- 22 Eylül 2014
- 252
- 87
- 29
-
- Konu Sahibi lovemetender_
Yani hangi sözlerinden konuşma şeklinden anlaşılır hep benimle birş ey yapmak istiyor seninle her yere gierim giyor bir yerlere çağrıyor Avrupa seyahati yapalım diyor buluşmak istiyor birdemüneccim olsaydım söyleyebilirdim ama burda yazdıklarından nasıl anlar ki insan
canımm bende benzer muhabbet içindeyim eğer soğuduysan yavastan mesajlarını azalt derim mesela artık sen atma o attgnda cvp ver kısa kısa o da noluyoruz diyecektr kaybetmek istemiyorsa açıklık getirecektir. o yüzden biraz kendini geri çek arkadaş olarak görüyosada bu evrede belli olacaktır sadece kenara çekil birazcık derimŞimdi telefondan biri ile konuşuyorum hiç yüz yüze gelmedik ya da konuşmadık sadece mesajla. Çocukla ilk konuştuğum zamanlar bir heyecan oluyordu tipini zevklerini beğenmiştim. Ama arada üç ya da beş gün sonra bana bir uzak gelmeye başladı. YAzdığı kelimeler konuşma şekili bana telafuz edişi. Bir de ben ona hiç canım cicim yazmazken o çok samimi. Hemen kırılıyor çok ayrıntıcı. Kısacası artık her hareketi gözüme batıyor. Şimdi tek sorun acaba beni arkadaş olarak mı görüyor yoksa başka türlü mü çünkü artık bu konuşmanın sonunda rengimi belli edeceğim ve eğer arkadaş görüyorsa rezil olmak istemem. Sizce nasıl anlayacağım bir de bu konuşmayı onu klırmadan nasıl bitiririm. Lütfen net yanıtlar olmasıın gerçektn karşımdakini kırmak istemem.
Sen arkadaşlık çizgisini aşmadan, senin onu sevdiğini zannetmesine mahal vermeden konuşmaya devam et. Belki mesajı alır. Almaz da sana açılırsa nazikçe refüze edersin.Şimdi telefondan biri ile konuşuyorum hiç yüz yüze gelmedik ya da konuşmadık sadece mesajla. Çocukla ilk konuştuğum zamanlar bir heyecan oluyordu tipini zevklerini beğenmiştim. Ama arada üç ya da beş gün sonra bana bir uzak gelmeye başladı. YAzdığı kelimeler konuşma şekili bana telafuz edişi. Bir de ben ona hiç canım cicim yazmazken o çok samimi. Hemen kırılıyor çok ayrıntıcı. Kısacası artık her hareketi gözüme batıyor. Şimdi tek sorun acaba beni arkadaş olarak mı görüyor yoksa başka türlü mü çünkü artık bu konuşmanın sonunda rengimi belli edeceğim ve eğer arkadaş görüyorsa rezil olmak istemem. Sizce nasıl anlayacağım bir de bu konuşmayı onu klırmadan nasıl bitiririm. Lütfen net yanıtlar olmasıın gerçektn karşımdakini kırmak istemem.
Cevap yazmayı kestim bir ara okuyup yazmıyorsun çok az yazıyorsun aramızda bir kavga oldu ben fazla bağlanma dedim bağlanmıyorum ama sana değer veriyorum dedicanımm bende benzer muhabbet içindeyim eğer soğuduysan yavastan mesajlarını azalt derim mesela artık sen atma o attgnda cvp ver kısa kısa o da noluyoruz diyecektr kaybetmek istemiyorsa açıklık getirecektir. o yüzden biraz kendini geri çek arkadaş olarak görüyosada bu evrede belli olacaktır sadece kenara çekil birazcık derim
O da doğru ilk başka zaten İnterrail meselsi bana çok güzel geldi dedim bundum galiba o kişiyi ama anladım ki her şey gezmek değilmiş :/Daha kapinizin onunde bulusmamissiniz, Avrupa seyahatinden bahsediyorsa bundan bi cacik olmaz kusura bakma
Daha ilk kez biri ile bu kadar uzun kouşuyorum afallıyorum :/ben 10 dk da anlarım size şaşırdım.
telefondan hemen canım cicim muhabbetine girdiyse ondan bir yol olmaz gibiŞimdi telefondan biri ile konuşuyorum hiç yüz yüze gelmedik ya da konuşmadık sadece mesajla. Çocukla ilk konuştuğum zamanlar bir heyecan oluyordu tipini zevklerini beğenmiştim. Ama arada üç ya da beş gün sonra bana bir uzak gelmeye başladı. YAzdığı kelimeler konuşma şekili bana telafuz edişi. Bir de ben ona hiç canım cicim yazmazken o çok samimi. Hemen kırılıyor çok ayrıntıcı. Kısacası artık her hareketi gözüme batıyor. Şimdi tek sorun acaba beni arkadaş olarak mı görüyor yoksa başka türlü mü çünkü artık bu konuşmanın sonunda rengimi belli edeceğim ve eğer arkadaş görüyorsa rezil olmak istemem. Sizce nasıl anlayacağım bir de bu konuşmayı onu klırmadan nasıl bitiririm. Lütfen net yanıtlar olmasıın gerçektn karşımdakini kırmak istemem.
Resmen o:)Bana ilgisi yokmus da meric tipliymis gibi geldi.
Meric karikatur yaz gorsellere bak. :)
Aynen :/ Bir de ben daha oturaklı bir erkek istiyorum.telefondan hemen canım cicim muhabbetine girdiyse ondan bir yol olmaz gibi
Mesajla nereye kadar gidecek bu iş ? 3-5 günde bir ısınıp bir soğuyorsunuz..
Telefonunda TL bitince, bu iş bitecek herhalde
3 hafatdır konuşuyoruz zaten beni nasıl bulduysa başkasını da öyle bulur ben kendimi kaptırmadım zaten sadece niyetimi belli etmek istiyorum kırmadan ve rezil olmadan3-5 günde ne görecek seni ya bu kadar da saf olmayın.
Sonra aman aşık oldum meğer o beni sevmiyormuş, başkaları ile de yazıyormuş bilmem ne..
bekleyip göreceksin sanıyorum. rengini belli etmediğine göreŞimdi telefondan biri ile konuşuyorum hiç yüz yüze gelmedik ya da konuşmadık sadece mesajla. Çocukla ilk konuştuğum zamanlar bir heyecan oluyordu tipini zevklerini beğenmiştim. Ama arada üç ya da beş gün sonra bana bir uzak gelmeye başladı. YAzdığı kelimeler konuşma şekili bana telafuz edişi. Bir de ben ona hiç canım cicim yazmazken o çok samimi. Hemen kırılıyor çok ayrıntıcı. Kısacası artık her hareketi gözüme batıyor. Şimdi tek sorun acaba beni arkadaş olarak mı görüyor yoksa başka türlü mü çünkü artık bu konuşmanın sonunda rengimi belli edeceğim ve eğer arkadaş görüyorsa rezil olmak istemem. Sizce nasıl anlayacağım bir de bu konuşmayı onu klırmadan nasıl bitiririm. Lütfen net yanıtlar olmasıın gerçektn karşımdakini kırmak istemem.
Beklerken daha çok bağlanır diye korkuyorum :/bekleyip göreceksin sanıyorum. rengini belli etmediğine göre