Hicbirsey yapmadim ben..resmen saldim cayira mevlam kayira oldu yani..hala dahada oyle..dur bakalim belki bir ilham gelir bunca yil sonra.Bekliyorum anacim))
Biri 14 digeri 18..))Kaç yaşında çocuğunuz?
Offf cherry heveslendirdin benide vallaValla panpacim sen de zararsiz ama etkisi yuksek bakimlara yonel :)
Misal, kis aylarinda isteigin kadar makyaj yapabilirsin, karanlik hava kaldirir. Lancome'un sahane 5li far paletleri var, tavsiye ederim.
Ayni sekilde istedigin kadar agir parfumu kullan, takiyi tak, kokos giyin hepsinin gideri var :)Parfum olarak Versace Eros, Gucci Flora seviyorum ben kis aylarinda.
Sacini degisik, daha feminen yaptir; degisik bir parfum sur, daha karanlik daha koyu renkli goz makyaji yap, farkli seyler giy....hepsi aynada farkli goruntu verir. Sacina da sac maskarasi yapabilirsin.
Valla panpacim sen de zararsiz ama etkisi yuksek bakimlara yonel :)
Misal, kis aylarinda isteigin kadar makyaj yapabilirsin, karanlik hava kaldirir. Lancome'un sahane 5li far paletleri var, tavsiye ederim.
Ayni sekilde istedigin kadar agir parfumu kullan, takiyi tak, kokos giyin hepsinin gideri var :)Parfum olarak Versace Eros, Gucci Flora seviyorum ben kis aylarinda.
Sacini degisik, daha feminen yaptir; degisik bir parfum sur, daha karanlik daha koyu renkli goz makyaji yap, farkli seyler giy....hepsi aynada farkli goruntu verir. Sacina da sac maskarasi yapabilirsin.
Merhaba 20 lik disi aldirip alt cene ameliyati neden alt cene bozuklugu ondanmi? Olmus biraz bilgi verirmsnz ? Soruya soruyla yazdim ama merak ettim.
Biri 14 digeri 18..))
Ben donem donem bakim yaparim..ama tamamen ruh halimle ilgili.Degisikligide severim.Bakalim ..
ANAYIM BEN KOCA KADINIM diye gittim ağır ağır parfümler aldım zaten
Benim tek göz makyajım buğulu siyah kalem ve maskara. Far falan sürsem Ankaralı Nesrin gibi olurum, gözlerim aşırı iri. Kalem, belki eyeliner'dan başka bir şey yakışmıyor. Gece makyajı ise siyah far.
Saçımı işte ne yaptırayım? Keratin bakımıdır, buhar banyosudur bunları yaptırıyom da kalıcı değişiklik ne olabilir bilemedim. Saç maskarası ney? Geçici boya sürmek gibi bir şey mi?
Amin sizinkinide))Allah bağışlasın. Beraber başlayak mı bakım günlerine?
Ben emzırırken sac boyatıyrmAllah bağışlasın. Beraber başlayak mı bakım günlerine?
Ben emzırırken sac boyatıyrm
Amin sizinkinide))
Baslayabiliriz valla neden olmasin.Su an ayagimda bir problem var ama yinede birseyler yapabilirim aslinda.Fikirlere acigim))
Panpacim sac maskarasi ayni goz maskarasina benziyor, beyazlarin ustune bolgesel cozum olarak suruyorsun, beyazlari kapatiyor. Evet, gecici boya aynen
Bakim, kimyasallar vs ben sevmiyorum, saca yararli oldugunu da dusunmuyorum. Onlara verecegin parayla C vitaminli meyveler al, sacina ve cildine daha cok faydasi dokunurModelini degistirebilirsin sacinin, kestirmene gerek yok. Hareketli yaptiriyorsan duz dene, duz yaptiriyorsan hareketli dene
Ben mesela sol tarafima atiyordum saclarimi, artik 2 taraftan ayirip hacimli model yaptiriyorum kuaforde...valla bu seklinden mutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?