teyzem hataydan kasım patı diye soguga dayanıklı bir çiçek diye göndermiş.dedim onu ekeyim .ektikten sonra dedim kayın babamda kızımın yanındaya zeynebin mezarının üstü çiçek bahçesi gibi olunca .eşime dedimki biri gelip mezarlıga baksa derki baksana kızının üstüne ekmişte birinide kayınbabasının üstüne ekmemiş derler dedim eşime. dedik onada ekelim derken herhalde bi taşa degdi kanadı elimde çamurlu olunca enfeksiyon kaptı.o gün bu gündür 20 günden beri çekiyorum.doktorada gelince doktor dayana bilirsen yaparım dedi.şırıngayı paketinden çıkarımca bi an korktum tansiyonda düşünce bayılmışım.gözümü açtıgımda eşim başımda neşe neşe diyişini duydum sadece..geri parmagımı sardı pazartesi gel dedi.inşallah geçerde...yoksa uyuşturup üstteki eti kesip enfeksiyonunu temizleyecez dedi.2 kutu antibiyotik içtim dedim 3.yü vermem çünkü karacigerin ölür dedi
nese çok geçmiş olsun canım ....
teşekkürler canım .bazen diyorum doktorlar ne yapsın canım ben 53. hastaydım. düşünsene insanda kafa kalmaz.tabi rahatlar çünkü benim parmagıma batıyor igne...
haklısın canım çok iyi yapmışsın kayınbabanınkine çiçek ekmekle
olacağı varmış işte,isuya falan sokma dikkat etde biraz önce iyileşşsin hamile kalınca ilaç içemezsin bak :CüvCüv::CüvCüv:
evet canım seninki gibi bendede yumurta tembelligi var ama aşılamada tutuyor benimki.hayırlısı inşallah olur .bazen diyorum ikiz olsa biri kı biri erkek diyorum bir dahada tedavi görmem oluruna bırakırım olursa olurdu diyorum.gerçekten ayşecim hayat beni çoooook yordu canım.bu ay başlarım canım ocagın 10 gibi belli olur inşallah
öyle açık yara degil canım sag elimin orta parmagı parmagımı yumup açarken eklem yerinde şişlik var ve kemigimin agrıdıgını hissediyorumsende haklısın neşecimde yinde uyuşturması lazım 2
haftadır iyileşmediğine göre yara çok olmalı
inşallah canım benimde temennim o allahtan hayırlısını istiyorum artık kendi bebegimi istiyorum ve sabırsızlanıyorumüzüle hayatım Allah sevdiği kullarına sıkıntı verirmiş
sen daha çook sabret daha çok sevap kazan diye
imtihanın ne kadar büyük olursa,mükafatıda o kadar büyük
bir bebişin olurda onunla ilgilenirsin her derdi her sıkıntıyı unutursun inşallah
öyle açık yara degil canım sag elimin orta parmagı parmagımı yumup açarken eklem yerinde şişlik var ve kemigimin agrıdıgını hissediyorum
inşallah canım benimde temennim o allahtan hayırlısını istiyorum artık kendi bebegimi istiyorum ve sabırsızlanıyorum
inşallah canım benimde temennim o allahtan hayırlısını istiyorum artık kendi bebegimi istiyorum ve sabırsızlanıyorum
Canım elinde tahlil kağıtların yok mu???
Onları yazarsan inşaalllaaah akşam bi ara bakarız kızlarla.
Bi de canım saç dökülmesi sebebleri diye yaz bakalım google ne çıkacak??
niye sabredemiyoruz ayşecim biliyormusun evladın tadını aldık o yüzden .güzel duygular yaşadıgımız için....eşim derki neşe çocugumuz olmadan önce bu kadar istemezdik.ama kızımız oldu tatlıydı....yine o tadı almak istedigimizden sabırsızlanıyoruz.allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah ayşecim...ama ayşecim allah içimi biliyor hamile kalıp artık bebegimle ilgilenmek istiyorum .çooooooookkkkkk istiyorum canım.yeniden anne olmak eşime yeniden babalıgı tattırmak...ne güzel olur. ugraşacak birşey yok .olmadıgı için durup durup hastalanıyoruz .işte böyle sabırsızladınğımız için olmuyor
sabretssek beklesek zamanı var desek herşey güzel olacakta işte olmuuyo
amim amim canım .allahım şu sitede olan olmayan her isteyen kuluna anneligi defalarca nasip etsin.rabbim hepimize onun yolunda olan evlatlar nasip etsin inş
bizim bu durumumuzu görüyo belkide gülüyodur araya bebişlerimizi vesile edip ona dua etmemizi sağlıyodur,rabbim biran önce hepimizi meleklerimize kavuştursun inş amiiiin :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
sana birşey soracam canım.bana doktor tedaviye başlarken yumurtalık gelişimi için MERİONAL adlı ilacı 2 doz 1 su olarak yap demişti. ben dedim GONAL-F nasıl olur dediki MERİONAL GONAL-F ten daha kuvvetli ve iyi....ve dediki canım .GONAL-F i şimdi verirsem aşılama için tüp bebege geldiginde bi GONAL-F aldıgın zaman devlet ödemez dedi dogrumu. bunu kadın dogumcu OPERATÖR DOKTOR ERDİNÇ ÖZPOLAT dedi ama yinede bana inandırıcı gelmedi neden gonal-f e sınırlama koyuyorlarneşecim şimdi yoksun gelince belki okursun evet eczenede çalışıyorum çok şükür her türlü ilaç elimde fakat derdimin ilacı yokmuş yani inan hiç ilaç kullanmıyorum burdan sizlerin uyguladığı tavsiye ettiği bitkisel şeyler kullanıyorum bolca dua edim hayırlısını dileyip bekliyorum.topik çok güzel bana çok moral oldu.fırsat buldukça açıp okuyorum yazıyorum içim rahatlıyo....
kızlar iyi akşamlar demeden gitmek istemedimm herkese iyi akşamlar bolll bol çalışmalar :) bendee soğan suyumu içip gidecem ılımıştır herhalde..
neşecim bu arada çok geçmiş olsun canımmm bilirimm o acıları bennnnnn.. valla çokkk çok geçmiş olsunn.
kemik ağrısı çok fena olur ya kolumzu falan biyere çarpınca ne kadar acıyoda
onu düşünemiyorum çok çok geçmiş olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?