hoş geldiin canımmmmmben geldiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoş geldiin canımmmmmben geldiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bende bilmiyorum yazık kocasıyla bi akşam da başbaşa oturamıyo çok üzülüyorumzaten ne olacak bu kısın hali bilmiyorum valla
Bu arada tatlıkızcıııım
kendini hamiş hissediyomuşsun
İnşallaah vardır
ben bu ay hilalden senden kuzucumdan ve neşeden bekliyordum
ama neşenin olmayınca artık millete söylemeyede korkuyorum
Sanki böööleee gaz verirmiş gibi
Sonrada üzülüyorum
Ama inşaalllah bebiş vardır kız
hoş geldiin canımmmmm
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:süpersiiiin yaaaa 5 dk önce bende kontrol ettim inanırmısın:roflol::roflol:ya düşünebiliyormusunuz göğüslerimi sıkıyorum ikide bir acıyormu acaba diye biri beni görse sapık mı bu ne diyecek ya belirti arıyorum :))))))))))))))))))
ya düşünebiliyormusunuz göğüslerimi sıkıyorum ikide bir acıyormu acaba diye biri beni görse sapık mı bu ne diyecek ya belirti arıyorum :))))))))))))))))))
olacak tatlım olacak inşşşş üzme sıkıntıya sokma kendiniiişimdi eşimin yeğeni msn den yazmış ablacım ne oldu bebeiş diye allahım ne olur onlara olumlu haber vermek istiyorum ya senağlama
kızlarrr regl yaklaşınca ısımız düşüyomuuuuubilmiyorumkismile
şimdi eşimin yeğeni msn den yazmış ablacım ne oldu bebeiş diye allahım ne olur onlara olumlu haber vermek istiyorum ya senağlama
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:süpersiiiin yaaaa 5 dk önce bende kontrol ettim inanırmısın:roflol::roflol:
öncelikle hoşbuldum kuzum :)
inanırmısın yemin ederim bende aynı
mememi sıkıyom midemmi bulanıyo diye bakıp duruyorum.....
nolcak bacım hep aynı şeyleri yaşıoz farkındaysan allah hakkımızda hayırlısını versin:Saruboceq:
normal sıcaklığına geliyor yumurtlamada düşüyor canım sen takip ediyormusun hamiş isende yükseliyor yani normal sıcaklığındna daha yüksek oluyor ama önceden vücut ısının nasıl olduğunu bilmen lazımmışkızlarrr regl yaklaşınca ısımız düşüyomuuuuubilmiyorumkismile
tatlıkız kuzu ve ben:)
kızlar biz galiba kafayı yiyoruz:)eyvahedigeldismile
hakketten bacılar gaciler ne olacak bizim bu halimis kıslar ya hadi bakalım üçümüzde bekliyoruz ya kaydirigubbakcemile3 tatlıkıs kuzunaz ve hiilalbebik bakalım kim hamiş inşallah 3 ümüzde oluruz allahım ya mükemmel bişi olur ya süper olur değilmi süper sizin ne zaman adet tarihleriniz kıslar
normal sıcaklığına geliyor yumurtlamada düşüyor canım sen takip ediyormusun hamiş isende yükseliyor yani normal sıcaklığındna daha yüksek oluyor ama önceden vücut ısının nasıl olduğunu bilmen lazımmış
evet canım galibaaakafamçokkarıştıtatlıkız kuzu ve ben:)
kızlar biz galiba kafayı yiyoruz:)eyvahedigeldismile
kuzunaz arkadaşım ben de bebek istiyorum ama olmuyo ya
sorun yok çok şükür geçen ay kür falan da yaptım çörek otu tarçınbalı...elimden gelen herşeyi yaptım dua da ettim tabiki ama hamile kalmak için araştırdım ne okuyacağımı bulamadım bana tavsiye edermisin bişeyler acaba.yaşım 27 doktorada gittim hiç bir sorunum yok eşimin de yok ama tutmuyo nedense bu ayda bekliyorum bakalım inşallah olur