- 20 Ocak 2010
- 46.184
- 167.303
- 1.123
- 43
- Konu Sahibi Birgarip_seyyah
-
İlk bi ilişki yaşayada çocuk şöyle dursun kocana da yazık yahu 1 sene dile kolay
çocuk için acele ediyorsunuz bu kadar sorunun üzerine
Siz hiç vajinismus oldunuz mu ? Olmamışsınız belli ! Böyle sığ zihniyetler yüzünden vajinismus hastaları kendini ifade edemiyor.Lokal anestesiz yapıp ilişkiye girin ey allam ya.
Sen daha bunun acısına katlanamıyosan çocuğu nasıl doğurucan bunu hiç düşündünmü,biraz acıya dayanmaya bak zamanla alışırsın(kendimi çoşkun gibi hissettirdin mutlumusun şimdi).
O da olmadı çare nuri alço gazozudur denendi onaylandı sen kendinden geçmeden yapamıyacan öbür türlü belliki.
Vajinismusu 1 ay önce yendim.1 yıla yakın zamandır evliyim.4 aylık evliyken bi doktora gittim bana da aynısını dedi vajinismus yoj cart curt bide eşime taktik verdi şu pozisyonda yap diye dediğini yapmaya çalıştık daha kötü oldum vajinismusum ilerledi.Sonra tedavi oldum meğer ileri derecede vajinismusmuşum doktorum öyle dedi.Anlamayan doktora düşmüşsün vajinismusun da dereceleri var tamam ama böyle kasılması olan bi hastaya nasıl vajinismus değil der anlamadım dedi
Şu an iyiyim atlattım acı macı yok.Vajinismus konusunda uzman bi doktora gitmelisin
Ankara'da Reyyan Özcan Temizkan var hem jinekolog hem cinsel terapist vajinismus tedavisi adına belgeleri var. Allah ondan bin kere razı olsun onun sayesinde yendim bu hastalığı.100 kere 1000 kere tavsiye ederim kefil olurum kendisine aldığı para anasının ak sütü gibi helal olsunYa sizin adınıza çok sevindim
Böyle olumlu yorumları okuyunca umutlu oluyorum ..
Pozisyonu bize de söylediler soyle yapın böyle yapın.. şekilden şekile girdik yani ..
InsaAllah bende sizin gibi atlatırım ..iyi bir doktor bulduğumda.
Hangi doktora gittiniz söylemeniz mümkün mü? Ben istanbuldayım .
Aa bende onunla yendim.gercekten melek gibi insanAnkara'da Reyyan Özcan Temizkan var hem jinekolog hem cinsel terapist vajinismus tedavisi adına belgeleri var. Allah ondan bin kere razı olsun onun sayesinde yendim bu hastalığı.100 kere 1000 kere tavsiye ederim kefil olurum kendisine aldığı para anasının ak sütü gibi helal olsun
Mum denediniz mi ben mumla yenmistim bu belayiMerhabalar ,
Uzun yıllardır burayı okurum . Ilkdefa konu açıyorum.
O yüzden biraz çekimserlik, korku hakim üzerimde:)
Eşimle 1 yıllık evliyiz..
Çok şükür mutluyuz birbirimizi seviyoruz ama gel gelelim ilişkiye giremedik benden kaynaklı ..
Canım acıyor çünkü .. tam olacak acıdan itiyorum onu devamını getiremiyoruz.
Doktora gittim bir kaç değişik doktorlara hiç bir sorunumun olmadığını söylediler vajinismus da değilmişim . Iliskiye girmemek icin bir sebep olmadığını söylediler .. acıyı hissetmemek için emla kremi verdi onu kullandım ama bi faydasını göremedim . Vazelin , kayganlaştırıcı vs kullandık .. yok.
Biz artık bu durumdan sıkılmaya başladık.
Bebek istemeye başlar olduk.
Internette çok araştırdık okuduk . Uyguladık hep sonu hüsran
Ne yapmalıyım? Ne yapmalıyız..
Canımın acımaması için ....
