- 2 Kasım 2017
- 106
- 66
- 13
- 25
- Konu Sahibi papatyasevenmavi
-
durduk yere kuruntu mu oluyorsun yoksa olan problemler mi aklına geliyor
depresyonda olabilirmisiniz
Depresyon gibi.. İmkanınız varsa psikoloğa gidin.
Bende de oluyor yani su sekilde biriyle bi sorun olacaksa olmadan once mutlaka hep aklima o kisi takiliyor cok rahatsiz edici bi durum bu
Depresyon canım. Bence bir dr a görün ileride kötü olmadan..
işten fırsat bulduğum an gitmem lazım . çünkü hem çalışıyorum hem okuyorum. sürekli bu durum oluyo kendimi ne işe verebiliyorum. ne de sınavlarıma
Hep negatif olarak kötüyü çekiyor olabilir misiniz. Ben bunun gerçekten böyle olduğunu düşünüyorum. Dipsiz bir kuyu gibi çünkü düştükçe düşüyor insan içine. Hep olumsuz düşünüp o negatif duyguyu içinde besleyip büyütüp etrafına da o negatifligi yayarak en sonunda kafada bir kara bulutla gezerken bulur insan bazen kendini.HİÇ NEDENSİZ YERE İÇİMDE SIKINTILAR OLUYOR. TAMAMİYLE NEDEN BİLMİYORUMÇ YA AYNI GÜN YA DA ERTESİ GÜN MUHAKKAK İÇİMDEKİ SIKINTININ NEDENİ BELLİ OLUYOR. ÜSTELİK TEK Bİ NEDENLE DE KALMIYOR . ARDI ARKASI KESİLMİYOR SORUNLARIN :/
Hep negatif olarak kötüyü çekiyor olabilir misiniz. Ben bunun gerçekten böyle olduğunu düşünüyorum. Dipsiz bir kuyu gibi çünkü düştükçe düşüyor insan içine. Hep olumsuz düşünüp o negatif duyguyu içinde besleyip büyütüp etrafına da o negatifligi yayarak en sonunda kafada bir kara bulutla gezerken bulur insan bazen kendini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?