Bir çok kişi hamile kalacak (Kürlerimizle, inancımızla, Dualarımızla) Buna inanıyorum

kayra yemek yapıo galibaa.. ama abla genede sen bilirsin istersen armutluda olan arkadaşlarınıza bi sor hani temizmii çünkü kaplıcadan kaplıcaya değişiyoo.. aa bu arada iyi aklıma getirdin ablaa... hani benimmyanında olduğum eltim varyaa . hemde amcamın kızı.. o evlendikten sonra bi kızı olduu.. o kızından sonra çocuğu olmadı.. adeti bitti armutluda tatile gitmiştii ablasıyla oda ordaki kaplıcalara girmişş geldiğinde demekki yumurtlama gününe denk gelmiş hamile kalmışş hemde o ay.. ama kafanı karıştırmak istmem

kayracım hoşgeldin ne diyorsun bu duruma yani kaplıca işine okudun mu canım

güzelim hoşbuldum nette araştırıyorum bu kaplıca konusunu çoğu sayfa açılmıyo bile ama ne bileyim mesela havuzlara güvenemiyorum ben ama kaliteli bi yerse yıkıyolardır diye düşünüyorum canım bilemedim kafam karıştı

yanii evett yanii benn yinede uyarmak istedim

canım sizin ordada var böle sular ama değilmi ben bi hamama gittim orda havuza girmiştim hatta aslanın ağzından akıyor su içirdiler bile bana ya ıyyy

kızlar merhaba bende nezamandır giremiyodum kaplıca konusunu benim etrafımdakiler de çok iyi geldiğini söylediler özellikle annem.eskide çocuğu olmayanlar kalıcaya gidermiş yumurtalıklara ii geliyomuş bende buay gittim adetim 7 aralıktı daha gelmedi bakalım opuyorumnanaktan

canım sizin ordada var böle sular ama değilmi ben bi hamama gittim orda havuza girmiştim hatta aslanın ağzından akıyor su içirdiler bile bana ya ıyyy

evet güzelim var burdada birkaçtane hemde dediğin hamamıda biliyorum ve şehir dışındanda gelenler çok var ama işte ben pek sevmem hamamı annemin ısrarıyla iki kere filan gittim kütahyaya bağlı ılıcalar var oraya gitmek istiyorum aslında orayada iyi diyolar şimdi havalar soğuk burdakinede gidemem biliyosun çarşının göbeğinde hepsi

hadi inşallah hamişsindir güzelim hoşgeldin bu arada

daha gelmedi derken daha önce düzenli geliyormuydu ki cnm

canım kaynanam oraya geldiğinde gidip kalmış oralarda sanırım o bahsettiğin ılıcalar oralar kaynım orası buraya uzak diyor du eee hamama kışın gidilir canım zaten atla taksiye git eve

bide adet öncesini pek bilemiyorum ama sanki adet sonrası daha çabuk mikrop kapabilir diye düşünüyorum çünkü hani rahim filmi adetten sonra çekiliyo rahim toplanmadığı için filan fisfisfis

canım kaynanam oraya geldiğinde gidip kalmış oralarda sanırım o bahsettiğin ılıcalar oralar kaynım orası buraya uzak diyor du eee hamama kışın gidilir canım zaten atla taksiye git eve

işte en yakında tramvay yolu var oda benim eve ters o caddeden sadece tramvay geçişi serbest yani arabayla eşimde alsa baya bi yürümem lazım caddeye

Papatya
Medeni Durumunuz: Evli
Meslek: Memur
Yaşadığınız Yer: Van Giriş tarihi: Feb 2008

Mesaj Linki

--------------------------------------------------------------------------------

kaplıca ve hamamdan vazgeçemeyen biri olarak bu konuda epey arştırma yaptım ben. eğer hamileysen 25-30 derecenin üzerindeki sıcaklıklarda durmamalısın. banyonu sıcak suyla yapabilirsin çünkü buhar yoğunluğu ve hissedilen sıcaklık daima daha düşük olacaktır.tabii eğer banyo kazanını gürül gürül yakmadıkça... fakat hamile olmadığından eminsen hijyenik kaplıca ve hamamlara gidebilirsin. burada en önemli olan şey şu: BANYODAN/KAPLICADAN SONRA ASLA VE ASLA ÜŞÜTMEMEK!!! SOĞUK ŞEYLER İÇMEMEK!!! eskiden hamileleri doğuma bir ay kala haftada bir hamama götürürlermiş ki doğumu kolay olsun. tabii dediğim gibi asla üşütmezlermiş.araba kapıda bekler hemen eve gidip yatırırlarmış.ben de düşünüyorum. uzun lafın kısası, dediğim şeylere dikkat etmk şartıyla, temiz bir kaplıcahem sağlığına hem dinlenmen iyi gelir cnm hiç dert etme

Papatya

Medeni Durumunuz: Evli
Meslek: Memur
Yaşadığınız Yer: Tokat Giriş tarihi: Mar 2008

Mesaj Linki

--------------------------------------------------------------------------------

Alıntı:
Trackeki kullanıcısından alıntı
Hamile olup olmadığımı bilmediğim için gittim zaten canım...Hamile olmuş olsaydım şaun düşük yaşamış olurdum öylemi ??

büyük ihtimalle düşük olurdu kaplıca suları çok sıcak oluyor çünkü eşin için kaplıcayı pek tavsiye etmem tek başına gir girecegin zamanda yada eşin yanında 5-10 dk kalsın sıcagın spermlere zararı olduğu söyleniyor

ee kayracım şimdi o zaman eşim girmemelimi sıcak suya bende erkeğe sıcağın iyi gelmediğini biliyorum ama böle düşünmemiştim hiç testisler en serin yer miş zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…