slm kuzucum nbr ben dr. geldim test yapıldı yarın çıkcak sonucu beklemedeyim cnm nolur bana dua et.bugün yeni evlenen bir arkdaşımın hamilelik haberini aldım inanırmısın kutlamk için arıyamadım.ne oluyor bana anlamıyorum huymu ddeğiştiriyorum nee
bişey sormak istiyorum benim bugünlerde yumurtlama günüm olmalı hesaplarıma göre 2 gündür akıntım fazlalaştı fakat biraz yumurta akı kıvamında olması gerkli diye biliyorum ama benimki daha sıvı bu ne anlama gelir bu ay yumurtam olgunlaşmamışmı acaba
bişey sormak istiyorum benim bugünlerde yumurtlama günüm olmalı hesaplarıma göre 2 gündür akıntım fazlalaştı fakat biraz yumurta akı kıvamında olması gerkli diye biliyorum ama benimki daha sıvı bu ne anlama gelir bu ay yumurtam olgunlaşmamışmı acaba
kızlar nasılsınız gündüzde çok duramadım misafirim vardı akşamda vardı ancak girebildim nasılsınız birsürü sayfayı kaçırdım yarın okurum artık çok yoruldumturkbayragi
ben de bu işten hiç anlamıyorum en iyisi ovulasyon testi almak hem yumurtlama olup olmadığıda belli olur
Hoşgeldiiiiiin a.s. a.s. a.s.
Canım o bile yanıltıcı olabiliyor
Çok güvenilir marklarınkini almak gerekiyormuş
hele ki pkolarda kesin sonuç vermiyor
Çünkü lhı ölçüyor kitler
eee pkoda da zaten en büyük sorun lh yükselmesi ve östrojeni de yükseltmesi
Yine de fayda görmek mümkün
hoşbuldum canım benim nasılsın ceylancım
bizim 3 ay oldu varkoselden sonra tahlile gitmiyor eşimm ben meraktan çatlıyorum adam geniş peehh off sinir oldum:mymeka:
kızlar nasılsınız gündüzde çok duramadım misafirim vardı akşamda vardı ancak girebildim nasılsınız birsürü sayfayı kaçırdım yarın okurum artık çok yoruldumturkbayragi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?