adını sordum bilmiyormuşadı neymiş peki canım bunun adını söylemedimi ki
kaprisine gurban olduğum aklinialirimsmileönemli değil canım kapris yapıyom sırnaşık şey
aa ne kadar değişik bir meyve şans ayağına gelmiş ta kutsal topraklardan ben olsam içini dışını yerim valla cokacimcoook
Konuyu Toplam 11 Kullanıcı okuyor. (10 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
Kuzunaz, almaata, bade_34, bubuş, divinity+, edut, evindarkece+, kayra_esk+, tiryak+, XTATLIKIZ
kıslar sizler neden sustunuz kayracığım hani bizim hamiş kıyafetlerimiz filan yokmu bize hediye dur en iyisi ben size hediye edeyim bir tane bekleyin bakalım
evet canım rahim biyopsisi dedi ben tam adını ve açıklamasını sordum bu işlemden sonra açıkladı eve gelincede netten araştırdım anlattıklarıyla birebir örtüşüyordu a.sbak bu şekilde yumurtlayıp yumurtlamadığı anlaşılıyormuymuş ilk defa duydum peki iendometrium rahim değil değilmi yani ben bu andometriumu tam olarak kavrayamadım ben rahim olarak düşünüyorum
Süper canım ya ne şanslısınadını sordum bilmiyormuş
orda gebe kalamayanlar için satıldığını duymuş hemen almış bana ve benim gibi sülalenin kısır tafıklarına kaydirigubbakcemile3
kaprisine gurban olduğum aklinialirimsmile
daha neler neler geldi kız
1 şişe zemzemi tavaf yaparken dua ile dolandırmışlar şifa niyetine içiyim diye
birde peygamber efendimizin eliyle diktiği hurma ağaçlarının meyvesinden getirdiler
onuda niyet edip yiycekmişim
hacca zıbın göndermiştim peygamber efendimizin mezarının ayak ucuna koyup dua etmiş kaynanam geri getirdi o zıbını olursa inşallah bebişime giydirecem
evet canım rahim biyopsisi dedi ben tam adını ve açıklamasını sordum bu işlemden sonra açıkladı eve gelincede netten araştırdım anlattıklarıyla birebir örtüşüyordu a.s
Böyle tüm sorunları anlayabilirmiş bakalım inşallah iyi çıkar ya
kaynanam seviyomuş beni saolsunSüper canım ya ne şanslısın
Buarada peygamber efendimizin diktiği o hurma ağacını bende biliyom bana da yemek nasip oldu dayımlar getirmişti çekirdeğinide atmayın cüzdanına veya mutfağına koy bereket getirir demişti gerçektende faydası var :lepi:
slm nasılsınız kızlar........
özledim sizi nasıl gidio neler yapnız neler konuştunuz okuyamadım
çok uzun:)varmı değişk kür yada herhangi bişi?
selam kıslar bugün doktora gittim geciken reglimi nedeni stersmiş çok şükür kist felan yok
eşimin sprem sonuçlarını gösterdim tabiki o da sonu tüp bebk gibi görünyüo dedi
yarın tekrar sperm sonucu verip amlyta karar vericez bakalım
banada şeker yüklemesi yapılcak yarın ve ilaç verecekmiş doktor ona göre yumurta büyütüp çaylaymak için
ondan aşılam herhalde kafam çok karılık kıslarr yaaaaaaaaaaaa
duaa edin ne olur:Saruboceq:
oyyy iyilik meleğim benim harika bunlar çok çok beğendim teşekkür ederim şekerim benimmmmŞenizŞeniz ŞenizŞenizŞenizŞeniz
evet bu çok şıktı kayracım ancak sana yakışır diye düşündüm zayıfsın ya o bakımdanyaaa çok güzeller benim zevkimi çok iyi biliyosun canımın içi alkisalkisalkisalkisalkisalkisolumunekankayizsmile
kaynanam seviyomuş beni saolsun
hoşgeldin hilalbebika.s.
kuzuuuuuuuuuuu
niye hep kayrayla gidion onu anlamadım yani:)
bişimi var aranızda:)
küserim bende istiom:)
merhaba arkadaslar