rabbimden tek istegim var bu sefer elimizi boş bırakmaz inşallah artık gerçekten hamile kalmayı bebegimi yeniden emzirmeyi istiyorum
inşallah canım inşallah sende herkeste bebegine kavuşurrabbim dualarını inş kabul eder canımm bebeğine yeniden kavuşursun
sen 2 sene adet olmadınmıı.:1shok::1shok: ve peki şimdi düzeldimiileken adete dönderdimi canım benden dün kahverengi leke gelmişti sabah namaza kalktık tam geldi abdest bile alamadan adet oldum eşim okula giderken saglık karnesini götürdü bugün ögleden sonra kayıt eder doktorla görüşeyim size bildiririm canım eczaneden igne siparişi verecez.cumartesi günü ignelere başlarım bugünde bütün tahlilleri isteyecem kan seviyesini bence tiroitte birşey yok çünkü o tahlilde adetli degildim çünkü 2 sene adet olmamanın ardından yapılmış tahlildi o yüzden düzgün çıkmamış ama ikinci aşılamamda adetin 2.günü yapıldıgı için tahlil sonuçları referans aralıgındaydı.benim bi e2 yani estradiol hormonum adetin 2.günü 5 çıkmıştı hiç tedavi görmezsem 5 ten yukarı çıkmaz ama igne vuruldugum zaman en son 753 e kadar yükselmişti yoksa LH VE FSH da normal sadece e2 dandik durumda o da ignelerle düzelecek
canım hoşgeldin aramıza bende sekiz yıllık evliyim 9 a girdik incire havuçta kat sen canım havuç çatlamasını sağlıyormuş yumoşların belki duymamışsındır diye yazayım dedim inşallah en kısa zamanda alırsın bebeğini kucağına canım benim
tabikide canım bilgilerini yaz ekliyim listeyi ilk sayfada görmüşsündür muhtemelen oradaki gerekli bilgileri verirsen eklerim
Selam kızlar zemuszemus
Eşimde sperm sayısı azlığı ve hareketsizliği problemi var. Eşim keçiboynuzu kürünü uyguluyor. Ayrıca çakşır otu, E vitamini ve keçiboynuzu pekmezi kullanıyor. Ben de hormonlarımı düzenlemek için hayıt tohumunun ballış karışımını kullanıyorum.Ben de bi sıra prolaktin 1-2 değer yüksek çıkmıştı o neden le kullanıyorum hayıt tohumunu. Salat-ı Tefrice (4444) duasını okumaya başladık eşimle. 2 -4 ay sonra testleri tekrarlayacağız. Değerlerde yükselme olmazsa tüp bebeğe karar vereceğiz. İnşallah doğal yoldan hamile kalırım. AMİNNN :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
Selam kızlar zemuszemus
Eşimde sperm sayısı azlığı ve hareketsizliği problemi var. Eşim keçiboynuzu kürünü uyguluyor. Ayrıca çakşır otu, E vitamini ve keçiboynuzu pekmezi kullanıyor. Ben de hormonlarımı düzenlemek için hayıt tohumunun ballış karışımını kullanıyorum.Ben de bi sıra prolaktin 1-2 değer yüksek çıkmıştı o neden le kullanıyorum hayıt tohumunu. Salat-ı Tefrice (4444) duasını okumaya başladık eşimle. 2 -4 ay sonra testleri tekrarlayacağız. Değerlerde yükselme olmazsa tüp bebeğe karar vereceğiz. İnşallah doğal yoldan hamile kalırım. AMİNNN :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
ekledim seni canım yalnız eksik bilgiler var onları bana belirtirsen düzeltirim canım
günaydın kuzunaz yaşım 26 SAT ne onu tam anlamadım. Regl tarihi olarak düşündüm 05.12.2009 da regl oldum. Bir sonraki 03.01.2010 .Yumurtlamam düzenli buyrunnnnnnnnn Başka eksik varsa yazayım şeker.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?