Bir çok kişi hamile kalacak (Kürlerimizle, inancımızla, Dualarımızla) Buna inanıyorum

arkadaşlar kuzunazın rahim filmi nasıl çıkmıştı acaba bak şimdi merak ettim

teşekkür ettim canım.geçecek bugünlerde geçecek mutlu günler bizleri bekliyor canım.( sanada boooooooolboooool iyi çalışmalar ) .kaydirigubbakcemile.haaah böyle işte veee sonuç şu oluyor.şu an görmekteyiz.kafamçokkarıştı.ve yahutta şöyle.Şeniz

neşecim meraba canım bu akşam benimde böyle olacak Şeniz

arkadaşlar kuzunazın rahim filmi nasıl çıkmıştı acaba bak şimdi merak ettim

tüpleri tertemiz çıkmıştı hayatım
yakında kuzuyuda burda hamiş görecezz naz yapacak bizeeee
ayy uykum var ayy midem bulanıyo
bebişi göbişinde olacak inşallah :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
sonra bizde halay cekecez aaynen böyle :teytey::teytey:

tüpleri tertemiz çıkmıştı hayatım
yakında kuzuyuda burda hamiş görecezz naz yapacak bizeeee
ayy uykum var ayy midem bulanıyo
bebişi göbişinde olacak inşallah :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
sonra bizde halay cekecez aaynen böyle :teytey::teytey:

inşallah canım allah mı söyletiyo neeeee.tüplerinin temiz olmasına çooooooook sevindim .inşallah sevinçli haber alırızda bizde halaya katılırız.,hihoyyyt,,:teytey:

neşecim meraba canım bu akşam benimde böyle olacak Şeniz
iyi iyi güüüüzellllllll.bak güzel yapın şöyle;Şeniz sonra böyle :kaydirigubbakcemile tabi sonrada tabiki spermlerin yolu uzun yani böyle:kaydirigubbakcemile4 ve tabi sonuç kişiden kişiye degişir şöyle:kafamçokkarıştıveyada böyle:vereliniortak ve sonuç::emir_bebek:

ayşecim sen bu ay oluruna bırakacaksın degilmi .birde sana bir şey soracam bende yumurtlama tembelligi var sadece ilaçla adet oluyorum seninki düzenlimi

ayşecim sen bu ay oluruna bırakacaksın degilmi .birde sana bir şey soracam bende yumurtlama tembelligi var sadece ilaçla adet oluyorum seninki düzenlimi

ben bu ay fertilaid içicem ve oluruna bırakıcam
bu sitede fertilaid ile adetleri düzene giren ve hamile kalan yeşimmm arkadaşla irtibattayım
ilacın 3 ay kullanılması öneriliyor ben bu ay içeyim eğer fayda görürsen 2 kutu daha getirtcem
adetlerim bebeğin ölümünden sonra bozuldu
3 gün 4 gün htta 1 hafta 10 gün geçtiği günler oldu
o zamanlar yumurtalarım çok tembeldi
4 kutu menogonla anca bir tane yumurtam büyüdü ama gebelik olmadı:(
ama şu an klomenle büyüyor ve ilaçsız adet olabiliyorum

Son düzenleme:
bu kim canım senin desem bunun şeyi var

yok canım benim nasıl olsun
vahşet bi haber bu sayfanın tamamına baksana
bir çukura atılmış yeni doğmuş bir bebek
şerefsizler vahşiler gaddarlar
biz bebek bebek diye canımız acırken siz bunu nasıl yapabiliyosunuz
çok kötü oldum:gitme:

teşekkür ederim hoşbuldum.İnşallah Rabbim isteyen herkese hayırlısını versin inşallah

hoşbulduk teşekkür ediyorum

2 kere tüp bebek denemiştin demi canım ben 6 yıllık evliyim 3.yılda ilk aşılama sayesinde bir kızım oldu 2 yaşında zatüreden dolayı kaybettik. öldükten 2 ay sonra yine aşılama denedik sıkıntıdan olmadı diye düşünüyorum.aradan 1 ay geçtikten sonra yine aşılama denedik hamileydim 1 aylıkken kanamam durmadıgı için düşük yaptım aralık ayında 3. aşılamamızı deneyecez.allahım inşallah nasip eder. ama olmazsa tüp bebege gidelim diyorum. ankarada deneyelim diyoruz. birazda korkum var tüp bebekte nasıl oldugunu bilmiyorum canım. senin sorun neydi ve nerede hangi hastanede yaptırdın