Ankara'da Reyyan Özcan Temizkan var hem jinekolog hem cinsel terapist vajinismus tedavisi adına belgeleri var. Allah ondan bin kere razı olsun onun sayesinde yendim bu hastalığı.100 kere 1000 kere tavsiye ederim kefil olurum kendisine aldığı para anasının ak sütü gibi helal olsun
Mum denediniz mi ben mumla yenmistim bu belayi
İlk üç gece bizde ilişkiye girememiştik benden kaynaklı. Kendimi aşırı sıkıyordum sanki orası kitleniyordu. Korkunun geçmesi ön sevişmeyin uzatmalısınız. Kayganlaştırıcı bende çok işe yaramıştı. 8 ay önce normal doğum yaptım. Ikınamamıştım. Doktor "eğer bacaklarını sıkarsan kendini kasarsan bebek oradan çıkamaz oraya hiç bişey giremez" demişti. Kendini kastığın için olmuyor. İlişkiden önce sakinleştirici mi alsan ki. Yada bir saat öncesi melisa çayı iç kasların gevşesin. Ama bu durum düzelmeden asla çocuk düşünme derim. Siz daha evliliğin tadını anlamamışsınız ki
Ya gerçekten hiç düşünmeyin gidin ona.Kendisinin youtube videolarını izleyin videolarda nasıl biriyse gerçekte de öyle samimi.O hastalığı yaşayan kişilerle yaşayan iyileşince onunla beraber iyileşen biri.Dilinden Allah kelimesi düşmez yani gözün kapalı kendini teslim et, ona güven sonuca sen bile inanamayacaksın ona bi doktor gözüyle değil abla gözüyle bakıyorum.Bu ayın 25 inde kontrole gideceğim onu görmek için sabırsızlanıyorum özledim sadece sana "BEKLEME" diyebilirim.Allah gönlüne göre versin inşallah hayırlısıyla şifanı bulursunYa siz yazmadan önce vajinismus topiginde bu doktordan bahsetmislerdi. 1 saat kadar önce araştırdım kendisini , eşime de yazdım . Şimdi de sizden duyuyorum .
Içim rahatladı biraz . Kendisiyle iletişime geçmek için sabırsızlanmaya başladım .
Çok teşekkür ederim Allah sizden de razı olsun ..
Amin çok teşekkür ederim. Canım ilişkiye girmeyip hamile kalan o kadar çok kadın var ki. Başka yollarla eşler birbirini tatmin ediyor haliyle, spermler vajina yoluyla buluşursa hamile kalınabiliyor. Doktor muayenesine gittim demişsin ya zaten bu muayene anlaşılacak bişey değil. Psikolojik. Bir senedir bi şeyler doğru gitmiyor ki düzelemedi. Cinsel terapi veren terapisler var bi araştırKas gevşetici hapı kullandım oda fayda etmemişti . Anlayacağınız hiç bişey işe yaramadı bende inat miyim neyim .
Buradan bir kaç tavsiye aldım onları deneyeceğim .
Melisa çayı da kullanayim bu akşam, denemek istiyorum .
Çocuk fikri hemen şimdi değil elbette hani 1 yıl oldu evleneli çocuk istemeye başladık. Yapmayı şuan düşünmüyoruz olmadan nasıl olsun:) ama olsa çok iyi olurdu .
Şuan bu konuya bir çözüm bulabilirsek gerisi Allah kerim ..
Çok teşekkür ederim yardımınıza. Siz çok geçmeden atlatmışsınız. Sevindim adınızaçocuğunuzu sağlıkla büyütün bahtı açık şansı bol olsun inşaallah.
Ya gerçekten hiç düşünmeyin gidin ona.Kendisinin youtube videolarını izleyin videolarda nasıl biriyse gerçekte de öyle samimi.O hastalığı yaşayan kişilerle yaşayan iyileşince onunla beraber iyileşen biri.Dilinden Allah kelimesi düşmez yani gözün kapalı kendini teslim et, ona güven sonuca sen bile inanamayacaksın ona bi doktor gözüyle değil abla gözüyle bakıyorum.Bu ayın 25 inde kontrole gideceğim onu görmek için sabırsızlanıyorum özledim sadece sana "BEKLEME" diyebilirim.Allah gönlüne göre versin inşallah hayırlısıyla şifanı bulursun
ben de 49 gun yapamamistim kk de okumustum yillar once ince uzun bir muma kondom takip iceri girmesini saglayin yazmislardi hakkaten de yaptim baktim ki dusundugum gibi uvu kapali bi uer degilmis rahatladim emla surmustum o gece kayganlastirici da surduk mumu cikarip esimle birlikte oldukHiç denemedim .
Nasıl yapılır ki
Siz naptiniz bende istanbuldayim ayten olgun diye biri var onu düşünü yorum eger baska iyi biri varsa istanbulda yazarmisinizYa umut doldum şuan .
Eşimle konuşacağım en kısa sürede gideriz inşaAllah.
Tekrardan çok teşekkür ederim yardımınız için
Merhaba ne kadar zamanda yenduniz acaba bide hangi ilde tedavi oldunuzVajinismusu 1 ay önce yendim.1 yıla yakın zamandır evliyim.4 aylık evliyken bi doktora gittim bana da aynısını dedi vajinismus yoj cart curt bide eşime taktik verdi şu pozisyonda yap diye dediğini yapmaya çalıştık daha kötü oldum vajinismusum ilerledi.Sonra tedavi oldum meğer ileri derecede vajinismusmuşum doktorum öyle dedi.Anlamayan doktora düşmüşsün vajinismusun da dereceleri var tamam ama böyle kasılması olan bi hastaya nasıl vajinismus değil der anlamadım dedi
Şu an iyiyim atlattım acı macı yok.Vajinismus konusunda uzman bi doktora gitmelisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?