sağol cnm arı sütlü ile karışık olduğunu bilmiyordum polenin neyse bende süte karış tırayım içeyim bakam böğürleni yarım kg aldımbalada çörek otu ve tarçın karıştırayım havuç u sıkayım eşimede havuç açmı tokmu nekadar içecek cnm çok teşekür ederim sana RABBİM KUCAKLARIMIZI DOLDURSUN İNŞALLAH:içelim:
canım poleni ballada karıştırabilirsin ben valla havucu öyle aç tok ayırmıyorum ama aslında bu tür kürler hep aç olarak önerildiği için hani midede sanırım direk kana karışsın etken maddeleri diye havucu nasıl istiyorsa öyle içsin bence
TEŞEKÜR EDERİM CNM allahım en kısa zamanda seni bebeğine kavuştursun öptüm hayırlı geceler ALLAHA EMENET yerimseniben
kabuklu olunca da olabilir olmaz diye bişi yok boşa gitmedi yani kaynanam bana soğan kabuğu kaynat derdi soğan değil bilmiyorm ama yani sonuçta kabuğuylada olsa soğanda kaynıyor boşa gittiğini düşünme
kıslar ezeli izlemiyormusunuz şhov tv de
cnm görmedim ben yazını neden kimse istemesin vardır muhakkat herkezin bi meşguliyeti
sonuçta hepimiz din kardeşiyiz müslümanlar kardeştir
ve kardeşim için 1 er tane okurum varmı belli bi zamanı
İnşaallah öyledir be kuzucum
ama bende bizim köylerde düşük yapmak isteyen kadınların soğan kabuğu suyu kaynatıp içtiklerini biliyorum
doğru mu yalan mı bilmem ama soğanın kabuğu
İşe yarıyor mu onu hiiiç bilmem!!!
herkese günaydın kıslar maaşallah deyin ne olur ben yumurtluyorum 2 gündür ovülasyon testimde ikinci çizgi koyu çıkıyor ve hafif kasıklarımda ağrılar vardı ve ben dün geceyi değerlendirdim her zaman işe gittiğim için anında banyoya girerdim ama dün gece banyo etmedim sabah 7,30 da kalktım banyo yaptım dün hiç kımıldamadan yattım öylece uyuya kalmışım zaten sabah banyo yaparkende geri akan bişi olmadı :) ve işyerine geldim sıkışmıştım ama kasıklarımda sancı yapıyordu wc ye girdim selpakla silerken selpak kayıverdi hemen anladım akıntım olduğunu parmağımla baktım biraz aldım ve uzuyordu ve şeffaftı maşallah subhanallah ben yumurtluyorum bu çok iyi bişi kıslar allahım sanırım bana böğürtlen köküyle şifa veriyor :)
bu cok güzel bir habervalla csenın adına cok sevındım en kısa zamanda bebiş haberinide alırız insallah :dance:
kıslar ezeli izlemiyormusunuz şhov tv de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?