Bir çok kişi hamile kalacak (Kürlerimizle, inancımızla, Dualarımızla) Buna inanıyorum

ayyy canım benim ağzın bal yesinnn opuyorumnanaktan
inşaallaahh inşaaallah hepimiz koca göbekli oluruz bu yılll
inşşşş.. ne tuhafız dimi bazılarımız adet olsuk diye seviniyozz bazılarımızz üzülüyozz. bazılarımızz kilosundan şikayetci bizim gibi kimiside koca göbekli olmak istiyo

canım benim kendine iyi bak rabbim sana bu ay nasip eder inşallah bebişlerini rabbime emanet ol öptüm canım seni opuyorumnanaktan :asigim: :enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:

Konuyu Toplam 8 Kullanıcı okuyor. (8 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
kayra_esk, evindarkece+, schatze_32, simal18, sumeyrat+, tiryak+, tlyvz, XTATLIKIZ
kızlar ne güzel kalabalığız ama ne yazıkki çıkıcam SUMEYRAT nerelerdeydin merak ettik seni hamile kaldığını düşünmeye başladım canım inşallah öyledir

hoş bende çıkmak zorunda kalabiirim kaynım geldi bilgisayar onun odasında.ansızın çıkarsam kızmayın olur mu?veda etmeden gittim diye.

inşşşş.. ne tuhafız dimi bazılarımız adet olsuk diye seviniyozz bazılarımızz üzülüyozz. bazılarımızz kilosundan şikayetci bizim gibi kimiside koca göbekli olmak istiyo

ayy canım hele ben zayıflamak için spora gidiyorum canım çıkıyo tepişmekten ama hamile kalıyım de göbişim koskocaman olsun die nasıl dua ediyorumm

annemle bizim burda ünlü çarşamba pazarı var oraya gidicez bende gitmek istemiyorum ama annemin gönlü olsun diye gidiyorum canımyarın girersin dimi yarın evdeyim çünkü:asigim:

üfff yarın da ben yokum annemlere gidicem.epeydir gitmedim bayramda gittim bi.ondan önce ve sonra hiç gitmedim.senle sohbet etmek istiyordum.neyse annene saygılar. sengözlerimebaksanab sengözlerimebaksanab

inşallah canım.....üşütüyorum bazen az midem ayaklansa nasıl mutlu oluyorum ama üşütmekten ay sonu adet olunca anlıyorum.....

üfff yarın da ben yokum annemlere gidicem.epeydir gitmedim bayramda gittim bi.ondan önce ve sonra hiç gitmedim.senle sohbet etmek istiyordum.neyse annene saygılar. sengözlerimebaksanab sengözlerimebaksanab

canımın içi ben öbürgünde evdeyim keşke bugün görüşebilseydik ama cuma günü gir olurmu güzelim rabbime emanet ol sende annene sevgi ve saygılarımı ilet canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…