Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın şeker ne örüyorsun bakalım küçük hanımm
kaydirigubbakcemile3 onuda deneriz süt maydanoz buharında oturuyorum da adetten snra olması gerekıyormus sanırım gecen ay denedım şimdi adet olmayı beklıyorum adacayı yagı koydum vıks koydum onuda koyarım eşim de onu bunu sokacagına benımkını sokda işe yarasın diyor :kedi:
yasemınden haberi olan yokmu merak ediyorum
Sanırım burda yeni arkadaşlıklara yer yok. Yukarıda selam yazdım. Sorunumu yazdım. Bir Allahın Selamı bile verilmedi.
canım yarına kadar beklemee beee.... kan verdiğin hastahanenin sitesine gir. e.labrotuar var ordan tc ni yaz çıkarr ne bekliyon yarına kadardelikafaduldengünaydın kızlar nabersiniz
bu sabah progesteron için kan verdim yarın alıcam sonucu hayırlısıyla inş. yine yüksek çıkar
gecen aydan tecrübe edindik artık biliyorum.
eğer hamilelik olusmazsa çatlatma iğnesinden 14 gün sonra adet olunuyormus.
allahım inşallah olmam bu ay
elifcim darılma lütfen bazen gözden kacabılıyor. biz burda kimse birbirini tanımadan biraraya geldik
tabikide senide aramıza alırız. düşüklerin içinde cok geçmiş olsun cnm allah bir daha yaşatmasın.
inşallah birdahaki sefere sağlıkla kucağına alırsın.
günaydin kizlar
herkes iyidir insallah
yarin kan testi günüm,dualarinizi eksik etmeyin lütfen...:gitme:
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Bende dualarınızda bulunmak istiyorum. 3 tane düşük yaptım. 3 gebelikte kan pıhtılaşması olduğu anlaşıldı.Ancak bütün önlemlere rağmen gene düşük yaptım. Kendimi yanlız hissediyorum kimse beni anlamıyor. Sizlerle umaram güzel duygular paylaşırım
Sanırım burda yeni arkadaşlıklara yer yok. Yukarıda selam yazdım. Sorunumu yazdım. Bir Allahın Selamı bile verilmedi.
oyaa yapıyom abla iki günde bitti valla... bugünn bide havlu kenarına başlıcamm o çok güzell yaa olmazzsaa onun örneğinin resmini çeker koyarım. süper valla.delikafadulden
canım yarına kadar beklemee beee.... kan verdiğin hastahanenin sitesine gir. e.labrotuar var ordan tc ni yaz çıkarr ne bekliyon yarına kadardelikafadulden
kıslar öğle yemeğine çıkmam lazım
kolay gelsin şekerim ben bebek hırkası örerim yani örgü örerim de dantel işinden hiç anlamam ama çalışırken öremem tabi maşallah sana çalışırken iyi yapıyorsun
ayşe ciğim nerde bu arada ya dün gece eşiyle barışma sinyalleri vardı kesin yorucu bir geceydi kalkamadı heralde e tabi kolay değil özlem gidermek dimi :))
Benide listeye yazarmısınız bilgilerimi nasıl vercem size