Bir çok kişi hamile kalacak (Kürlerimizle, inancımızla, Dualarımızla) Buna inanıyorum

iide canımcım o lekelenme yapmaz ki benim kahverengi lekelenmem var diye doktora gitmiştim doktor bana cyclo verdi lekelenme hemen kesildi yani sen de tam tersi mi etki ediyo yani kafam karıştı.
yaa canım ben 7 aydır adet olmuyodum yaa iğne yüzünden iğnenin etkisi geçince dr gitim bunu verdi ama olmadım onun yerine leke geldi

tamam ozman bi pazara gidip gelcem. az soğan alayımm.napimm başka çarem kalmadı dr da gitim herşey normal ama tek anormal şey edet olmamam.

iyi de canım benim sen en son ne zaman test yaptın gebelik için,eğer hamileysen boşuna içicen soğanı bi kan testi yaptırsana kesin olsun.

tamam ozman bi pazara gidip gelcem. az soğan alayımm.napimm başka çarem kalmadı dr da gitim herşey normal ama tek anormal şey edet olmamam.

yanlız bak Allah korusun bişey varsa düşerse ben bişey olmaz dedim diye içmiş olursun
vebali büyük içmeden önce doktora bi kontrole gitsen

bencede nolcak ecz den kendin yap en azından için rahat olsun baya olmuş belkimde inş. çift çizgi çıkar...

aslında ben de başlamak istiyorum ama bu ay olmaz adetten sonra tedaviyle birlikte başlarım ben de soğan suyuna.

simal18 canım siz keçiboynuzuna devam edin eşin için o çok etkili Allahın izniyle faydası olur.

aldım burda dükkanda mutfak var akşam gitmeden önce bi bardak kaynatır içerim sonra sabah gelincede içerim öle yaparım artıkk çünkü dr git git bıktım bende artık yanii

aldım burda dükkanda mutfak var akşam gitmeden önce bi bardak kaynatır içerim sonra sabah gelincede içerim öle yaparım artıkk çünkü dr git git bıktım bende artık yanii

tamam canım inşallah faydasını görürsüün
utanma git al bişey olmaaz ben tedavi oluyorum de ondan böyle hergün geliyorum de:)
hatta 3 tane birden alki sürekli gitmeyesin
benim eczacı ablam var sana 4-5 tane vereyim evde bulunsun dedi

Back