- 2 Ekim 2009
- 1.583
- 78
- 358
inşşşş.. ne tuhafız dimi bazılarımız adet olsuk diye seviniyozz bazılarımızz üzülüyozz. bazılarımızz kilosundan şikayetci bizim gibi kimiside koca göbekli olmak istiyoayyy canım benim ağzın bal yesinnn opuyorumnanaktan
inşaallaahh inşaaallah hepimiz koca göbekli oluruz bu yılll
ayyy canım benim ağzın bal yesinnn opuyorumnanaktan
inşaallaahh inşaaallah hepimiz koca göbekli oluruz bu yılll
kızlarrrrrrr ben geldim hepinize merhaba.
rabbim herkesin gönlüne göre versin.....
merhaba hoşş geldinnkızlarrrrrrr ben geldim hepinize merhaba.
kıslar ben geldim ayşecim selamını aldım sen ne çok geziyorsun canım ya bizi bırakıyorsun hep neyse kıslar benim adet belirtilerim başladı bile bir kaç gün içinde olurum heralde bu arada rüyamda umut tüp bebek merkezine yeni gelen dr u gördüm bana anlatıyordu yine
merhaba hoşş geldinn
hoşgeldin canım nasılsın bende çıkıyorum rabbime emanet olun
ya nerye ben çok özledim hepinizi
inşşşş.. ne tuhafız dimi bazılarımız adet olsuk diye seviniyozz bazılarımızz üzülüyozz. bazılarımızz kilosundan şikayetci bizim gibi kimiside koca göbekli olmak istiyo
benimde adetime 6 gün kaldı olmayım diye her saniye dua ediyorum.....
annemle bizim burda ünlü çarşamba pazarı var oraya gidicez bende gitmek istemiyorum ama annemin gönlü olsun diye gidiyorum canımyarın girersin dimi yarın evdeyim çünkü:asigim:
üfff yarın da ben yokum annemlere gidicem.epeydir gitmedim bayramda gittim bi.ondan önce ve sonra hiç gitmedim.senle sohbet etmek istiyordum.neyse annene saygılar. sengözlerimebaksanab sengözlerimebaksanab
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?