TSH 'ın yüksek çıkmış bende yeni yaptırdım bu testleri benimkinde 1.39 yazıyo
normal değerler 0.34__5.0 arası
estağfirullah canım benim sağol hepimiz içimizden geldiği gibi davranıyoruz bu arada eltim eskişehirde vişnelik te oturuyor tren garı na 20 dakkada yürümüştük espark var oralara gittim orda eti plaza var kaynım orda çalışıyor
inşallah canım benim seninde 4 sene he dile kolay değilmi allahım seni bu uğurda daha fazla bekletmesin allah yardımcın olsun arkadaşım dularım seninle ve hepimizle allah yardımcımız olsun bize evladımızı nasip etsin inşallah yumurtlamış olmakta benim için önemli bir gelişme ama rabbim nasip etmedikten sonra istersem 10 tane yumurtlayayım olmaz ama inşallah nasip eder biz umutluyuz rabbimizden değilmi arkadaşım ve olumlu düşünüyoruz
cnm aymescim cvp yazdım ama okumadın galiba neyse
bende giremiyorum dün bi ara girebildim bugün yine giremiyorum genel olarak bi sorun var galiba senin pc den değildir
estağrirullah canım bende çok araştırmayan biri olsaydım bende bilmeyebilirdim sağol verdiğin bilgiler için kaynatımı yapılışı filan tamam da eşim 2 gündür geç geldiği için yemekten önce içti akşamları illada yatağa girmeden önce mi içecek yani tok karnına içsede oluyor öylemi
kıslar ben wc ye gidip ovülasyon testiyapacağım ve işyerindeyim bunun için bir tane çay bardağı feda etmeliyim kullandıktan sonra çöpe atarım artık
offf offff 8 senedir bi bebiş bekliyorum umarı hiçbiriniz bu kadar beklemez rabbim büyük
offf offff 8 senedir bi bebiş bekliyorum umarı hiçbiriniz bu kadar beklemez rabbim büyük
Rabbim inşş 8 sene sonra 1 değil 2 bebiş birden verir canım.amin.
canım gerçekten çok uzun süre
Rabbim inşallah bu kadar bekletmez mafoldumben
sanada tez zamanda nasip eder inşallah bebişini:Saruboceq:
günaydınnn sekerleeerrr....kuzunaz ne mutlu sana ya benım yumurtlama duzensız ya bugun 18. gun falan hala yumurtlamadım herhalde..yanı o akıntının mutlaka olması gerekıyorsa olmadı bende demekkkı yumurtlamadımmm....yıne mı yaaaaaaa
inşalllllaah canım benim hepimize nasip etsin rabbim hayırlısıyla çok zor çokkk bazı kadınlar terk ediyo geçen eskişehirde bi kadın yeni doğmuş bebeğini 5 yaşındaki çocuğunu ve kendisini porsuğa atmış inanamıyorum herkesin derdi ayrı :sinifsinif:
sağol canım benim inşallah hepimiz birkaç ay içinde hamileliklerimizden sonrada bebişlerimizden bahsederiz paylaşırız burda rabbimin izniyle inşallah:Saruboceq:
refererans aralığına göre yüksek canım şu an kağıt önümde baktımda
kuzunaz,evindarkece,kayra,alpy meraba kızlar nasılsınız
kuzu fasulyen piştimi:jeyyar:
inşalllllaah canım benim hepimize nasip etsin rabbim hayırlısıyla çok zor çokkk bazı kadınlar terk ediyo geçen eskişehirde bi kadın yeni doğmuş bebeğini 5 yaşındaki çocuğunu ve kendisini porsuğa atmış inanamıyorum herkesin derdi ayrı :sinifsinif:
evet canım izledim haberlerde çok üzüldüm senağlama
aminnnnnnn inşallah canım :Saruboceq:
refererans aralığına göre yüksek canım şu an kağıt önümde baktımda
kuzunaz,evindarkece,kayra,alpy meraba kızlar nasılsınız
kuzu fasulyen piştimi:jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?