Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
artık benim için umut felan kalmadı içim tükendiyyeliz çoook mutsuzum ağlıyorum sürekliüzülme damlamm....gelecek aya ümitlerimiz inşallah...hem gene de belli olmaz geç döllenme felandır belki..adet olmadığına göre hala bi ümit var hayatım...
kızlar test yaptım neğatif mafoldumben
sağol cnaım arkadaşım elimde değil böle yıkıldım çook mutsuzum eşimede diyemiyorum test yaptığımı sürekli seviniyor gecikti die. allahım yardım etsin bizeee
eşim 26 yaşında off allahım herşeyin hayırlsıını versinnnnnrabbim hepimize yardım etsin canım söyle eşine paylaş rahatlarsın canım nolur üzülme eşin kaç yaşında
cnm ben çıkıyorum kendine ii bak. yarın görüşürüz sağol cnaım arkadaşımmm
kızlar günaydınnnn nasılsınız?????????
saĞol cnm bende ıı sayılırım. Ama topladım bıraz kendımı erken yattım uzun uzun dÜŞÜndÜm hep.... Hayırlısı bıtanem herŞeyın ne yapalımmgünaydın canımmm
uykumu akamamış olsam da iyi sayılırım
sen nasılsınnn
negatif çıkmış test ama moral bozmak yok elbet bi gün bizde çift çizgiyi görcezz
hiç sıkıntı yapma
saĞol cnm bende İİ sayılırım. Ama topladım bİraz kendİmİ erken yattım uzun uzun dÜŞÜndÜm hep.... Hayırlısı bİtanem herŞeyİn ne yapalımm
haklısın cnaım. Rabbım ol derse oluyor. Dua etmemız laızm ıstememız laızm. Bakalım ya eĞer cumaya kadar olmazsam cuma gÜĞnÜ bır kan testı verıım. Bıde orda bakarlar ordada yok Çıkarsa farlutalll ıÇerım ne yuapıyımevet canım hayırlısı herşeyin
biz bazen anlayamıyoruz bizim için hayır mı şer olduğunu ama
rabbim herşeyi daha iyi bilir
sabredip ona güvenmemiz bol bol dua etmemiz lazımm
mükafatını alırız inşaallahh
slm kızlar bende dün böğurtlen kürüne basladım umarım faydasını gorurum ama adetımın 16. gunu basladım ancak o zaman elıme ulastı etkısı olur dımı?