ağın bal yesin canımmmopuyorumnanaktanŞeniz
2010 da hepimiz anne olcaz inşaallahhh
Rabbim bize de mucizelerimizi vericekk:Saruboceq::Saruboceq:
kuzucum ayşe sen tiryak yavruceylan tatlıkız alpy hilal simal hepiniz bence çok çok yakınsınız:asigim:
kuzucum ayşe sen tiryak yavruceylan tatlıkız alpy hilal simal hepiniz bence çok çok yakınsınız:asigim:
kayracım ne bilim sen koru kendini dikkat et aman
ne güzel söylüyorsun kayracım inşallah öle olur bu arada biz neden adet olamadık ya((
ne güzel söylüyorsun kayracım inşallah öle olur bu arada biz neden adet olamadık ya((
çünkü hamilesinizzzz (inşaallahh) kaydirigubbakcemile3zemuszemuszemuszemus
evet ya neden olmadık gelsinde tedaviye başlayayımde demiyorumki inat etsin uyusss sen hamişsin inşallah kuzucum inşallah değilsende hemen yarın gelsinde başlarsın hemen tedaviye ve yeğenimi bekletmezsiniz artıkopuyorumnanaktan
kayracım ne olur şu sölediğin gerçek olsa
çünkü hamilesinizzzz (inşaallahh) kaydirigubbakcemile3zemuszemuszemuszemus
canım walla acayip kuvvetli bi his var içimde hani sizi gaza getirmek gibi olmasın ama özellikle kuzucum sen, kayra ve hilal sanki bebişlerini göbişinize yerleştide sizinle dalga geçiyolar içerde ben yerime kuruldum ama annemin daha benden haberi yok die :))))
canım walla acayip kuvvetli bi his var içimde hani sizi gaza getirmek gibi olmasın ama özellikle kuzucum sen, kayra ve hilal sanki bebişlerini göbişinize yerleştide sizinle dalga geçiyolar içerde ben yerime kuruldum ama annemin daha benden haberi yok die :))))
kızlar test yapmıyomusunuz ya ben burdan çatlıyorum inşallah hamilesinizdir.
kızlar test yapmıyomusunuz ya ben burdan çatlıyorum inşallah hamilesinizdir.
ya iananın evde belki 15 tane test var laf olsun diye yapıyorum çünki okadar düzenliki hiç aksamıyo ama sanırım siz hamilesinz yani bukadar olmamaısı bunu aklıma getiriyo direk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?