amin canım amin bende bu akşam son ilacımı içeceğim 3-4 güne kalmaz adet olurum diye düşünüyorum ki akıntım çok fazla artmış zaten sonra rabbimin izni ile tedaviye başlayacağım inşallah
inşşş:Saruboceq:inşallah canım hergün birimizin hamiş haberini alırız rabbimin izniyle:Saruboceq:
hayırlı sabahlar kızlar nasılsınız inşallah hepiniz güzel haberlerle dolu iyi bir gün geçirirsiniz
hayırlı sabahlar kızlar nasılsınız inşallah hepiniz güzel haberlerle dolu iyi bir gün geçirirsiniz
günaydınn ve hoş geldin canımcımmm valla benn idare eder iştee bi regl sevdası aldı gidiyooakannehir... sen nasılsın?hayırlı sabahlar kızlar nasılsınız inşallah hepiniz güzel haberlerle dolu iyi bir gün geçirirsiniz
günaydın canım ben kendi adıma konuşursam eğer çok uykum var onun dışında iyiyim sen nasılsın canım
hayırlı sabahlar canım amin:Saruboceq:
günaydınn ve hoş geldin canımcımmm valla benn idare eder iştee bi regl sevdası aldı gidiyooakannehir... sen nasılsın?
ayy canımm allah yardımcısı olsunn.. bi yakınımm kaza geçirmişş dee acilen hastahaneye gitmem lazım dee.. ne bilimm de bişeylerr... ay canımm yaaa inşş sağ sağlim kurtulurlar bebişide kendide.günaydın kızlarrr
nasılsınızzz
sizden bi arkadaşım için dua istiyorum sezeryana girecek bi saate kadar bebeğin kalp atışları yavaşlamış suyuda yarıya kadar azalmış acil sezeryana alıyolar dua edin olur muu??
bi de iş yerimden izin alıp bende gitmek istiyorum ama arkadaşım için olduğunu söylersem vermicekler bi bahane bulmam lazım ama heyecandan beynim durdu yardım ediiinnn lütfeennn
günaydın kızlarrr
nasılsınızzz
sizden bi arkadaşım için dua istiyorum sezeryana girecek bi saate kadar bebeğin kalp atışları yavaşlamış suyuda yarıya kadar azalmış acil sezeryana alıyolar dua edin olur muu??
bi de iş yerimden izin alıp bende gitmek istiyorum ama arkadaşım için olduğunu söylersem vermicekler bi bahane bulmam lazım ama heyecandan beynim durdu yardım ediiinnn lütfeennn
günaydın kızlarrr
nasılsınızzz
tiryakcığım allah arkadaşına bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah kayracığım çarşamba pazarınızada gittim kışın gittiğimde beğenmedimde yazın güzeldi
kızlar bişey soracam bugün ruyamda bi torba dolusu kabuklu yuvarlak yuvarlakceviz gördüm bi yorumlarmısınız bende hergün ruya anlatıyorum ama merak ettim işte
rüyada ceviz, maldir. cevizlerin birbirlerine sürtülmesinden dolayi isitilen ses, düsmanlik ve siddettir. rüyada görülen ceviz agaci, cimri, ugursuz, artan mala sahip bir kimsedir. ceviz agaci üzerinde oldugunu gören kimse, yukarida vasfolundugu gibi kaba bir kimseye güvenir. eger agactan indigini görse, güvendigi o kimse ile aralannda olan isi tamamlanmaz. ceviz agacindan düsüp öldügünü gören kimse, öldürülür, ölmez ise kurtulur. agactan düsüp el veya ayaginin kirildigini gören bir belaya girer, fakat sonra bundan kurtulur. ceviz agacim kökünden cikardigini gören, bir insani öldürür. ceviz, güclük ve zahmetle kazanilan bir malin meyvesidir. bir bostanda ceviz toplayip biriktirdigim gören kimseye bir kadin tarafindan mal gelir. eger gördügü cevizin kabugu soyulmussa, kendisine kifayet edecek derecede riziklanir.
cevizin kabugunu yedigini gören kimse cimri bir adami cekistirir. cevizle oynadigini gören kimse haram mal kazanmakla mesgul olur. ceviz, salih kimseler, kardeslerle, bedenin sihhati ve uzun yolculukla da tabir edilir. rüyayi gören kadin ise, uzun ömürlü olmasina isarettir. kirilmis ceviz, zahmet ve mesakkatsiz elde edilen maldir. hindistan cevizi, kahin ve falci sözüne isarettir. hindistan cevizinden yedigini görenin sözü tasdik edilir. hindistan cevizi iltihap ve yaniga da isarettir.
ceviz agaci görmek huysuz ve asabi bir adama isarettir. rüyada ceviz agacina ciktigini gören böyle bir adamla dost olur. ceviz agacinin üzerine devrildigini görmek bir dostunun ölecegine isarettir.
rica ederim canımayy canım yaa sagol ugraştığın için bi an kendimden ürktüm ne oluyo yaaakannehirakannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?