Bir Çözüm Bulun

lovemetender_

Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2014
252
87
29
Şimdi telefondan biri ile konuşuyorum hiç yüz yüze gelmedik ya da konuşmadık sadece mesajla. Çocukla ilk konuştuğum zamanlar bir heyecan oluyordu tipini zevklerini beğenmiştim. Ama arada üç ya da beş gün sonra bana bir uzak gelmeye başladı. YAzdığı kelimeler konuşma şekili bana telafuz edişi. Bir de ben ona hiç canım cicim yazmazken o çok samimi. Hemen kırılıyor çok ayrıntıcı. Kısacası artık her hareketi gözüme batıyor. Şimdi tek sorun acaba beni arkadaş olarak mı görüyor yoksa başka türlü mü çünkü artık bu konuşmanın sonunda rengimi belli edeceğim ve eğer arkadaş görüyorsa rezil olmak istemem. Sizce nasıl anlayacağım bir de bu konuşmayı onu klırmadan nasıl bitiririm. Lütfen net yanıtlar olmasıın gerçektn karşımdakini kırmak istemem.

canımm bende benzer muhabbet içindeyim eğer soğuduysan yavastan mesajlarını azalt derim mesela artık sen atma o attgnda cvp ver kısa kısa o da noluyoruz diyecektr kaybetmek istemiyorsa açıklık getirecektir. o yüzden biraz kendini geri çek arkadaş olarak görüyosada bu evrede belli olacaktır sadece kenara çekil birazcık derim

Sen arkadaşlık çizgisini aşmadan, senin onu sevdiğini zannetmesine mahal vermeden konuşmaya devam et. Belki mesajı alır. Almaz da sana açılırsa nazikçe refüze edersin.

Cevap yazmayı kestim bir ara okuyup yazmıyorsun çok az yazıyorsun aramızda bir kavga oldu ben fazla bağlanma dedim bağlanmıyorum ama sana değer veriyorum dedi

telefondan hemen canım cicim muhabbetine girdiyse ondan bir yol olmaz gibi

Mesajla nereye kadar gidecek bu iş ? 3-5 günde bir ısınıp bir soğuyorsunuz..
Telefonunda TL bitince, bu iş bitecek herhalde

3-5 günde ne görecek seni ya bu kadar da saf olmayın.
Sonra aman aşık oldum meğer o beni sevmiyormuş, başkaları ile de yazıyormuş bilmem ne..

3-5 günde ne görecek seni ya bu kadar da saf olmayın.
Sonra aman aşık oldum meğer o beni sevmiyormuş, başkaları ile de yazıyormuş bilmem ne..
3 hafatdır konuşuyoruz zaten beni nasıl bulduysa başkasını da öyle bulur ben kendimi kaptırmadım zaten sadece niyetimi belli etmek istiyorum kırmadan ve rezil olmadan

bekleyip göreceksin sanıyorum. rengini belli etmediğine göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…