- 30 Ekim 2008
- 6.798
- 54
-
- Konu Sahibi EcinniliBarones
vasshhhh o ne beaa:1shok:
yanlismi geldim ne? bura +18 yoksam
delikafadulden
o zaman arınıcam mı
uhrevi bi insan olma ihtimalim var mı yani halen
umutsuz vaka değilim demek kidelikafadulden
şeküfe topiğin mübaree ossun şekerim
ayy ama şuan incir çekirdeğinin dörtte birini bile doldurcak bişi bulamadım valla
ama çok canım sıkılıyor sonra düşündüm de aklıma geldi neden insana rahat batar acaba
şuan bana olan durum acaba diyom sevgilimi arasam da kavga mı etsem acep bi atrasyon olsun
bide bu gayridi guppak cemile
gaydiriguppakmışmı hı......:uhm:
cemileyi bilen varmı aranısda
bir derdim var
KK'da yazışırken ellerim yapış yapış oluyo pc vıcık vıcık oldu. süpürgeylen süpürdüm.toz beziylen sildim içindeki kıllarımı felan cımbıslan aldım.e kolonyalı mendillende sildim gene yapış yapış ben bunu napiim yaf
bir derdim var
KK'da yazışırken ellerim yapış yapış oluyo pc vıcık vıcık oldu. süpürgeylen süpürdüm.toz beziylen sildim içindeki kıllarımı felan cımbıslan aldım.e kolonyalı mendillende sildim gene yapış yapış ben bunu napiim yaf
bide bu gayridi guppak cemile
CADIARZUhmmCADIARZU
rahatın batası unsurları var elbette.
canı sıkılanın kocaya verildiği bir memleket bura.sanırım sen dediğin gibi bir sefkili edinecen hayatına atraksion katacan tek çare bu doğru didin sen onukaydirigubbakcemile
topik hepimize mubarek ossun benim değil hepimizin topiği buyrun tepişe tepişe kullanına.s.
günnük ne kadar düsünüyon bakem:jeyyar:
yok bacım sen doğru geldin de galiba benim akıl +18'e çalışıyo.
bak bu selda gacısı bana öyle ima ettiydi
ne bilim birden aklıma geliverdi görünce.:
biliyom o meymenetsizibide bu gayridi guppak cemile
bir derdim var
sen kaldır camdan at o pc'yi dandik o.
atarkende bana haber ver aşağıdan yakalarım, ucuza falan okutur yolumu bulurumkaydirigubbakcemile3
he bi de çok kıllıymışsın sen bunu anladık burdan lülülülülülü
günnük ne kadar düsünüyon bakem:jeyyar: