Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inş görürümm canım zaten eğer bir haftaya kadar adet olmazsam :CüvCüv:tamam canım inşallah faydasını görürsüün
utanma git al bişey olmaaz ben tedavi oluyorum de ondan böyle hergün geliyorum de:)
hatta 3 tane birden alki sürekli gitmeyesin
benim eczacı ablam var sana 4-5 tane vereyim evde bulunsun dedi
haklısın bende daha belki yolun çok başındayım ama olmaz lafını duydukça gitmek istemiyorum.....
kızlar bende alınca 5-10 tane birden alıyorum adet olmadan 1 hafta önce başlıyorum yapmaya umut dünyası.....
zaten doktorlara değil RABBİMe sığınıyorum o nederse o olur.ve inanıyorum ki tüm kalbimle bizim hepimiz inş. dularımız ve inancımızla RABBİMizinde yardımıyla bebeklerimiz olacak.
ayşe bi zatüre oldu eşim ve 680bin olan sperm sayımız 1-2 tane ölüye düştü.ve doktor kesinlikle olmaz özelede gitmeyim sizi kandırırlar paranızı alırlar dedi.
keçi boynuzu kürüne başladık 1 ay bitti. balla çörekotu karışımı yediriyo kaynanam gidip geldikçe arı sütü bal polen deneyim bide olmazsa tam anlatırmısın ne kadar karıştırcam nasıl alacak nekadar yiycek.
canım hiç canlıya rastlanmadı ölüde 1/2 tane diyo sonuç kağıdında...
3 karışım halindemi satılıyo aktara gidince söylesem tam karışımmı verir yoksa ayrı verip benmi karışım yapacam