- 2 Ekim 2009
- 1.583
- 78
sağol canımm ama pek hoş bulmadım neşeye çok üzüldümmnasılda ümitlendik yaa. biz böle ümitlendiysek o ne yapmıştırr senağlamahoşgeldin evinnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağol canımm ama pek hoş bulmadım neşeye çok üzüldümmnasılda ümitlendik yaa. biz böle ümitlendiysek o ne yapmıştırr senağlamahoşgeldin evinnn
kuzu sabah mopsy (ya da mospy de olabilir )arkadaş hamile haberini verdi.
ardından eylül01 onu takip etti yani hamişler bayaa artıyoo.
gız vallah görmemişim geziyodum öyyyle internette
nasılsın kuzum
evet ordada satılıyo
ama bi sitede daha satılıyodu
kuzucum sitenin adı neydi yaaa hep unutuyorum
cnm amcamın kızı hamile değil
13 yaşında bi kızı var
ondan sonrada 3 tane karnında ölen oldu
7 yıldırda hiç olmuyo
sanırım eşinde sorun var ama doktoraa gitmiyoki adam
hem ben içeyim hemde eşim içsin dedi
türkiyedekiler sahte olacağını zannetmiyorum
bi site var orası güenli neydi kız kuzu
dilimin ucundada ???
cnm amcamın kızı hamile değil
13 yaşında bi kızı var
ondan sonrada 3 tane karnında ölen oldu
7 yıldırda hiç olmuyo
sanırım eşinde sorun var ama doktoraa gitmiyoki adam
hem ben içeyim hemde eşim içsin dedi
türkiyedekiler sahte olacağını zannetmiyorum
bi site var orası güenli neydi kız kuzu
dilimin ucundada ???
kızlar ya gıttı gıdıyorda cok pahalı yaa
kızlar bu cahil arkadaşınızı hoş görünüzkafamçokkarıştı bahsettiğinizz ilaç hangi prblemde ve ne için kullanılıyor
kıslar neyse benim çıkmam lazım temislik işine başlamam laım çok geç oldu bi ses verin ya bana bişi demek isteyen varmı ben çıkacağım
ne demek canım bak ben sitedeki yazıyı aşağıya alıntı yapıyorum oku.
Polikistik Over(PCO) hastaları, düzenli adet olamayanlar ve hamile kalmakta zorlananlar için tavsiye edilmektedir. Ürün 30 günlük kullanım içindir. Günlük alımı 3 kalsül olmak üzere toplam 90 kapsüldür.
ALINTIDIR.
maşallah subhanallah geçmişe baktım gördüm darısı benim başıma
iyiyim guuzzzuum şak yaptım ben sana zaten ya akıntım çok fazlaydı sanırım dün gecede çok geç yattım çamaşırımı değiştirmeden yattım ıslak kaldı ya sabah kaşıntım vardı birde beyaz mantar akıntısı ama yıkdasım kuruladım iç çamaşırımı filan değiştirdim şimdi iyi ayşecim ya benim bu halim ne olacak acep ne olumlu ne olumsuz bişi hissedemiyorum sölediklerimde sadece yorum
ebay canım ebay
yahu bu ilacı biri toptan getirtse keşke biz de alsak yok mu bööle girişimci biri yaa