Bir çok kişi hamile kalacak (Kürlerimizle, inancımızla, Dualarımızla) Buna inanıyorum

ben değil kaynanam yediriyodu bak bunu çıktı aldım akşam verecem eline okusun ben sadece keçiboynuzu yapuıyorum 1 aydır.

ayrıca canım çok tşk ediyorum sana benim için bunu bulman burada beni aydınlatman çok hoşuma gitti. hakkını helal et canım.ALLAH razı olsun.

canım ben ateşli hastalıklardan sonraa azaldığını duymuştum ama bak başka bi yerden alıntı yaptım için rahat olsun

Sistemik Hastalıklar

Yüksek ateşli hastalıklar üreme sağlığını olumsuz etkiler. Yüksek ateş birkaç saat içinde sperm hücrelerine zarar verir. Yüksek ateşli hastalık geçiren bir erkekte yaklaşık 3-4 hafta sonra sperm sayısında ve normal yapıdaki spermlerin oranında azalma görülür. Böbrek ve karaciğer hastalığı olan erkeklerde üreme hormonları azalır. Böbrek hastalıklarında impotans (iktidarsızlık),cinsel isteksizlik, sperm üretiminde azalma görülür. Özellikle sık diyalize giren hastalarda hormonal dengesizlik ve sperm üretiminde azalma meydana gelir. Bazı alerjik reaksiyonlardan sonra da sperm kalitesinde bozulma görülebilir.

sigara alkol alımı kesinlikle olmasın stres olmasın,spor yapsın,ilaç kullanmasın
ve her akşam bol bol ceviz,fındık,fıstık,kuru üzüm,kuru kayısı,kuru incir yesin
ve salatalara bol bol havuç koy,keçiboynuzuna devam et dediğim karışımı al
bak göreceksin çok güzel olacak sonuçlar

Son düzenleme:
ohhhh bunları okudukça içime güneş doğdu..çook tşk ederim canım....koşu bandı aldım akşamları haftada 3 gün yürüyo.....keçiboynuzunu 1 aydan fazladır yapıyorum gık demeden içiyo...... akşamda karışımdan alacam RABBıM cümlemizin yardımcısı olsun....

ayın 14ünde adet olmam gerekiyo gecen ay 12 sinde olmam gerekiyodu 14 ünde oldum test yapıyorum negatif çıkıyo bekliyorum adet olmadım ne umutlanmıştım meğer stresten 2 gün geçikme yaşamışım şimdi 14ünü bekliyorum inş. olmamda sürekli hepimiz ve kendim için dua ediyorum....

merhaba arkadaşlar ben kendimden bahsediyim
ben 4 yıllık evliyim benimde çocuğum olmuyor ama sabırla bekliyorum 1 sene önce prolaktin yüksekti onun tedavisini gördüm şimdi düştü ama en son dr a gittiğimde bende ve eşimde bi sorun olmadığını söledi dr ama hala olmuyor bende sabırla bekliyorum bebişimi

merhaba arkadaşlar ben kendimden bahsediyim
ben 4 yıllık evliyim benimde çocuğum olmuyor ama sabırla bekliyorum 1 sene önce prolaktin yüksekti onun tedavisini gördüm şimdi düştü ama en son dr a gittiğimde bende ve eşimde bi sorun olmadığını söledi dr ama hala olmuyor bende sabırla bekliyorum bebişimi

İnş Rabbim tez zamanda nasip eder tüm isteyenlere!Amin

merhaba kızlr topiğinizi yeni gördüm hayırlı uğurlu olsun Rabbim hepimize hayırlı evlatlar verir inşallah ben 2 defa tüp bebek denedim maalesef 2 side negatif.3.için uzun bir süre beklemeyi düşünüyorum ve artık kendimi dinlemeye karar verdim.yinede sizi takip edeceğim benide listeye eklersin sevinirim.

sebep:erkek infertilitesi
SAT:23.11.2009
uyguladıgı kürler:uygulamadığımız hiçbirşey kalmadı sperm arttırıcı bitkisel karışım,civanperçemi,adaçayı,keçiboynuzu kürü,incir kürü,soğan kürü,ginseng özlü karışım,çakşır suyu vs.vs.
beklenen adet tarihi:23.12.2009
kullandığı ilaçlar:şuan kullanmıyoruz
ovülasyonla ilgili: yumurtlaması gayet iyi hiçbir sorun yok çok şükür
dualar:şuan çocuk için özel olarak okumuyo,belki ilerleyen tarihlerde başlar tekrar

evet kızlar bendeki bilgiler bu kadar Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah

merhaba kızlr topiğinizi yeni gördüm hayırlı uğurlu olsun Rabbim hepimize hayırlı evlatlar verir inşallah ben 2 defa tüp bebek denedim maalesef 2 side negatif.3.için uzun bir süre beklemeyi düşünüyorum ve artık kendimi dinlemeye karar verdim.yinede sizi takip edeceğim benide listeye eklersin sevinirim.

sebep:erkek infertilitesi
SAT:23.11.2009
uyguladıgı kürler:uygulamadığımız hiçbirşey kalmadı sperm arttırıcı bitkisel karışım,civanperçemi,adaçayı,keçiboynuzu kürü,incir kürü,soğan kürü,ginseng özlü karışım,çakşır suyu vs.vs.
beklenen adet tarihi:23.12.2009
kullandığı ilaçlar:şuan kullanmıyoruz
ovülasyonla ilgili: yumurtlaması gayet iyi hiçbir sorun yok çok şükür
dualar:şuan çocuk için özel olarak okumuyo,belki ilerleyen tarihlerde başlar tekrar

evet kızlar bendeki bilgiler bu kadar Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah

sweet33 canım hoşgeldin özel mesajımı aldın sanırım

evet ayse.20 cim aldım mesajını çok teşekkür ederim iyiki haber verdin

evet ayse.20 cim aldım mesajını çok teşekkür ederim iyiki haber verdin

canım önemli değil tefriciye topiğimizdeki diğer arkadaşlarada haber verelim
topik kapandıktan sonra dağıldık
ne kadar kalabalık olursak paylaşımlarımız ve moralimiz daha yüksek olur
1.sayfadaki listemize bak şimdiye dek 3 hamilemiz var :CüvCüv:

Back