Bir çok kişi hamile kalacak (Kürlerimizle, inancımızla, Dualarımızla) Buna inanıyorum

Kız kuzu neler döktürdün böyleee kaydirigubbakcemile5

canım türkü dinliyordum ne yapayım bazen bir yanım tutar yabancı müzik dinlerim bazen bir yanım tutar pop türkü nostalji hep böle yanlarım tutar işte bugünde türkü dinliyordum bu türküyü dinlerken aklıma neşe geldi içim cız etti valla ona hediye etmek istedim

eh işte bende yinede şükür gündüz iyiydi arkadaşlarla da akşama kayınvalideler görümcelelr bide eltiler gelince e biraz yoruldum işle ilgili sorunmu var okumadım daha canım inşallah çözülemeyecek bir sorun değildir canım sağlığınız yerinde olsunda her iş hallolur sıkma canını

Bak o konuda kayracım tecrübeli canım
Hazır gelmişken ona bi sor
o nasıl ikna etmiş eşini
Hep aynı genişlik walaaa
Hepsi aynı hepsiii klava: klava:

evet canım ikna etmem baya zor oldu hep dr lara gidiyodum sende bişey yok eşinin test vermesi gerek diyorlardı ben ısrar ederken eltim hamile kaldı eşimden küçük kaynım dank etti kafasına sonunda ama sonuçları ben alıp benim dr uma götürdüm eşim arabada bekledi beni sonucu öğrendiğimde başımdan aşağı kaynar sular döküldü sanki ve eşime söylediğimdede onun başından döküldü :sinifsinif:

slm kıslar epey kaynatmışsınız ama ben geldim siz yoksunuz bu arada ayşecim puregon çatlama iğnesi değil o da menagon gibi ovülasyon için kullanılır sen pregnly demek istedin heralde

evet canım aynen öyle ovulasyon için oda yanlışlıkla puregon yazmışım
ben bi seferinde ovitrelle kullandım,diğer seferdede pregly kullandım

Son düzenleme:
inşallah canım hergün birimizin hamiş haberini alırız rabbimin izniyle:Saruboceq:

amin canım amin bende bu akşam son ilacımı içeceğim 3-4 güne kalmaz adet olurum diye düşünüyorum ki akıntım çok fazla artmış zaten sonra rabbimin izni ile tedaviye başlayacağım inşallah

hayırlı sabahlar kızlar nasılsınız inşallah hepiniz güzel haberlerle dolu iyi bir gün geçirirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…