Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
15gün sonra
Sistemik Hastalıklar
Yüksek ateşli hastalıklar üreme sağlığını olumsuz etkiler. Yüksek ateş birkaç saat içinde sperm hücrelerine zarar verir. Yüksek ateşli hastalık geçiren bir erkekte yaklaşık 3-4 hafta sonra sperm sayısında ve normal yapıdaki spermlerin oranında azalma görülür. Böbrek ve karaciğer hastalığı olan erkeklerde üreme hormonları azalır. Böbrek hastalıklarında impotans (iktidarsızlık),cinsel isteksizlik, sperm üretiminde azalma görülür. Özellikle sık diyalize giren hastalarda hormonal dengesizlik ve sperm üretiminde azalma meydana gelir. Bazı alerjik reaksiyonlardan sonra da sperm kalitesinde bozulma görülebilir.
hemen akşam iş çıkışı market aktar dolaşıp alıyım fiyatını biliyomusun canım..
ayrıca canım çok tşk ediyorum sana benim için bunu bulman burada beni aydınlatman çok hoşuma gitti. hakkını helal et canım.ALLAH razı olsun.
merhaba arkadaşlar ben kendimden bahsediyim
ben 4 yıllık evliyim benimde çocuğum olmuyor ama sabırla bekliyorum 1 sene önce prolaktin yüksekti onun tedavisini gördüm şimdi düştü ama en son dr a gittiğimde bende ve eşimde bi sorun olmadığını söledi dr ama hala olmuyor bende sabırla bekliyorum bebişimi
İnş Rabbim tez zamanda nasip eder tüm isteyenlere!Amin
merhaba kızlr topiğinizi yeni gördüm hayırlı uğurlu olsun Rabbim hepimize hayırlı evlatlar verir inşallah ben 2 defa tüp bebek denedim maalesef 2 side negatif.3.için uzun bir süre beklemeyi düşünüyorum ve artık kendimi dinlemeye karar verdim.yinede sizi takip edeceğim benide listeye eklersin sevinirim.
sebep:erkek infertilitesi
SAT:23.11.2009
uyguladıgı kürler:uygulamadığımız hiçbirşey kalmadı sperm arttırıcı bitkisel karışım,civanperçemi,adaçayı,keçiboynuzu kürü,incir kürü,soğan kürü,ginseng özlü karışım,çakşır suyu vs.vs.
beklenen adet tarihi:23.12.2009
kullandığı ilaçlar:şuan kullanmıyoruz
ovülasyonla ilgili: yumurtlaması gayet iyi hiçbir sorun yok çok şükür
dualar:şuan çocuk için özel olarak okumuyo,belki ilerleyen tarihlerde başlar tekrar
evet kızlar bendeki bilgiler bu kadar Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah
kan degrlerim normal çıktı...
saç dökülmesi içinde ayrıca dermatolağa gittim..
bişin yok mevsimsel dio..
ama hiç geçmio bu mevsimsellik....
Canım tsh değerlerin
serbest t3 t4 değerlerin nasıl?
yani tiroidin nasıl??
evet ayse.20 cim aldım mesajını çok teşekkür ederim iyiki haber verdin