- 5 Ağustos 2008
- 9.240
- 20
- Konu Sahibi EcinniliBarones
kızlar o kadar kotuyum ılgınıze ıhtıyac duyuyorum...ve cıddıyım..............
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gün 24 saatse ben 25 saat meselakaydirigubbakcemile
meltem canım kuma al tebi erkekler alır biz alamazmı??:jeyyar:
kahvekolik canım teşekkür ederim Şeniz az eğlenelim eğlenirken öğrenelim dedimdi:dance:
süpürge canım sen kaç devirsin anacım arada lazım geliyidedelikafadulden
liberty canım o cemileye koptum fena oldum dur daha kopacam uygun zamanı bekliom:roflol:
esmeralda kız sende az değilsin hee :jeyyar:hee valla az değilsin de ne kadarsın bu ne demek şincikCADIARZU
bilmem kanka niye hasretsin burda ben varkeneniye millet deliye hasretken ben akıllıya hasretim
noldu bebişiiiiiiim, seni üzenin de ağzını yüzünü dağıtacaam haklava:kızlar o kadar kotuyum ılgınıze ıhtıyac duyuyorum...ve cıddıyım..............
kızlar o kadar kotuyum ılgınıze ıhtıyac duyuyorum...ve cıddıyım..............
niye millet deliye hasretken ben akıllıya hasretim
çekilin kılzar çalıkuşuma yer açın saygı yapın yolarım saçlarınızı allamaaaaa:mymeka:
kuşumm hoşgeldin sefa geldin ancak bu garılar edepsis sölemedi deme ben üsturubumlan döferim bunları o derece yane:1closedeyes:
ben diyimki efet saa heç benzemiyi o aşikar emme yinede senden bölene olmaz diyom yani söle hangi leylek şirketine sipariş ettin sipariş kodu ne
b&m oğlunu bağaa sakla benim kızım olcekk ilerde öyle bi tipim varmış
senin oğlunu damat alcam kertelim olurmu çok beğendim yaa maşşalh
kızlar ben hiç iyi değilim gidiom inş yarın görüşürüz
teşekür ettim seninkileride canım benim çok datlılarAllah bağışlasın B&M o ne tatlı bir çocuk öyle.
Boncuk boncuk bakıyor. Maşallah.