neşecim yavru ceylancım nasılsınız bakalım
Kızlaaar ve yeni gelenler hoşgeldiniz a.s.
ben izninizi rica ediyorum
bu akşam uğrarım belki
çok öptüüm opuyorumnanaktan
neşecim yavru ceylancım nasılsınız bakalım
canımm valla ben bu degerlerin hiçbirini bilmiorumki...
ama ben doktora özellikle troid için gittiğimde sonuçların temiz demişti..
:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
ayy nasıl olalım canım bugün kötü bir gün yaşadım.hastanedeydim.önceden anlatmıştım.kızımın mezarına çiçek ekeyim derken parmagım bi yere degip kanadı ve enfeksiyon kaptı.şişti.20 gündür çekiyorum2 kutu antibiyotik kullandım faydasını görmedim.bugün doktora gidince parmagımın üzerine 3 kere şırıngayla batırıp içindeki enfeksiyonu çekmeye çalıştı.tabi uyuşturmadı.o anda çok acıdıgından tansiyonum 6 ya 4 e düştü. bayıldım hastanede serum taktılar.parmagımı sardılar.pazartesi yine gidecem.eger parmagımın durumu kötü olursa.açık ameliyat yapılacak.
İdare ediyom canım yorgunum nöbetçiydim okulda
canım çıktı wallaaa....
içim de sıkkın ayşecim
bir şeyin hayırla sonuçlanması için ne okuyayım canım
eşimin toplantısı varda bu akşam
onun için
Ben Yasinle başlayıp Fetih (özellikle)ve Vakıa okuyayım diye geçiriyorum içimden ama sen ne tavsiye edersin canım???
“Yâ Allah yâ Vâhid yâ Mûcid yâ Cevâd yâ Bâsit yâ Kerîm yâ Vehhâb yâ ze’t-Tavl yâ Ganî yâ Mugnî yâ Fettâh yâ Rezzâk yâ Alîm yâ Hayy yâ Kayyûm yâ Rahmân yâ Rahîm yâ Bedîassemâvâti vel-ard yâ ze’l-celâli vel ikrâm... Yâ Hannân yâ Mennân infehnî minke bi nafhati hayrin tugnînî bihâ ammen sivâk... in testeftihû fekâd câekümü’l-feth... İnnâ fetehnâ leke fethan mübînâ... Nasrun minellahi ve fethun karîb... Allahümme yâ Ganî yâ Hamîd yâ Mubdi’ yâ Muîd yâ Vedûd yâ ze’l-arşil Mecîd yâ Fe’âlen limâ yürîd ikfini bihelâlike an harâmike ve agninî bi fadlike ammen sivâke vahfaznî bimâ hafizte bihizzikr... Vensurnî bimâ nasarte bihirrusül... inneke alâ külli şey’in kadîr...” (68)
Her kim şu duâyı namazlardan sonra özellikle Cuma namazından sonra okursa Allahü teâlâ onu her türlü kötülükten muhafaza eder. Düşmanlarına karşı muzaffer kılar ona ummadığı yerlerden rızıklar verir geçimini kolaylaştırır. Borcu dağlar kadar büyük ve kabarık olsa dahî Allahü teâlânın lutfu keremi ve inâyeti ile öder
ayy nasıl olalım canım bugün kötü bir gün yaşadım.hastanedeydim.önceden anlatmıştım.kızımın mezarına çiçek ekeyim derken parmagım bi yere degip kanadı ve enfeksiyon kaptı.şişti.20 gündür çekiyorum2 kutu antibiyotik kullandım faydasını görmedim.bugün doktora gidince parmagımın üzerine 3 kere şırıngayla batırıp içindeki enfeksiyonu çekmeye çalıştı.tabi uyuşturmadı.o anda çok acıdıgından tansiyonum 6 ya 4 e düştü. bayıldım hastanede serum taktılar.parmagımı sardılar.pazartesi yine gidecem.eger parmagımın durumu kötü olursa.açık ameliyat yapılacak.
toplantıı için derken eşinin işleriyle alakalı bi sıkıntın mı var?
fetih suresinin ilk ayetini günde 100 kere çek
"inna fetehna leke fethan mubina"
sıkıntı için inşirah suresi okuyabilirsin
bunuda internetten buldum şimdi
16 aralık adet tarihim bakacaz duruma göre dua edin arkadaşlar lütfen
teyzem hataydan kasım patı diye soguga dayanıklı bir çiçek diye göndermiş.dedim onu ekeyim .ektikten sonra dedim kayın babamda kızımın yanındaya zeynebin mezarının üstü çiçek bahçesi gibi olunca .eşime dedimki biri gelip mezarlıga baksa derki baksana kızının üstüne ekmişte birinide kayınbabasının üstüne ekmemiş derler dedim eşime. dedik onada ekelim derken herhalde bi taşa degdi kanadı elimde çamurlu olunca enfeksiyon kaptı.o gün bu gündür 20 günden beri çekiyorum.doktorada gelince doktor dayana bilirsen yaparım dedi.şırıngayı paketinden çıkarımca bi an korktum tansiyonda düşünce bayılmışım.gözümü açtıgımda eşim başımda neşe neşe diyişini duydum sadece..geri parmagımı sardı pazartesi gel dedi.inşallah geçerde...yoksa uyuşturup üstteki eti kesip enfeksiyonunu temizleyecez dedi.2 kutu antibiyotik içtim dedim 3.yü vermem çünkü karacigerin ölür dedicanım parmağın nereye deydiki öyle enfeksiyon kaptı
canım çooook geççmiş olsun uyuşturmadan o acı çekilirmi ay bu doktorlar varya
evet canım seninki gibi bendede yumurta tembelligi var ama aşılamada tutuyor benimki.hayırlısı inşallah olur .bazen diyorum ikiz olsa biri kı biri erkek diyorum bir dahada tedavi görmem oluruna bırakırım olursa olurdu diyorum.gerçekten ayşecim hayat beni çoooook yordu canım.bu ay başlarım canım ocagın 10 gibi belli olur inşallahneşecim aşılamaya başlıcaktın dimi inşallah hayırlı olur
bendede yumurtlama tembelliği var sence aşılama yapsam tutarmı
canımm geçmiş olsun dikkat et doktorlar çok acımasız oluyolar
bazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?