yok canım benim nasıl olsun
vahşet bi haber bu sayfanın tamamına baksana
bir çukura atılmış yeni doğmuş bir bebek
şerefsizler vahşiler gaddarlar
biz bebek bebek diye canımız acırken siz bunu nasıl yapabiliyosunuz
çok kötü oldum:gitme:
aaa sayfanın devamına hiç bakmadım canım .bu bebegi çukura atan anne baba allaha nasıl sual verecekler. allahım çocuklaın kıymetini bilenlere versin rabbm.böyle vicdansızlıgı yapanlara vermez inşallah ve hastaneye bebek bebek diye allahım tedaviye muhtaç etsin. işte biri olsun diye canı gider .digerininde olur böyle kıymetini bilmez
ayyy canım yavrum ne anası belli ne babası bunu yapan anaya babaya yazıklar olsun

ben bu ay fertilaid içicem ve oluruna bırakıcam
bu sitede fertilaid ile adetleri düzene giren ve hamile kalan yeşimmm arkadaşla irtibattayım
ilacın 3 ay kullanılması öneriliyor ben bu ay içeyim eğer fayda görürsen 2 kutu daha getirtcem
adetlerim bebeğin ölümünden sonra bozuldu
3 gün 4 gün htta 1 hafta 10 gün geçtiği günler oldu
o zamanlar yumurtalarım çok tembeldi
4 kutu menogonla anca bir tane yumurtam büyüdü ama gebelik olmadı:(
ama şu an klomenle büyüyor ve ilaçsız adet olabiliyorum
canım zaten sen faydasını görürsen bende alacam o yüzden gözüm üzerinde ona göre...canım ben ilaçsız olamıyorum .ilaç kullanmasam senelerce olmam herhalde. ama benim ablamdada aynı şey var amam tedavi bile görmeden 2 tane oglu oldu. nasip...sen zaten igne vurdursan bir sürü yumurtan olur benimki nerden baksan 6 -7-8- oluyor

ayyyy ayşecim devamını izledim eşimde baktı ayyyyyyy içimiz acıdı bu bebegi orada kim nasıl bulmuş. aman allahım o suyun içinde nasıl yaşayabilmiş dedim eşime öldürmeyen allah öldürmez dedi yazıklar olsun o anneye sadece rabbime diyorum ki bunu yapan anneNıN VAY HALıNE .ALLAHIM YÜZÜNÜ GÜLDÜRMESıN BETERıN BETERı OLSUN

2 kere tüp bebek denemiştin demi canım ben 6 yıllık evliyim 3.yılda ilk aşılama sayesinde bir kızım oldu 2 yaşında zatüreden dolayı kaybettik. öldükten 2 ay sonra yine aşılama denedik sıkıntıdan olmadı diye düşünüyorum.aradan 1 ay geçtikten sonra yine aşılama denedik hamileydim 1 aylıkken kanamam durmadıgı için düşük yaptım aralık ayında 3. aşılamamızı deneyecez.allahım inşallah nasip eder. ama olmazsa tüp bebege gidelim diyorum. ankarada deneyelim diyoruz. birazda korkum var tüp bebekte nasıl oldugunu bilmiyorum canım. senin sorun neydi ve nerede hangi hastanede yaptırdın

öncelikle Allah rahmet eylesin Rabbim size şefaat edeceği için almış kızınızı,çok zor günler geçirmişsinizdir Rabbim sabrını ve mükafatını verir inşallah.Ben 2 negatif deneme geçirdim maalesef hakkımızda hayırlısı buymuş yapıcak birşey yok ben birini ankarada mayada denedim ikincisini malatya doğu fertilde denedim sorunumuz erkek infertilitesi hem sayımız cok düşük hemde hareketlilik yok maalesef artık 3.deneme seneye biraz kafa dinlemek ve para biriktirmemiz lazım.inşallah en kısa zamanda kendiliğinden hamile kalırsın Rabbim yardımcın olsun

Back