Bir çok kişi hamile kalacak (Kürlerimizle, inancımızla, Dualarımızla) Buna inanıyorum

yeni arkadaşlarımıza hoşgeldiniz diyorum ..nasılsınız arkadaşlar

kızlarrr üst komşum ikinci çocuğuna doğum yaptı
bebeğe bakmaya gittim,erken doğmuş çoook küçüük ve zayıf bişey
vücudunda yaralar varmış genetik bi hastalıkmış kadın çok üzülüyor inşallah rabbim o bebişe şifa verir
kadının ilk 5 yıl çocuğu olmamış sebepsiz infertiliteymiş
kaplıcaya gitmiş geldikten sonra hamile kalmış

Kızlaaar ve yeni gelenler hoşgeldiniz a.s.
ben izninizi rica ediyorum
bu akşam uğrarım belki
çok öptüüm opuyorumnanaktan

neşecim yavru ceylancım nasılsınız bakalım

İdare ediyom canım yorgunum nöbetçiydim okulda
canım çıktı wallaaa....
içim de sıkkın ayşecim
bir şeyin hayırla sonuçlanması için ne okuyayım canım
eşimin toplantısı varda bu akşam
onun için
Ben Yasinle başlayıp Fetih (özellikle)ve Vakıa okuyayım diye geçiriyorum içimden ama sen ne tavsiye edersin canım???

neşecim yavru ceylancım nasılsınız bakalım

ayy nasıl olalım canım bugün kötü bir gün yaşadım.hastanedeydim.önceden anlatmıştım.kızımın mezarına çiçek ekeyim derken parmagım bi yere degip kanadı ve enfeksiyon kaptı.şişti.20 gündür çekiyorum2 kutu antibiyotik kullandım faydasını görmedim.bugün doktora gidince parmagımın üzerine 3 kere şırıngayla batırıp içindeki enfeksiyonu çekmeye çalıştı.tabi uyuşturmadı.o anda çok acıdıgından tansiyonum 6 ya 4 e düştü. bayıldım hastanede serum taktılar.parmagımı sardılar.pazartesi yine gidecem.eger parmagımın durumu kötü olursa.açık ameliyat yapılacak.

canımm valla ben bu degerlerin hiçbirini bilmiorumki...
ama ben doktora özellikle troid için gittiğimde sonuçların temiz demişti..
:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Canım elinde tahlil kağıtların yok mu???
Onları yazarsan inşaalllaaah akşam bi ara bakarız kızlarla.
Bi de canım saç dökülmesi sebebleri diye yaz bakalım google ne çıkacak??

Geçmiş olsun canım
Dikkat etkendine
hiç bişeyin önemsemezlik yapmayın kızlar

bu ay tedaviye başlayacaktım.diger hafta başı adet olunca tedaviye başlamayı düşünüyorduk durumum iyi olursa başlayacaz

toplantıı için derken eşinin işleriyle alakalı bi sıkıntın mı var?
fetih suresinin ilk ayetini günde 100 kere çek
"inna fetehna leke fethan mubina"
sıkıntı için inşirah suresi okuyabilirsin

bunuda internetten buldum şimdi

canım parmağın nereye deydiki öyle enfeksiyon kaptı
canım çooook geççmiş olsun uyuşturmadan o acı çekilirmi ay bu doktorlar varya

sağol canım benim yaaa
evet ortaklarıyla problemleri var aralarında sanırım ayrılacak eşim dershaneden.
Hakkımızdan hayırlısı artık

Görelim mevla neyler
Neylerse güzel eyle.

rızık Allah'tan.
Birini kaparsa ötekini açarmış.

ben kaçayım da biraz okuyup ferahlayayım kızlr
Çok öptüm sizi opuyorumnanaktan

16 aralık adet tarihim bakacaz duruma göre dua edin arkadaşlar lütfen

canımm geçmiş olsun dikkat et doktorlar çok acımasız oluyolar
bazen

canım parmağın nereye deydiki öyle enfeksiyon kaptı
canım çooook geççmiş olsun uyuşturmadan o acı çekilirmi ay bu doktorlar varya
teyzem hataydan kasım patı diye soguga dayanıklı bir çiçek diye göndermiş.dedim onu ekeyim .ektikten sonra dedim kayın babamda kızımın yanındaya zeynebin mezarının üstü çiçek bahçesi gibi olunca .eşime dedimki biri gelip mezarlıga baksa derki baksana kızının üstüne ekmişte birinide kayınbabasının üstüne ekmemiş derler dedim eşime. dedik onada ekelim derken herhalde bi taşa degdi kanadı elimde çamurlu olunca enfeksiyon kaptı.o gün bu gündür 20 günden beri çekiyorum.doktorada gelince doktor dayana bilirsen yaparım dedi.şırıngayı paketinden çıkarımca bi an korktum tansiyonda düşünce bayılmışım.gözümü açtıgımda eşim başımda neşe neşe diyişini duydum sadece..geri parmagımı sardı pazartesi gel dedi.inşallah geçerde...yoksa uyuşturup üstteki eti kesip enfeksiyonunu temizleyecez dedi.2 kutu antibiyotik içtim dedim 3.yü vermem çünkü karacigerin ölür dedi

neşecim aşılamaya başlıcaktın dimi inşallah hayırlı olur
bendede yumurtlama tembelliği var sence aşılama yapsam tutarmı
evet canım seninki gibi bendede yumurta tembelligi var ama aşılamada tutuyor benimki.hayırlısı inşallah olur .bazen diyorum ikiz olsa biri kı biri erkek diyorum bir dahada tedavi görmem oluruna bırakırım olursa olurdu diyorum.gerçekten ayşecim hayat beni çoooook yordu canım.bu ay başlarım canım ocagın 10 gibi belli olur inşallah

canımm geçmiş olsun dikkat et doktorlar çok acımasız oluyolar
bazen

teşekkürler canım .bazen diyorum doktorlar ne yapsın canım ben 53. hastaydım. düşünsene insanda kafa kalmaz.tabi rahatlar çünkü benim parmagıma batıyor igne...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…