kayracım hoşgeldin ne diyorsun bu duruma yani kaplıca işine okudun mu canım
yanii evett yanii benn yinede uyarmak istedimgüzelim hoşbuldum nette araştırıyorum bu kaplıca konusunu çoğu sayfa açılmıyo bile ama ne bileyim mesela havuzlara güvenemiyorum ben ama kaliteli bi yerse yıkıyolardır diye düşünüyorum canım bilemedim kafam karıştı
güzelim hoşbuldum nette araştırıyorum bu kaplıca konusunu çoğu sayfa açılmıyo bile ama ne bileyim mesela havuzlara güvenemiyorum ben ama kaliteli bi yerse yıkıyolardır diye düşünüyorum canım bilemedim kafam karıştı
canım sizin ordada var böle sular ama değilmi ben bi hamama gittim orda havuza girmiştim hatta aslanın ağzından akıyor su içirdiler bile bana ya ıyyy
kızlar merhaba bende nezamandır giremiyodum kaplıca konusunu benim etrafımdakiler de çok iyi geldiğini söylediler özellikle annem.eskide çocuğu olmayanlar kalıcaya gidermiş yumurtalıklara ii geliyomuş bende buay gittim adetim 7 aralıktı daha gelmedi bakalım opuyorumnanaktan
kızlar merhaba bende nezamandır giremiyodum kaplıca konusunu benim etrafımdakiler de çok iyi geldiğini söylediler özellikle annem.eskide çocuğu olmayanlar kalıcaya gidermiş yumurtalıklara ii geliyomuş bende buay gittim adetim 7 aralıktı daha gelmedi bakalım opuyorumnanaktan
evet güzelim var burdada birkaçtane hemde dediğin hamamıda biliyorum ve şehir dışındanda gelenler çok var ama işte ben pek sevmem hamamı annemin ısrarıyla iki kere filan gittim kütahyaya bağlı ılıcalar var oraya gitmek istiyorum aslında orayada iyi diyolar şimdi havalar soğuk burdakinede gidemem biliyosun çarşının göbeğinde hepsi
canım kaynanam oraya geldiğinde gidip kalmış oralarda sanırım o bahsettiğin ılıcalar oralar kaynım orası buraya uzak diyor du eee hamama kışın gidilir canım zaten atla taksiye git eve
işte en yakında tramvay yolu var oda benim eve ters o caddeden sadece tramvay geçişi serbest yani arabayla eşimde alsa baya bi yürümem lazım caddeye
hımm evet haklısın hani kuyumcular çarşısı var ya oralarda dimi hamam
evetcanım ya ordan stadyumun oraya yürümem lazım bayada yol var yine bide buranın ayazı 1 saat oldu eve geleli hala ısınamadım düşün artık
evet çok kuru soğuk oluyor canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?