Bir çok kişi hamile kalacak (Kürlerimizle, inancımızla, Dualarımızla) Buna inanıyorum

canım zaten sen faydasını görürsen bende alacam o yüzden gözüm üzerinde ona göre...canım ben ilaçsız olamıyorum .ilaç kullanmasam senelerce olmam herhalde. ama benim ablamdada aynı şey var amam tedavi bile görmeden 2 tane oglu oldu. nasip...sen zaten igne vurdursan bir sürü yumurtan olur benimki nerden baksan 6 -7-8- oluyor

inşallah faydasını görürüm sende alırsın canım benim
ben iğne vurdurdum hemde 1-2- yetmedi tam 4 kutu vuruldum
4 kutuya rağmen 1 tanecik yumurtam oldu
nasıl sıkmışsam kendimi anca büyüyebildi

öncelikle Allah rahmet eylesin Rabbim size şefaat edeceği için almış kızınızı,çok zor günler geçirmişsinizdir Rabbim sabrını ve mükafatını verir inşallah.Ben 2 negatif deneme geçirdim maalesef hakkımızda hayırlısı buymuş yapıcak birşey yok ben birini ankarada mayada denedim ikincisini malatya doğu fertilde denedim sorunumuz erkek infertilitesi hem sayımız cok düşük hemde hareketlilik yok maalesef artık 3.deneme seneye biraz kafa dinlemek ve para biriktirmemiz lazım.inşallah en kısa zamanda kendiliğinden hamile kalırsın Rabbim yardımcın olsun

inşallah canım allahım senin yüzünüde güldürür inşallah.senin yaşadıgında üzücü ama üzülme canım.beni doktorum ankaraya gönderecek ama hangisine gönderir bilmem. ben maraşın elbistan ilçesinde oturuyorum canım malatyaya 1.5 saat yakın yani ama tüp bebegi denedikten o kadar yorulduktan sonra ankaraya gitmeyi isterim ama rabbim verirse ordada verir ordada.....bizim bi arkadaşın yaşı baya olgundu aşılamayı6-7 defa denediler olmadı arabalarını sattılar tüp bebek yaptırdılar şimdi 1 yaşında kızı var. onunda kocasında sperminde yag varmış duyunca şok olmuştum .ama ilk tüp bebekte olmuştu .üzme kendini olur rabbim sizi yormadan ana baba eder inşallah.bide canım kaç kez aşılama denediniz ve kaç yaşındasın

inşallah faydasını görürüm sende alırsın canım benim
ben iğne vurdurdum hemde 1-2- yetmedi tam 4 kutu vuruldum
4 kutuya rağmen 1 tanecik yumurtam oldu
nasıl sıkmışsam kendimi anca büyüyebildi

ignenin adı neydi ayşecim

ayyyy ayşecim devamını izledim eşimde baktı ayyyyyyy içimiz acıdı bu bebegi orada kim nasıl bulmuş. aman allahım o suyun içinde nasıl yaşayabilmiş dedim eşime öldürmeyen allah öldürmez dedi yazıklar olsun o anneye sadece rabbime diyorum ki bunu yapan anneNİN VAY HALİNE .ALLAHIM YÜZÜNÜ GÜLDÜRMESİN BETERİN BETERİ OLSUN

canım bunu yapan bir insan olamaz
hayvandaa olamaz çünkü hayvanlar bile evladını doğurup doğada yaşama alışkanlığı edinene kadar bakıyolar
rabbim bunları görüyor ve o anne babayı nasıl ıslah edeceğini bilir
bizim bişey söylememize gerek yok

