gunaydın kızlar
bı gıdıyorum bı gelıyorum sayfanız 10 sayfa ılerlemıs sızı takıp edemıyorum vallahı :roflol::roflol::roflol:
günaydınnn kıslarr yaaa dün sinir oldum net gitti bi türlü ulaşamdımm sizeemafoldumben ay sinir oldum dün akşammm bee bende kendimi el işine verdim tabii :):hulya:kaydirigubbakcemile3 neyse yaseminden haber varmı :uhm:
günaydın kızlar opuyorumnanaktan bu ne hız bi gün giremedim epey ilerlemiş sayfalar dün ustalar vardı evde temizlik falan giremedim
günaydın canım ayça kıs sana ne dicem senin tüp tıkanıklığı ya sen bu bhara oturma işlerini yap ebegümeci süt maydonoz filan birde dün o adanalı abladan öğrendim eskiden köyde ebenin ona ne yaptığını hakiki zeytinyağında yumurtanın beyazını pişirmiş ve temizs yıkanmış ütülenmiş ince beyaz tülbentlerin içine doldurmuş tampon şeklinde yapıp vajinadan içeriye koymuş ay kadın o kadar komik anlatıyorki ''tülbente kat onuda oraya kat '' :roflol: koy diyo yani neyse birde diyo elime geçen otu meyve kabukları vs kaynatmış buharına oturmuş hemen diyo herife dedim hazır ol geliyom belime battaniyeyi sarıyordum diyo buhara oturuyordum doğru herifin yanına gidiyordum diyo :roflol:
günaydin kizlar
herkes iyidir insallah
yarin kan testi günüm,dualarinizi eksik etmeyin lütfen...:gitme:
kaydirigubbakcemile3 onuda deneriz süt maydanoz buharında oturuyorum da adetten snra olması gerekıyormus sanırım gecen ay denedım şimdi adet olmayı beklıyorum adacayı yagı koydum vıks koydum onuda koyarım eşim de onu bunu sokacagına benımkını sokda işe yarasındiyor :kedi:
günaydin kizlar
herkes iyidir insallah
yarin kan testi günüm,dualarinizi eksik etmeyin lütfen...:gitme:
Allah yardımcın olsun canım inşallah hayırlı haberler alırsın
günaydın canım inşallah allah sana bu ay nasip etmiştir bebeğini inşallah senden alırız hamile haberini şu an fırtınadan önceki sessizlik bu inşallah hamiş patlaması yaşanacak topiğimizde peşpeşe ard arda inşallah allahım sen yardım et bizlere sen kalbini ferah tut inşallah allahım inan senin kadar isteriz bizde allah yardımcın olsun canım
kızlarrrr günaydınnnnn
kuzu dün izinliydim aldım böğürtlen kökünü 400 gr.ama bu resmen ağaç köküymüş yaa,bildiğin odun :))
bi de sonuçta kök ne kadar yıkarsan yıka pis kalıcak gibi geliyo bana.
EL YIKAMA GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN BAYANLARRR
YIKADINIZMI ELLERİİ
ELLERİ GÖRELİMMMM :lepi::lepi:
Sanırım burda yeni arkadaşlıklara yer yok. Yukarıda selam yazdım. Sorunumu yazdım. Bir Allahın Selamı bile verilmedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?