Bir çok kişi hamile kalacak (Kürlerimizle, inancımızla, Dualarımızla) Buna inanıyorum

ya lütfen bari buna cevap verin 18. günüm ve bugün soğan kürüne başladım... yanlış zamanlamamı

uygun canım kullan bencede bak geçen bir arkadaş geldi topiğe sordu soğan suyu kullandım bu ay ama adetim gecikti soğan suyu adeti geciktirirmi diye sordu hatat yavruceylan cevaplamıştı o hamileymiş inşalalh rabbim bizede nasip eder allahım bizde o günleri görecekmiyiz eşim bile diyor geçen gün allahım o günleri görecekmiyim senağlama

ya lütfen bari buna cevap verin 18. günüm ve bugün soğan kürüne başladım... yanlış zamanlamamı

ilk defamı yapıyosun canım ilk yaptığında adetten 7 gün sonra sonraki aylarda adetine 10 gün kala ama 15 günü tamamlaman lazım adetin gelirsede tamamla canım

tamam canım sabredeceğim ama beni korkutan hayal kırıklığına uğramak sabırsızlık değil beni böle rahatsız eden

kuzu hayal kırıklığı da olsa şöyle düşün sen aşılama yaptırmadın bu ay daha tedavinin en başındasın rahat ol!aşılama olumsuz olunca ben çok büyük hayal kırıklığı yaşadım ama eşim hep teselli etti.Allaha isyan edemeyiz sonuçta verecek olan o dedi.dün de beni rahatlatmaya çalışıyoo sağolsun.
İnş benim tedavim olumlu cevap verir de kalan iğne olursa buradan sizden birinize gönderirim çok sevinirim walla.inşş.:Saruboceq:
Gerçi kuzunun ve kayranın ihityacı kalmaz belki de teyze oluruz :CüvCüv::CüvCüv:

o hamilemiymiş.. e süper.. hadi bakalım darısı başımıza

sağol yanıt için birde ateşimi ölçeceğim o ne zaman başlanmalı...

ilk defamı yapıyosun canım ilk yaptığında adetten 7 gün sonra sonraki aylarda adetine 10 gün kala ama 15 günü tamamlaman lazım adetin gelirsede tamamla canım

çok sağol yanıt için , ilk defa yapacağım...birde ateşimi ölçeceğim o ne zaman başlanmalı..bu ateş olayında ateş yumurtayacağın günden bir gece önce düşüyor galiba o zamanmı eşimle birlikte olacağız

canım eşimde dün diyor kızdı gibi hatta bana allah vermezse isyan mı edeceği o ne derse olur olmuyor diye kendimizimi yıpratacağız diyor neden onlar bu kadar rahat bende bilmiyorm haşa isyan etmem asla sadece üzülürüm yoksa rabbimin emrine şükürler olsun o da biliyor kalbimi zaten sadece üzülürüm

canım bu ateş ölçme olaytını ben yapmadım ama yapanlardan okuduğum kadarıyla adetin ilk günü başlıyosun sanırım ateşin düştüğü zaman herhalde yumurtlama günün ayybilmiyorumkismile yanlışmı biliyorumki bide her sabah aynı saatte aynı yerden ölçmeliymişsin güzelimyapan kızlarda şimdi cevap yazarlar sanırım

evet canımm Allah'ın taktir ettiği şeye kabul etmekten başka bişey söylemek ne haddimize.Ben de sadece üzülüyorum.Dün doktor sırasında beklerken bissürü hamile vardı içimden geçiriyodum acaba bu kadınlar da tedaviyle mi hamile kaldı diyee kaydirigubbakcemile3 iyice paranoya oldu yaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

keşke güzelim kuzucumda o ümit var ama benim yok canım inşallah kuzucumun olmuştur olmadıysada canı sağolsun önümüzdeki maçlara bakıcaz artıkopuyorumnanaktan

slm kıslar nasılsınız kuzu moraller düşmüş
gibi geldi ne haber canım

biraz öle canım benim baklalım rabbimden hayırlısı

Konuyu Toplam 11 Kullanıcı okuyor. (11 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
Kuzunaz, almaata, alpy+, ayse.20+, kayra_esk+, librarian, N83, simal18, sumeyrat, tiryak+, XTATLIKIZ

herkes burd sayılır çok şükür ama hilal yok nerde kaldı bu cadııı ya ösledik valla hemen siz gelince moralim artıyor kısları hiç bırakmayalım birbirmizi dstluğumuzu

kızlar şimdi dimlediğim bir ezginin sözlerini
bizim için düşündüm de bakın doğmamış bebeklerimiz neler
diyor

gurbet diyarından selam olsun anama
tasa etmesin gayrı

hasretle yollarımı bekleme anne
kapı eşiklerinde ağlama anne GELECEKLER YANİ)

GELECEĞİN ANNELERİ DE:
güller açmasada güneş doğmasada
başkoymuşuz biz bu sevdaya
,İNŞALLAH DUALARIMIZ KABUL OLACAK ARKADAŞLAR HEPİMİZİN HANELERİNDE GÜNEŞ DOĞACAK, GÜLLER AÇACAK YÜZLERİMİZDE. CENNET KOKULULARIMIZI KUCAĞIMIZ ALACAĞIZ BEN İNANIYORUM

tavsiyelerin için çoook saol yavrucum....
hamilelikte asla bitki çayı içilmez
benimkinin bi sebebi yok
genelde pco ve adet düzensizliği olanlarda olurmuşş
nasip kısmet
gebelik bölümünde bi tane konu açtım yorum yapanlar olmuş
bendede oldu sonradan leke şeklinde gelmeye başladı
ama önemli değil atlattık diyenler olmuş
inşallah bende atlatırım dualarınıza ihtiyacım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…