşallah kısa sürede birinden borç bulup kapatabilir borcunu
Dugunde cektigi kredileri (sizin dugununuzse) niye adama odetiyorsunuz ki?Düğünde çektiği kredileri ödeyemediğini söylüyor ondan faiz binmis işte
Abimin düğününü falan yapmak için çekmişti bide benim bilezigim için de çekmiş kredi ondan odeyememisAdama düğün için kredi mi çektirdiniz gerçekten? Üzüldüm adama.
Siz babanızın gelirini biliyordunuz giderini de neden kredi çektirdiniz ?
Hayır çalışmıyorumSiz çalışıyor musunuz?
Abinizin düğünü için çektiyse abinizin destek olması gerekmez mi?Abimin düğününü falan yapmak için çekmişti bide benim bilezigim için de çekmiş kredi ondan odeyememis
E verin bileziği madem adam hacizlik. Abinizle siz çözün eşinizden istemeyin bunu çözmesini onun sorunu değil kiAbimin düğününü falan yapmak için çekmişti bide benim bilezigim için de çekmiş kredi ondan odeyememis
Abimin düğünun de çekmişti benim düğünüm de sadece bilezik almak için çekmiş krediDugunde cektigi kredileri (sizin dugununuzse) niye adama odetiyorsunuz ki?
Bilezigimi kendi borclarimiz için ztn satmıştımE verin bileziği madem adam hacizlik. Abinizle siz çözün eşinizden istemeyin bunu çözmesini onun sorunu değil ki
O da oldu da kredi bı yere değil ki 3-4 yere kredi çekmişAbinizin düğünü için çektiyse abinizin destek olması gerekmez mi?
Valla haklı sen eşinin babası için 200k hibe eder misin ? Bankaya ödemeyen eşine hiç ödemicekMerhaba kızlar derdimi anlatayım size kısaca benim babamın bankalara borcu var şuanda ödeyemedigi için de hacizlik oldu bende eşimden rica ettim 200 bin TL kredi çekebilir mi diye o da yanaşmıyor ben o kadar borcun altına giremem diyor bende tabi babama destek olmak istiyorum o yüzden aramızda tartışmalar oluyor sizde kim haklı fikirlerinize ihtiyacım var
Bu konu dışında hemen bir işe girmenizi tavsiye ederim.. İşiniz gücünüz olsaydı en azından siz babanıza destek olabilirdiniz.Hayır çalışmıyorum
Abinizin düğünü ve sizin bileziğiniz için olan borcu neden siz abi kardeş ödemiyorsunuz da eşinizin kredi çekmesini istiyosunuz? Şaka gibisiniz adamın kendi oğlu var ama damattan kredi çekmesi bekleniyorAbimin düğününü falan yapmak için çekmişti bide benim bilezigim için de çekmiş kredi ondan odeyememis
O halde abinize söyleyin o halletsin, sizde bileziginiz kadar para verin adama.Abimin düğünun de çekmişti benim düğünüm de sadece bilezik almak için çekmiş kredi
Çalışın asgari ücret aldığınızı varsaysak 1 yılda ödenir. Siz neden çalışmıyorsunuz da eşinize kredi çektiriyorsunuz ?Hayır çalışmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?