Bir Çözüm Bulun

e bağlanma olayı varsa arkadaş gözüyle değil de sevgili gözüyle baktığını da anlamış olursunuz.
Değer veriyorum diyor ama bana birini daha anlattı böyle her şeyini anlatmış ona değer vermiş kızın sevgilis varmış sonra kız yalancı çıkmış ondan anlayamıyorum. Ama kesin kararım artık rezilde olacaksam söyleyeceğim onunla bir şey yaşamak istemiyorum :/

Abim,babam,kuzenim vb... konuşmamız, mesajimizi gördü bana cok kizdilar arkadas oldugumuzu soyledim ama seni sorusturabilirler beni bir daha arama.

Net ol bence ne istediğini söyle bildr yani

ama sen ne yardan geçiyorsun ne serden. bağlanmasın istemiyorum diyosun ama bir yandan da kimseyle tanışamazsam diye korkup kalsın istiyorsun. bu kullanmak olmuyor mu sence. boşa ümit verme.

Daha kapinizin onunde bulusmamissiniz, Avrupa seyahatinden bahsediyorsa bundan bi cacik olmaz kusura bakma

Koppptummm Ulen erkek adam ilgisi olan kadının kapısına nerde tanıştıysa tanışsın çıkar gelir yani.Tabiki size ne aşık nede bişey.Mesajlaşmak zaman geçirmek hoşuna gidiyor o kadar.Bu ne len.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…