Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet canıımm inşşşş doğru çıkar kuzumun hisleri Allah razı olsun tatlım bizimde isimlerimizi duana kattığın için rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşşş:Saruboceq:
hoşgeldin canım kusura bakma cuma ve cumartesinin sayfalarını okuyodum görmedim canımbeni niye kimse görmüyo 2 sayfa önce size slm verdim kimse almadı :umursamaz:
beni niye kimse görmüyo 2 sayfa önce size slm verdim kimse almadı :umursamaz:
ah be tatlı kız bazen düşünüom acaba diyom kendim hamiş kalsam arkadaşlarıma daha çok sevinirim kendime diye inan cevabını bulamıom
allah kucağımızı boş bırakmasın
senin hastalığına kaç gün var canım?
çokmu daha?
ne bilim bacım bende anlamadım hayır olsun inşallah yaaaa
akıntıya üzüleceğim hiç aklıma gelmezdi
gelmesinden yakınıyodum şimdi
gelmemesinden
belki bebiştendir:)
inşallahhhhhhhhh
hoşgeldin canım kusura bakma cuma ve cumartesinin sayfalarını okuyodum görmedim canım
aleyküm selam canım benim
görmedim vallaha:)
bende öyle tatlım inanki 7 8 gün falan var işte gelmez olsunkaydirigubbakcemile3
h.b. canım daha önce bikakere yazmıştım buraya ayşe.20 ile tanıştık falan ama daha sonra gelemedim sizinle daha iyi tanışıp kaynaşmak isterim muhabbetiniz hoş dostluğunuz samimi
tabikide canım katıl muhabbetimize sende topiğimize nazar değmesinde süperiz yaniiiiidelikafaduldendelikafaduldenh.b. canım daha önce bikakere yazmıştım buraya ayşe.20 ile tanıştık falan ama daha sonra gelemedim sizinle daha iyi tanışıp kaynaşmak isterim muhabbetiniz hoş dostluğunuz samimi
merhaba arkadaşlar şu ateş ölçümü hakkında detaylı bilgi alabilir miyim acaba sizlerden?bu konuda yeniyim de, pek bilgi sahibi diğilim açıkcası... deneyimlerinize ihtiyacım var...
beni niye kimse görmüyo 2 sayfa önce size slm verdim kimse almadı :umursamaz:
saol canım benim bende bu samimiyeti gördüğüm için aranızda olmak istedim kuzu benide listeye eklerse sevinirimcanım bende yeni sayılırım 1ay oldu ama burası çok güzel
dert anlatıyoruz dert dinliyoruz herkes birbirine çok iyi allah bozmasın:Saruboceq:
öğretiyoz öğreniyoz
sende armıza hoşgeldin bacım
kuzu konu sahibi ben onun yerine yazmış gibi oldum ama eminim oda aynısını der
herzaman herkesin yeri var aramızda:)a.s.
evet canım adet tarihlerimiz yakın hep inşşşş tatlım inşşş hamiş haberiyle dolacak topik evet canım geçsinde 9 ay gelmesin inşşşşkaydirigubbakcemile3canım benim inşallah gelmez zaten nerdeyse hepimiz 1 2gün arayla hasta olduk yani olursa hepimiz peş peşe haber vercez
umarım hamilelik haberi veririz
bu ay benim belli değil geçen ay 6gün geçti oyüzden hiç beklenen tarihim yok aslında
inşallahta gelmezzzzzzzzzz
Allah nazarlardan korusun canım gerçekten güzel topiktabikide canım katıl muhabbetimize sende topiğimize nazar değmesinde süperiz yaniiiiidelikafaduldendelikafadulden
merhaba arkadaşlar şu ateş ölçümü hakkında detaylı bilgi alabilir miyim acaba sizlerden?bu konuda yeniyim de, pek bilgi sahibi diğilim açıkcası... deneyimlerinize ihtiyacım var...
hoşbulduk canım opuyorumnanaktan benide listeye eklermisin vereliniortakcanım haklısın valla bazen kaçırıyoruz hoşgeldin canım
bye bye balımmmmmkızlar ben kaçtım meloşu almaya gitcem hadi öğleden sora görüşürüz sizi seviommmmmmmmmmmm