Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm kıslar rvyda canım hayıtla ilgili topikler var orda daha geniş bilgilere ulaşabilirsin bende günde bi kaç fincan içiliyor diye biliyorum 1 bardak kaynar suda 1 çay kaşığı hayıtı havanda dövüp demlediğini duymuştum ama kullanmadım
canım çok teşşekkür ederim bende birazdan eşime aldıracağım da nasıl kullanıldığını öğrenmek istedim.ilgin için teşekkür ederim araştırayım bir yandan...
kızlar ben geldim acayip ağrıyo dişim çekmedi dr antibiyotik verdi benim bu ayda çocuk beklentim olamıycak sanırım:sinifsinif:
mrb cnaım ben aktara hayıt tohumunu sordum ne için kullanacaksınız dediler ben de hormonlarımı düzenlemek için dedim. Kadın ballı karışımı var isterseniz dedi ilk başta almadım sonra birkaç aktara sorduktan sonra almaya karar verdim. En azından ballı karışımı tüketmek daha kolay geldi bana çayları acı geliyor.
tatlım lütfen hemen üzme kendini Rabbim acil şifalar versin...şimdiye dek nelere katlandık rahatszlıklarımızla ilgili
canım senin rahatsızlığın neydi tam olarak?mesajın için teşekkür ederim ayrıca
canım bildiğim kadarı ile süt buharını adetten sonra yapıyor ve hiç üşütmeden hemen ilişkiye giriyorsun canım benim
kızlar ben geldim acayip ağrıyo dişim çekmedi dr antibiyotik verdi benim bu ayda çocuk beklentim olamıycak sanırım:sinifsinif:
kızlar rabbime emanet olun ben çıkıyorum görümceme gidiyoruz hoşçakalın yarın görüşmek üzere KUZUCUM belini eve gidince havluyu ütüyle ısıtıp ısıtıp beline koy canım senağlama
sağol canım benim ama her seferinde kesinlikle bir terslik oluyor işte anlamadım gitti vardır bundada bir hayır
slm kıslar yavruceylan hoşgeldin ben çıkacağım ma mabişi dicem sizleri çok seviyorum bunu bir kere daha anladım ayy varya başka topiklere girmek ve faydalı olmak istemek te zor güya aşılama yaptırannlar topiğine ngirdim listelerini düzenledim kendi adımı da ekledim kibarcada açıkladım ama hoşlarına gitmedi listede gerçekten güzeldi ama işte neyse sizi seviyorum gerçekten bu 1200 sayfalık topiğin sahibi biziz hatta bütün KK üyeleri buranın sahibi bana göre ama herekes öle düşünmüyor benim topipiğim benim listem diyor arkadaşlar bizim topiğimizdeki listeyi düzenleyebilecek biri varsa ekleme düzenleme her zaman yapabilir ebn memnun olurum neyse konuşuruz yine çok geç oldu çıkmam lazım öpüyorum
kist yaptıysa klomen sende yumurta yapımına yetmiş de artmış canım.çatlatma iğnesi yapılmadı mı?genelde yumurtalar çatlamayınca kiste dönüşüyo da