- 14 Ekim 2009
- 2.340
- 97
- 163
tamam canım adet tarihini filanda yarın değiştiririm hayırlı olsun inşallah allah hayırlı sağlıklı uzun ömür nasip etsin
tamam kuzunazcım yarın yazarım size....inşallah canım benim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamam canım adet tarihini filanda yarın değiştiririm hayırlı olsun inşallah allah hayırlı sağlıklı uzun ömür nasip etsin
teşekkürler canım 3 gün önce hemşireye danışmıştım topikte sende benden önce yazmışın canım bende yazmıştım önceki tahlil sonuçlarımı ama tiroite yüksek gibi dedi ama bana inandırıcı gelmedi yarın bide onun tahlilini isterim bakalım doktor ne diyecek
süprizzzzzalkisalkisalkis canım hoşgeldin şükür iyiyim sen nasılsın
kuzucum bugün zaten belim agrıyordu sabah yataktan kalktıgımda kasıklarımdada batma vardı sürekli sende şuan belirti hiç yokmu
yok canım
ben de sen sonuçlarını yazınca gördüm
tiroidin düşük bu da çok çalıştığını hipertiroid olduğunu gösterir
Daha önce yazsaydın sonuçlarını ben ya da kuzu ya da kayra dikkatini buraya çekerdik canım benim
Ama bu koly halledilir endişe etme
Fakat drun önemsemezse mutlaka üstünde dur canım
tiroidler çok önemli
bunu kendi aramızda yazmıştık bilmem okuma şansın oldu mu senin???
Onlar vücudumuzun sigortalarıdır.
Onlar bozulunca herşey bozulur
hııı benimde dünden beri gögüslerim hassas ve uçları agrıyorduhiç yok neşecim ya perşembe cuma cumartesi günleri filan vardı sanki ağrı gibi birde akıntı am şimdi hiç bişi yok sadece dokununca göğüslerim biraz hassas
yemek yaptım
duamı ettim
NBirazdan gidicem yazılı kağıdı okuyayım
İdare ediyorum cnım
sen gene başladın temizliğe di miklava:
yemek yaptım
duamı ettim
NBirazdan gidicem yazılı kağıdı okuyayım
İdare ediyorum cnım
sen gene başladın temizliğe di miklava:
canım tahlilde serbest t3: 3.43 serbest t4 : 16.81 ve tsh:0.912 hemşirenin bu ilgisinimi çekti bilmiyorum hiçbir doktor bana demedi canım sizce yüksek olan varmı
rabbim dularını kabul etsin canım
canım tsh 04 ile 4.60arasıdır (genellikle)
fakat gebelik oluşumu için drlar 3 civarını tercih ederler dengeli diye
örneğin benim bundan iki ay önceki tesh 4.16 çıkınca dr yükselmeye başlamı dedi
ve tiroidde ters orantı vardır.
rakamlar düştükçe tshta tiroid çok çalışır
rakamlar yükseldikçe tsh da tiroid az çalışır
ama kayra daha bilgili bu konuda
elindeki tahlil kağıdının referns aralıklarını da yazabilir misin canım
bu tahlil sonucumun karşısında referans degerleri yazıyor şöyle REFERANS DEGERİ SERBEST T3 2 İLE 4.4 SERBEST T4 12 İLE 22 TSH 0.27 İLE 4.2 Yani hepsi referans degeri içerisinde canım bence hemşire karıştırdı
sen geçiştir temizlik kısmını ya iki canlıysan???klava:
klava:
klava:
yok benim adet 2 güne gelir belkide yarın canım sanmıyorum hiç iki canlı olduğumu![]()
kzum iyi misin???
sesin çıkmıyooo
heyecan var mı???
ben olsam uyuyamazdım bu gece