• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir değişiklik yapmak istiyorum ama nasıl?

Sardenya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2016
1.843
2.504
83
Herkese selam,

Doğum yapalı 7 ay oldu, kilolarımı veriyorum. 1-1.5 ay sonra işe başlayacağım. Kendimde bazı değişiklikler yapmak istiyorum, önerilerinizi bekliyorum.

Saçlarım sutyen hizasında, koyu kumral. Kısa kestirince aşk-ı memnu'daki hala gibi oluyorum. Kullanışsız oluyor. Çünkü çok gür ve kabarık. Beyazlarım da çok ama dip boya yaptıramıyorum çünkü emziriyorum. Doktora sordum boyatma dedi :(

Kaşlarım ince. Kalın kaş sevmiyorum ama kavisini azaltıp bir sıra ekletmeyi düşnüyorum. Kaş yapan klinik "Emziren annelere yapamıyoruz" dedi :(

Lazer epilasyon emziren anneleri çocuk eğer 1 yaşından büyükse kabul ediyormuş :(

20lik dişlerimi aldırıp, alt çene düzeltme ameliyatı olmak istiyorum ama 1 ayda ancak iyileşiyormuş, çocuğum çok küçük onu şu an olamam gibime geliyor :(

Tek yapabileceğim şey hamilelikte oluşan çatlaklar için lazer tedavisine gitmek.

Önerisi olan var mı? Siz neler yapmıştınız doğumdan sonra?

Hicbirsey yapmadim ben..resmen saldim cayira mevlam kayira oldu yani..hala dahada oyle..dur bakalim belki bir ilham gelir bunca yil sonra.Bekliyorum anacim))

Merhaba 20 lik disi aldirip alt cene ameliyati neden alt cene bozuklugu ondanmi? Olmus biraz bilgi verirmsnz ? Soruya soruyla yazdim ama merak ettim.

Valla panpacim sen de zararsiz ama etkisi yuksek bakimlara yonel :)

Misal, kis aylarinda isteigin kadar makyaj yapabilirsin, karanlik hava kaldirir. Lancome'un sahane 5li far paletleri var, tavsiye ederim.

Ayni sekilde istedigin kadar agir parfumu kullan, takiyi tak, kokos giyin hepsinin gideri var :)Parfum olarak Versace Eros, Gucci Flora seviyorum ben kis aylarinda.

Sacini degisik, daha feminen yaptir; degisik bir parfum sur, daha karanlik daha koyu renkli goz makyaji yap, farkli seyler giy....hepsi aynada farkli goruntu verir. Sacina da sac maskarasi yapabilirsin.

Misal, kis aylarinda isteigin kadar makyaj yapabilirsin, karanlik hava kaldirir. Lancome'un sahane 5li far paletleri var, tavsiye ederim.

Ayni sekilde istedigin kadar agir parfumu kullan, takiyi tak, kokos giyin hepsinin gideri var :)Parfum olarak Versace Eros, Gucci Flora seviyorum ben kis aylarinda.

Sacini degisik, daha feminen yaptir; degisik bir parfum sur, daha karanlik daha koyu renkli goz makyaji yap, farkli seyler giy....hepsi aynada farkli goruntu verir. Sacina da sac maskarasi yapabilirsin.
Offf cherry heveslendirdin benide valla:-))

ANAYIM BEN KOCA KADINIM diye gittim ağır ağır parfümler aldım zaten :D

Benim tek göz makyajım buğulu siyah kalem ve maskara. Far falan sürsem Ankaralı Nesrin gibi olurum, gözlerim aşırı iri. Kalem, belki eyeliner'dan başka bir şey yakışmıyor. Gece makyajı ise siyah far.

Saçımı işte ne yaptırayım? Keratin bakımıdır, buhar banyosudur bunları yaptırıyom da kalıcı değişiklik ne olabilir bilemedim. Saç maskarası ney? Geçici boya sürmek gibi bir şey mi?

Merhaba 20 lik disi aldirip alt cene ameliyati neden alt cene bozuklugu ondanmi? Olmus biraz bilgi verirmsnz ? Soruya soruyla yazdim ama merak ettim.

Şimdi şöyle; bende genetik olarak alt çene geriliği var. Ergenlikte alt çene diğer kemikler gibi kalıcı boyutuna erişemiyor ve gerilik oluşuyor. Bunu bazen ordontik tedavi ile bazen de çene cerrahisiyle düzeltiyorlar. Ama 20lik dişleri aldırmadan bu ameliyatı yapmıyorlar ne yazık ki. Ben sol taraftakileri aldırdım ve çok ağır atlattım bu nedenle sağ taraftakileri aldırmadım. Aldırmadığım için çene ameliyatı da olamıyorum.

ANAYIM BEN KOCA KADINIM diye gittim ağır ağır parfümler aldım zaten :KK70:

Benim tek göz makyajım buğulu siyah kalem ve maskara. Far falan sürsem Ankaralı Nesrin gibi olurum, gözlerim aşırı iri. Kalem, belki eyeliner'dan başka bir şey yakışmıyor. Gece makyajı ise siyah far.

Saçımı işte ne yaptırayım? Keratin bakımıdır, buhar banyosudur bunları yaptırıyom da kalıcı değişiklik ne olabilir bilemedim. Saç maskarası ney? Geçici boya sürmek gibi bir şey mi?

Panpacim sac maskarasi ayni goz maskarasina benziyor, beyazlarin ustune bolgesel cozum olarak suruyorsun, beyazlari kapatiyor. Evet, gecici boya aynen:KK200:

Bakim, kimyasallar vs ben sevmiyorum, saca yararli oldugunu da dusunmuyorum. Onlara verecegin parayla C vitaminli meyveler al, sacina ve cildine daha cok faydasi dokunur:KK50: Modelini degistirebilirsin sacinin, kestirmene gerek yok. Hareketli yaptiriyorsan duz dene, duz yaptiriyorsan hareketli dene:KK30:
Ben mesela sol tarafima atiyordum saclarimi, artik 2 taraftan ayirip hacimli model yaptiriyorum kuaforde...valla bu seklinden mutluyum:halay:

Panpacim sac maskarasi ayni goz maskarasina benziyor, beyazlarin ustune bolgesel cozum olarak suruyorsun, beyazlari kapatiyor. Evet, gecici boya aynen:KK200:

Bakim, kimyasallar vs ben sevmiyorum, saca yararli oldugunu da dusunmuyorum. Onlara verecegin parayla C vitaminli meyveler al, sacina ve cildine daha cok faydasi dokunur:KK50: Modelini degistirebilirsin sacinin, kestirmene gerek yok. Hareketli yaptiriyorsan duz dene, duz yaptiriyorsan hareketli dene:KK30:
Ben mesela sol tarafima atiyordum saclarimi, artik 2 taraftan ayirip hacimli model yaptiriyorum kuaforde...valla bu seklinden mutluyum:halay:

Düz yaptırıyorum, hareketli hep fön istiyor. Haa bu arada Brezilya fönü yaptırıcaktım onu da yaptıramıyorum.
Ben bazen sola bazen de ortadan ayırıyorum saç ikisini de kaldırıyor. En çok renkli şeyleri seviyorum, mor yapmıştım bi ara saçımın önüne.

Back
X