Bir Çözüm Bulun

e bağlanma olayı varsa arkadaş gözüyle değil de sevgili gözüyle baktığını da anlamış olursunuz.
Değer veriyorum diyor ama bana birini daha anlattı böyle her şeyini anlatmış ona değer vermiş kızın sevgilis varmış sonra kız yalancı çıkmış ondan anlayamıyorum. Ama kesin kararım artık rezilde olacaksam söyleyeceğim onunla bir şey yaşamak istemiyorum :/

Abim,babam,kuzenim vb... konuşmamız, mesajimizi gördü bana cok kizdilar arkadas oldugumuzu soyledim ama seni sorusturabilirler beni bir daha arama.

Şimdi telefondan biri ile konuşuyorum hiç yüz yüze gelmedik ya da konuşmadık sadece mesajla. Çocukla ilk konuştuğum zamanlar bir heyecan oluyordu tipini zevklerini beğenmiştim. Ama arada üç ya da beş gün sonra bana bir uzak gelmeye başladı. YAzdığı kelimeler konuşma şekili bana telafuz edişi. Bir de ben ona hiç canım cicim yazmazken o çok samimi. Hemen kırılıyor çok ayrıntıcı. Kısacası artık her hareketi gözüme batıyor. Şimdi tek sorun acaba beni arkadaş olarak mı görüyor yoksa başka türlü mü çünkü artık bu konuşmanın sonunda rengimi belli edeceğim ve eğer arkadaş görüyorsa rezil olmak istemem. Sizce nasıl anlayacağım bir de bu konuşmayı onu klırmadan nasıl bitiririm. Lütfen net yanıtlar olmasıın gerçektn karşımdakini kırmak istemem.
Net ol bence ne istediğini söyle bildr yani

ama sen ne yardan geçiyorsun ne serden. bağlanmasın istemiyorum diyosun ama bir yandan da kimseyle tanışamazsam diye korkup kalsın istiyorsun. bu kullanmak olmuyor mu sence. boşa ümit verme.

Daha kapinizin onunde bulusmamissiniz, Avrupa seyahatinden bahsediyorsa bundan bi cacik olmaz kusura bakma :KK70:

Koppptummm :rolleyes::rolleyes::rolleyes: Ulen erkek adam ilgisi olan kadının kapısına nerde tanıştıysa tanışsın çıkar gelir yani.Tabiki size ne aşık nede bişey.Mesajlaşmak zaman geçirmek hoşuna gidiyor o kadar.Bu ne len.

X