Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm kıslar yemeğimi yedim kendime türk kahvesi yaptım geldim neşeciğim hoşgeldin dr dan haberlerini bekliyoruz yarın sabahta benimkontrolüm var inşallah
slm kıslar yemeğimi yedim kendime türk kahvesi yaptım geldim neşeciğim hoşgeldin dr dan haberlerini bekliyoruz yarın sabahta benimkontrolüm var inşallah
kuzucum kahve .kola.gazoz.maden suyu gibi şeyleri bırak bence tedavi görürken kullanmaslm kıslar yemeğimi yedim kendime türk kahvesi yaptım geldim neşeciğim hoşgeldin dr dan haberlerini bekliyoruz yarın sabahta benimkontrolüm var inşallah
afiyet olsun canım kahve sanamı dokunuyodu tam hatırlayamadımkaydirigubbakcemile3
kuzucum kahve .kola.gazoz.maden suyu gibi şeyleri bırak bence tedavi görürken kullanma
burada ezan okunuyor ezan okunurken edilen dua kabul olurmuş durun hepimiz için dua edeyim sonrada namaz kılacam biraz sonra eşim gelir yavaş yavaş hazırlanayım
inşallah canım rabbim sanada en kısa zamanda anneligi yaşatsın.diş agrın varmış geçmiş olsun canım
kızlar bu iki lekelenme arasını hesaplarsam bugünden itibaren yumurtlama günümm. baktım gerçekten öyle uzayan bi akıntı geliyo. ve ara ara ağrı giriyo kasıklarıma
allah kabul etsin canım
bir kere sabah aç karnına içtiğim de nescafeydi o zaten dokunmuştu birde burda arkadaşlar yapıyor bazen getiriyorlar ee bazende benim onlara yapasım geliyor ki onlar düşkün ben hiç değilim hatta sevmem de ama işte hazmı kolaylaştırı diyorlar yemeklerden sonra türk kahvesi
canım zararlı bencede içme bide tedavi görüyosun
yok canım ne yazıkki bu ay öyle bi çabammız olmıycak inş bidahaki ay.. oruç tutuyorum çünkü muharrem ayı orucu o yüzden bu oruçda öyle zevki alem yok.hadi inşallah çalışmalar başlıycak o zaman ama görev gibi değil canım tmm mı :lepi:
tansiyonum 9/6 sürekli başım dönüyo......doktoramı gitsemki 2 gündür geçmedi..leyle gibi sallanıyom sürekli..
şekerli su iç yada bayram şekeride iy gelir biraz yat ayaklarını yukarı kaldır tansiyonun düşmüştansiyonum 9/6 sürekli başım dönüyo......doktoramı gitsemki 2 gündür geçmedi..leyle gibi sallanıyom sürekli..
giy giyy
benim arkadaşlar dalga geçerler benile yazın patik üstüne terlik giyilirmi diye ne yapayım
alışkanlık olmuş üşüyorum işteeedelikafaduldendelikafadulden