cloudy en iyi koca ölü kocadır:) Kayıtlı Üye 13 Aralık 2008 3.569 5 23 Mayıs 2009 Konu Sahibi EcinniliBarones #261 EcinniliBarones .!.: deneme bir iki ses kontrol deneme amaçlıdır her tür derde derman olunur:1closedeyes: Genişletmek için tıkla... elinizde hangi çeşitler var acaba hangi dertlere bakıyosunuz ben bi düşünim karar veririm belkim -tatlicadiarzu-
EcinniliBarones .!.: deneme bir iki ses kontrol deneme amaçlıdır her tür derde derman olunur:1closedeyes: Genişletmek için tıkla... elinizde hangi çeşitler var acaba hangi dertlere bakıyosunuz ben bi düşünim karar veririm belkim -tatlicadiarzu-
zemus Nirvana Kayıtlı Üye 8 Kasım 2008 3.735 20 23 Mayıs 2009 Konu Sahibi EcinniliBarones #262 EcinniliBarones .!.: deneme bir iki ses kontrol deneme amaçlıdır her tür derde derman olunur:1closedeyes: Genişletmek için tıkla... yavri gelde şu otpiği eskisi gibi çoşturak ..delikafadulden ah ahh eski günler efkarlandım..
EcinniliBarones .!.: deneme bir iki ses kontrol deneme amaçlıdır her tür derde derman olunur:1closedeyes: Genişletmek için tıkla... yavri gelde şu otpiği eskisi gibi çoşturak ..delikafadulden ah ahh eski günler efkarlandım..