Bir derdim var gerçekten..

Haklısınız, cinsellik evliliğin mihenk taşıdır, başlı başına boşanma sebebidir, gözünüzün dışarıya kayması konusunda sizi kınayamam kaçınılmaz son odur. Bu bir ihtiyaçtır ve giderilmediğinde gergin olursunuz, her şeyden öte sevmek, sevişmek, heyecan duymak sizin de hakkınız.Çok tehlikeli sular bunlar, kaldı ki soğumuşsunuz da, isterseniz bir silkelenin ve açık açık konuşun.

Cinsel terapi almayı, üroloğa gitmeyi teklif edin, cinsellik konusunda düzelme çabası yoksa boşanın gitsin. Aldatmaya kadar gider, o raddeye gelmeden bir şeyler denenmeli, ona rağmen olmuyorsa bitirmeyi bilmeli.

Bebeğe haksızlık mı yapiyorum dediğin nokta sorunlu bı adama çocuk vererek doğrulanmış zaten. Ama böyle sen mutsuz olduğun sürece ilerde mutsuzluğun çocuğa da yansıyacak huzursuz bı ev ortamında büyümektense ayrı anne babanın çocuğu olmak daha iyi sanki

Problemin kendisinden kaynaklandığını bildiği için suç bastırmak adına o üstüne yürümeler falan.
Bu büyük bi problem yani her dakka sevişilmeli tavşan gibi de demiyoruz ama iletişimde bile çok önemli fiziksel temas ya insan ister yani kocasına dokunmak sarılmak öpmek cilveleşmek filan geçtim seksi. Bunların hiçbiri yok asker arkadaşı moduna girdiyseniz zehir olur hayat
Çift terapisi teklif edebilirsin en son kararlı bir şekilde yoksa sürünmenin alemi yok bu yaşa kadar yaşadık bundan sonra bir bu kadar daha yaşayacağız en fazla, sıkıntı çekip mutsuz olmaya gelmedik bu dünyaya

Eşiniz Dr a gitse ikna etseniz vitamin eksikliği yada fizyolojik bir problem olabilir o kabul etmese de

Seç te önemli sevgi de merhamette her türlü ihtiyaç önemli ama anladığım kadarıyla sizin eşiniz hicbirine önem vermiyor madem öyle ailenizde arkanizdaysa son kez konuşun baktınız olmuyor bırakın kendi kafasını yesin hayatı kendinize zehir etmenize değmez böyle adamlar için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…