Göçmek yerine neden ailecek oturup konuşmuyorsunuz ? Mutlaka konuşmuşsunuzdur kaç senelik evlisiniz ama sadece onun ailesi ve sen değil, senin ailende katılsın bu konuşmalara , neden ezilesin? Sen sahipsiz değilsin sahipsiz kelimemi lütfen yanlış anlama bu kelimeysen kastım seni kimsesiz gibi görüp istedikleri muameleyi yapmaları annen babanda bilsin sorun nedir. Hayattayken canlı kanlıyken, “insanlar tartışacağı şeyleri tartışmalı, sevinmesi gereken yerde sevinip kenetlenmeli , yüzleşmesi gereken şeylerle de yüzleşmeli hayat bu hayattayken yapılmalı herşey sonrası için geç.
Herşeyi geçtim bunları yazmamın sebebi 22 bin tl maaş ile hiç bir yerde yaşanılmaz. Hele bide eşiniz tek başına çalışıyorsa eğer yok bende çalışacağım diyorsanız önce ikiniz iş ayarlamanız gerek önce iş sonra ev evi ve kirayi geçindirmek için en az 45-50 bin ihtiyacınız olacak kirayı da düşünürsek zaten kiralar almış başını gidiyor. Yukarıda ki yazdıklarım sizleri anlayacak kapasitede olanlar için eğer sizleri anlamayacak sorun yaratacak cahil düşüncede insanlarsa Zaten pek konuşacak bir şeylerde yok ozaman siz haklısınız kaçıp gitmekte. İnşallah bir yol bulursunuz ben sizin yerinizde olsam bende çalışıp sana yardım edeceğim derim kocama yoksa biraz zor kabul eder. Tek maaş tek insanın bütün omuzlarına yük vermek günahtır..