öncelikle Allah rahmet eylesin Rabbim size şefaat edeceği için almış kızınızı,çok zor günler geçirmişsinizdir Rabbim sabrını ve mükafatını verir inşallah.Ben 2 negatif deneme geçirdim maalesef hakkımızda hayırlısı buymuş yapıcak birşey yok ben birini ankarada mayada denedim ikincisini malatya doğu fertilde denedim sorunumuz erkek infertilitesi hem sayımız cok düşük hemde hareketlilik yok maalesef artık 3.deneme seneye biraz kafa dinlemek ve para biriktirmemiz lazım.inşallah en kısa zamanda kendiliğinden hamile kalırsın Rabbim yardımcın olsun

canım ben malatyalıyım daha 10 gün önce ordaydım
neşede malatyada aşılama yaptıracak ayrıca kızıda orda öldü
yeni tüp bebek merkezleri açılmış
eğer öyle bişey düşünürsem bende malatyaya giderim

ben günde 1 defa kalçadan igne yaptırmıştım o zaman da yumurtz oluyorda biraz uzun sürüyor o yüzden tedaviye başlarken günde 2 igne 2 doz 1 su olarak vurduruyorum nerden baksan 1 hafta vuruluyor 7*8 tane yumurta oluyor ve hemen igneyi kesiyor yumurta kendiliginden büyür diye 2 gün yaptırmıyorum doktor o zaten kendiliginden büyür demişti gerçektende kendiliginden büyüyordu.doktor çok önemli ben doktorumdan çok memnunum

inşallah canım allahım senin yüzünüde güldürür inşallah.senin yaşadıgında üzücü ama üzülme canım.beni doktorum ankaraya gönderecek ama hangisine gönderir bilmem. ben maraşın elbistan ilçesinde oturuyorum canım malatyaya 1.5 saat yakın yani ama tüp bebegi denedikten o kadar yorulduktan sonra ankaraya gitmeyi isterim ama rabbim verirse ordada verir ordada.....bizim bi arkadaşın yaşı baya olgundu aşılamayı6-7 defa denediler olmadı arabalarını sattılar tüp bebek yaptırdılar şimdi 1 yaşında kızı var. onunda kocasında sperminde yag varmış duyunca şok olmuştum .ama ilk tüp bebekte olmuştu .üzme kendini olur rabbim sizi yormadan ana baba eder inşallah.bide canım kaç kez aşılama denediniz ve kaç yaşındasın

benim yaş 24 diyeyim artık eşim 30 yaşında hiç aşılama denemedik çünkü aşılama denemk için belli sperm sayısı lazım bizimki onun çok çok altında o yüzden tüp bebekden başka çare yok benimde ailem malatyada aslen malatyalıyım o yüzden malatyada denedim ayrıca başarı şansı ğksske bi yer 3.denemem içinde orayı düşnüyorum herkes için hayırlısı olsun bakalım

menogondu hayatım
ardından puregon çatlama iğnesi olmuştum

bu igneler tüp bebekte kullanılıyormuş canım ben zaten onları kullansam olurdu diye düşünüyorum. sonra tüp bebek yaptırdıgında devlet ödemiyormuş doktorumuz dedi.ama bu sefer göbekten yapılan igne gonal-f isteyecem canım

canım ben malatyalıyım daha 10 gün önce ordaydım
neşede malatyada aşılama yaptıracak ayrıca kızıda orda öldü
yeni tüp bebek merkezleri açılmış
eğer öyle bişey düşünürsem bende malatyaya giderim

bende aslen malatyalıyım ailem herkes orda 3.denemem içinde orayı tercik edicem yeni açıla yer için iyi şeyler duymadım ama yinede yorum yapmamayım karar size ait tabi hayırlısı olurr inşallah

ben günde 1 defa kalçadan igne yaptırmıştım o zaman da yumurtz oluyorda biraz uzun sürüyor o yüzden tedaviye başlarken günde 2 igne 2 doz 1 su olarak vurduruyorum nerden baksan 1 hafta vuruluyor 7*8 tane yumurta oluyor ve hemen igneyi kesiyor yumurta kendiliginden büyür diye 2 gün yaptırmıyorum doktor o zaten kendiliginden büyür demişti gerçektende kendiliginden büyüyordu.doktor çok önemli ben doktorumdan çok memnunum

aynen bende önce günde 1 defa 1 toz 1 su kalçadan vurdurmuştum
sonra günde 2 toz 2 su olarak devam ettik
yaklaşık 1 hafta vurulmuştum aynen seninki gibi
doktora en son gittiğimde yumurtam 23 mm olmuştu
benim doktorumda itanbulun sayılı doktorlarındandı
çoook pahalıydı biraz paramızı sömürdü bizimde bütçemiz elvermedi bıraktık onu

benim yaş 24 diyeyim artık eşim 30 yaşında hiç aşılama denemedik çünkü aşılama denemk için belli sperm sayısı lazım bizimki onun çok çok altında o yüzden tüp bebekden başka çare yok benimde ailem malatyada aslen malatyalıyım o yüzden malatyada denedim ayrıca başarı şansı ğksske bi yer 3.denemem içinde orayı düşnüyorum herkes için hayırlısı olsun bakalım
keşke canım imkanın olsada ya ankara yada istanbula gidebilsen ama ....kalacak yer sorun oluyor.bizim ankarada bi samimi arkadaşımız var birde eşimin teyzesini oglu var. doktor elbistanda yumurta gelişimi yapıp çatlatma ignesi yapıp ankaraya gönderecek nerden baksan 1 hafta bi yerde kalmamız lazım bize ankara daha rahat olsa istanbulda kimsemiz yok

bende aslen malatyalıyım ailem herkes orda 3.denemem içinde orayı tercik edicem yeni açıla yer için iyi şeyler duymadım ama yinede yorum yapmamayım karar size ait tabi hayırlısı olurr inşallah

ailen malatyanın neresinde oturuyor sweetçim
yeni açılan yer için bende iyi şeyler duymadım doğu fertil çok iyiymiş

arkadaşlar benim hemen çıkmam lazım komşumuz bize gelecek yarın yana erken kalkarlarsa girerim hoşcakalın

ey allahım böyle şerefsizlere neden bebek nasip edersin biz burda bebek diye anamız ağlıyo adamlar çukura atıyo geizekalı ya çok sinirlendim allah nası biliyosa öle yapsın yazık ya:olmaz::mymeka::mymeka::kızgın::kızgın:

aaa canım öyle söyleme Rabbim kime neyi nasıl nasip edeceğini çok iyi bilir
o her türlü noksanlıktan münezzehtir

ailem paşaköşkünde oturuyor benim ankarada da istanbuldada tanıdıklarım var ama annem gibi olmaz kimse birde istanbul çok pahalı ordada teyzem var yani kalıcak yer sounum yok benim iki yerdede bakalım zaman ne gösterir bilemeyz tabiki

ailem paşaköşkünde oturuyor benim ankarada da istanbuldada tanıdıklarım var ama annem gibi olmaz kimse birde istanbul çok pahalı ordada teyzem var yani kalıcak yer sounum yok benim iki yerdede bakalım zaman ne gösterir bilemeyz tabiki

aaa paşaköşkümü yakınmışız kızz annemlerin yazlık evi var tejdede
eşimin annesi gil temelli özalperde oturuyo
bi teyzem kernekte oturuyo
tabi bütün akrabalarımız malatyada sürekli gideriz oraya
ben şimdilik tüp bebek düşünmüyorum bir kez hamile kalmışım
daha zamanım var tüp bebek için bir kaç yıl sonra düşünebilirim

Son düzenleme:
slm kıslar epey kaynatmışsınız ama ben geldim siz yoksunuz bu arada ayşecim puregon çatlama iğnesi değil o da menagon gibi ovülasyon için kullanılır sen pregnly demek istedin heralde

slm kuzucum nbr ben dr. geldim test yapıldı yarın çıkcak sonucu beklemedeyim cnm nolur bana dua et.bugün yeni evlenen bir arkdaşımın hamilelik haberini aldım inanırmısın kutlamk için arıyamadım.ne oluyor bana anlamıyorum huymu ddeğiştiriyorum nee

Back