Bir çok kişi hamile kalacak (Kürlerimizle, inancımızla, Dualarımızla) Buna inanıyorum

hoşgeldin canım yeni gördüm mesajını inşallh hamilesindir hadi bakalım burada arkadaşlar la bana güzel haber ver msn den değil burda ver haberide kutlayalım ve sana he birlikte dua edelim canım

neşeciğim sana bir kızın zeynep için bir türkü armağan etmek istedim sevdiğim bir türküdür ama burda ancak sözlerini yazabilirim canım

Zeynep Bu Güzellik Var Mı Soyunda
Elvan Elvan Güller Biter Bağında
Arife Gününde Bayram Ayında

Zeynep'im Zeynep'im Allı Zeynep'im
Beş Köyün ıçinde Şanlı Zeynep'im

Zeynep'e Yaptırdım Altından Tarak
Tara Zülüflerin Bir Yana Bırak
Zeynep'e Gidemem Yollar Pek Irak

Söğüdün Yaprağı Narindir Narin
ıçerim Yanıyor Dışarım Serin
Zeynep'i Bu Hafta Ettiler Gelin

Kangal'dan Aşağı Mamaş'ın Köyü
Derindir Kuyusu Serindir Suyu
Güzeller ıçinde Zeynep'in Huyu

bişey sormak istiyorum benim bugünlerde yumurtlama günüm olmalı hesaplarıma göre 2 gündür akıntım fazlalaştı fakat biraz yumurta akı kıvamında olması gerkli diye biliyorum ama benimki daha sıvı bu ne anlama gelir bu ay yumurtam olgunlaşmamışmı acaba

Canım o kişiden kişiye göre değişiyor maalsef ki
belki olabilir bi yarında kontrol et
yaklaşık 4 gün sürermiş bu durum
ama şunu söyleyeyim ben hiç o yumurta akı kıvamını görmemiştim
sadece bal+tarçın+çörekotu kullandığım aylarda gördüm
ama bu karışımı kullanmadığım geçen ay progestron değerimi (yumurta gelişimini gösteren hormon) dr beğenmişti.
tam alarak bilemiyorum yni cnım

ben de bu işten hiç anlamıyorum en iyisi ovulasyon testi almak hem yumurtlama olup olmadığıda belli olur

sağolun canlarım bal+tarçın+çörek otu nasıl uygulanıyor. aslında benim daha önce yumurta akı kıvamı olurdu ama son 2 ayda aşılama için iğneler kullandım 1 ay ara verdik bu ay dr. kendiniz deneyin olma ihtimali var dedi ama bu ayda yumurta akı kıvamı yok

kızlar nasılsınız gündüzde çok duramadım misafirim vardı akşamda vardı ancak girebildim nasılsınız birsürü sayfayı kaçırdım yarın okurum artık çok yoruldumturkbayragi

ben de bu işten hiç anlamıyorum en iyisi ovulasyon testi almak hem yumurtlama olup olmadığıda belli olur

Canım o bile yanıltıcı olabiliyor
Çok güvenilir marklarınkini almak gerekiyormuş
hele ki pkolarda kesin sonuç vermiyor
Çünkü lhı ölçüyor kitler
eee pkoda da zaten en büyük sorun lh yükselmesi ve östrojeni de yükseltmesi

Yine de fayda görmek mümkün

Kızlar bir kaçık süzme bala 1 tatlı kaşığı tarçın ve bir tatlı kaşığı çörekoyu ekleyip karıştırın
adetin 2. günü başlayıp 12. gününe kdar yani 10 gün sabah akşam birer çay kaşığı 2 defa yiyin
bunu klomen hapının doğalı ve 10 günlüğü olarak düşünün

Nasıl klomen kimyasal bir ilaçsa ve 5 gün kullanılıyorsa bu onun doğalı
tabii yumurtla oluşumu genellikle adetin 2. veya3 .günü olduğu için onun gelişimini sağlar

bizim 3 ay oldu varkoselden sonra tahlile gitmiyor eşimm ben meraktan çatlıyorum adam geniş peehh off sinir oldum:mymeka:

hoşbuldum canım benim nasılsın ceylancım

Yordun ve de sıkıntılı
Okulda nöbetçiydim
eşimin işi ilede bazı sıkıntılarımız var
Öncekilerde yazmıştım okursun sonra canım
Biraz gerginim yazni özetler
Eee sen nasılsın arkadaşların gelmiş
İnşaallaah keyifli vakit geçirmişsindir kaydirigubbakcemile2

kızlar nasılsınız gündüzde çok duramadım misafirim vardı akşamda vardı ancak girebildim nasılsınız birsürü sayfayı kaçırdım yarın okurum artık çok yoruldumturkbayragi

Bak şimdi sen döktürmüş güzel güzel mamalarda yapmışsındır misafirlereee cokacimcoook

Kıslaaaar eşim çağırıyoooo
Ya yarın işe gitmek istemiyorum ben yaaaa kaydirigubbakcemile
neyse kıslar Rabbime emanet olun canlarım çok öpüyorum siziii opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

sormayın kızlar eşlerin bu sperm tahlili fobisini anlamıyorum biz 2.5 yıldır uğraşyoruz bunun eşim bunun 1.5 yıllık kaybına neden oldu ama tabi sonunda ikna ettim şimdi ne zaman gerekse gidiyo hiç karşı çıkmıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…