Bir derdim var gerçekten..

Alittlesunshine

Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2021
282
131
23
30
Hanımlar merhaba nasılsınız? Öncelikle konu biraz değişik bir konu uyarayım yani ona göre okuyacaklar için.. Ben 5 yıllık evli bir buçuk yaşında bir çocuk annesiyim. Eşimle baştan beri bir uyumsuzluk vardı aramızda. Yani sürekli evde hır gür vardı biz bunu hep kafa yapımız uyuşmuyor vs diyerek geçiştirdik.. Fakat bizim aramızda kocamaaaan bir sorun var cinsellik.. Arkadaşlar bu adam nişanlılıkta beni görmeye zırt pırt gelen hatta bulunduğum şehre atanan bir insandı sırf yakın olalım diye.. Evlenmeden önce böyle tutkulu olup evlendikten sonra nasıl böyle oldu anlamıyorum.. İlk yıl biraz iyiydi yani ama sıcak bir iklime geldik sıcak bana iyi gelmiyor dedi ve neredeyse sıfıra indi.. Çocuk nasıl oldu onu bile anlamadım tek seferde şimdi ise tam olarak ev arkadaşı olduk ama ona tahammül edemiyorum hiç hemde.. Bir kadın gibi hissetmiyorum bile.. Gelip dokunmaz öpmez sarılmaz rahatlatmaz.. Gerginim de çünkü bu ihtiyacım göz ardı hep artık ona karşı da geröi istek hissetmiyorum Allah affetsin gözüm dışarı bile kayıyor.. Bi insan böyle birisi olabilir mi ya? Böyle ömür geçer mi.. Artık delircem ve ben bişey deyince konuyu kapatıyor üstüme yürüyor hep bağırıyor.. Hala bu durumu inkar ediyor ya ortada kocaman bir sorun var. Ne yapmalıyım ne olur bir fikir verin?

Sizin karı-koca, hayat arkadaşlığı, evlilik artık ne diyorsanız bitmiş gibi gözüküyor.
Üstünüze yürümesi ve bağırması da çok kötü. Sevgisiz, paylaşımsız hayat mı geçer Allah aşkına, normal mi bu?
Sakince konuşmayı teklif edin, mümkünse ev dışında bir ortamda, mesela akşam yemeğine çıkın kendinizi ifade edin, yine aynı tavrı sergilerse ailenizle konuşursunuz çünkü cinsellikten de öte sevgisizlik sorununuz var, umarım ailenizin desteğini alıyorsunuzdur şu an en önemlisi bu bence.

Gozum disari bile kayiyor demissiniz, bir taraftan ne yapmaliyim demissiniz. Bosanmayi dusunmez misiniz?

Ailem arkamda çünkü bu konu dışında da adam sorunlu ama bende yine sevgi vardı biraz bu konu tamamen yok etti çünkü tahammül edemiyorum

Düşünüyorum zaten ama bencillik olmaz değil mi?
Niye bencillik olsun . Seks yoksa evlilik yoktur . Simdi burda vay evlilik seks icin mi yapilir hebele hubele diyen tipler gelecek hemen EVET insanlar seks icin evlenir. Sevdigi guvendigi biri ile duygusal ve cinsel ihtiyaclari tatmin olsun diye bunu ben degil tum sosyologlar psikologlar ve aile danismanlari soyluyor . Kocalik gorevini yapmiyorsa bitmistir .

Düşünüyorum ama küçük bebeğe haksızlık mı yapıyorum diyorum fakat bu sorun çözülmeyecek biliyorum

Ben bir sey deyince bagiriyor, ustume yuruyor demissiniz. Demek ki evliliginizdeki sorun cozumsuz gorunuyor. Bosanmak icin durumunuz musait mi bilmiyorum ama tek seceneginiz bu gorunuyor. Bebegime haksizlik mi yapiyorum demissiniz ben bu sitese keske annem babam bosansaydi diyenleri o kadar cok okudum ki. Son karar elbet sizin ama esiniz cozume kapali ise bizler ne desek bos.

Zaten bu ihtiyacını gidermeyince yaşamında aksaklıklar da başlıyor inanın bu konu yüzünden yıllardır dertliyim 20li yaşlarda böyleyse diyorum yarın 40larda ne olacak

Evet kapalı yani bu sorunu çözmek için adım atmak şöyle dursun konuyu konuşmuyoruz bile herhalde normal geliyor bunlar.. Boşanmak için gücüm var birsz ailesi sıkıntı olur ama bu duruma ne diyebilirler ki

Böyle ömür geçer mi geçmez. Gözünüz bugün dışarı kayar, yarın çok farklı bir ilişkinin içerisinde bulursunuz kendinizi.
Sadece fiziksel anlamda değil gözünüzle de aldatırsınız eşinizi ve zamanla eşinizin davranışlarından dolayı kendinizi haklı bulacağınız için fiziksel olarak da aldatmaya sıcak bakmaya başlayacaksınız.
Eğer eşiniz konuşmadan anlamıyorsa bir şeyler istediğiniz gibi ilerlemiyorsa kesinlikle boşanın.
Ayrıca bu kadar zaman diliminde eşinizin size yaklaşmamasındaki sebep başka bir kadın olabilir mi gözlemlediniz mi normal gelmedi bana bu durum.

Derdi ne de sevişmiyor? İklimi bahane etmiş bir de. Sıcaktan olamasa o işler dünyanın bir çok ülkesinde insan kalmazdı... Daha 28 yaşındasınız. Ya koca olsun ya da önünüze engel olmasın artık. Ömür geçmez böyle..

Kadınlara bakıyor dışarıda evet ama sanki böyle başka şeyler gibi.. Bence kadınlara ilgisi yok çünkü kendisi de kadınsı zaten bilmiyorum belki yönelimi farklı olabilir şüphelerim var belki bişeyler yaşamıyor dışarıda ama his olarak bemce farklı yönelimi.. Evet kayıyor inanın çünkü bu konuda inanılmaz açlık çekiyorum güzel bir kadın olduğunu söylerler ama bu adam bana elini bile sürmüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…