kuzucum daha olmadım karnımdada bi belirti yok bakalım gelir heralde bir iki güne
kayracım inşallah hamilesindir fazla yorma kendini dikkat et
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kuzucum daha olmadım karnımdada bi belirti yok bakalım gelir heralde bir iki güne
kızlar şu habere bakınnn Halter kaldırırken doğurdu! - HTSpor.com
inşallah canım bugün yarın olda birlikte başlayalım.kuzunazcım sen gonal-f igneleri aldın evde hazır bekliyor demi.bende bu ay o igneleri yazdırmayı düşünüyorum benim ilk aşılamada yani zeynepteki...o gonal-f ile aşılamam olmuştu bu ayda bu igneyi yeniden deneyelim diyorum bize maliyeti 250 tl aşılamayı doktor özelde yapıyor oda 250 tliyi bir karar vermişsin canım alalh hayırlara çıkarsın sonucunu inşallah allah yardımcın olsun birde ben adet olsamda bir an evvel tedaviye başlasam
inşallah canım bugün yarın olda birlikte başlayalım.kuzunazcım sen gonal-f igneleri aldın evde hazır bekliyor demi.bende bu ay o igneleri yazdırmayı düşünüyorum benim ilk aşılamada yani zeynepteki...o gonal-f ile aşılamam olmuştu bu ayda bu igneyi yeniden deneyelim diyorum bize maliyeti 250 tl aşılamayı doktor özelde yapıyor oda 250 tl
valla canım ilk senden duydum ama araştırcam merak ettim şimdi.inşallah öyle bişi yokturmafoldumben
canım bende ilk tedavide puregonu vermişti ama geri kesti ve kuvvetli bir igne diye gonal-f vermişti.aşılama ne kadar pahalıymış canım.bizim doktor kendisi spermleri ayıklıyor her işlemi doktorumuz kendisi yapıyorcanım ben puregon 300 aldım bir arkadaştan 100 tl ye o arkadaşta 8 aylık hamile ve tüp bebekten kalmış elinde ilaçlar benim aşılama yaptıracağım yerde fiyat 750 tl keşke 250 olsa her ay yaptırırm valla
yaa nasıl olalım canım bir gün iyi digergün kötü ama kendimi düzeltiyorum artık yeni tedaviye başlayacam hayırlısıyla.
bu arada hoşbulduk canım sen nasılsın neler yapıyorsun
kızlar bugün rüyamda bi kız çocuğu emziriyodum göğüslerimden bir süt akıyo anlatamam akmasın diye parmağımla kapatıyorum bebeğin ağzına vermeye çalışıyorum oda bi emiyoki çok tatlıydı yaaa
kayracım inşallah hamilesindir fazla yorma kendini dikkat et
canım inşallah rüyan hayra çıkar ama hemen hemen burdaki herkes böle rüyalar görebiliyor bilinçaltı olabilr canım ama inşallah bebeğinin habercisidir
sizce bu ay kimler hamile kalacak
kuzucum ayşe sen tiryak yavruceylan tatlıkız alpy hilal simal hepiniz bence çok çok yakınsınız:asigim:
kızlar ben çıkıyorum akşam vakit bulursam girecem benim üstte rüyayı güzel yorumlayan bi komşum var ona gidip anlatayım birde çayını içeyim .bizim apartmandaki komşularımız sagolsunlar çok iyiler hergün birbirimizi görmemiz lazım yoksa duramıyoruz.önceden zeynep varken çok görüşemiyorduk ama zeynep öldükten sonra şu kafamı dagıtmak için ellerinden geleni yapıyorlar beni yalnız bırakmıyorlar ve onların sayesinde düzeldim
kızlar ben çıkıyorum akşam vakit bulursam girecem benim üstte rüyayı güzel yorumlayan bi komşum var ona gidip anlatayım birde çayını içeyim .bizim apartmandaki komşularımız sagolsunlar çok iyiler hergün birbirimizi görmemiz lazım yoksa duramıyoruz.önceden zeynep varken çok görüşemiyorduk ama zeynep öldükten sonra şu kafamı dagıtmak için ellerinden geleni yapıyorlar beni yalnız bırakmıyorlar ve onların sayesinde düzeldim
:1shok: camları silmeye başlıycaktım şimdi canım varsa bişey olurmu ama yoktur sanmıyorum hiçççç:1shok: