Bir çok kişi hamile kalacak (Kürlerimizle, inancımızla, Dualarımızla) Buna inanıyorum

kızlar bende alınca 5-10 tane birden alıyorum adet olmadan 1 hafta önce başlıyorum yapmaya umut dünyası.....

inş görürümm canım zaten eğer bir haftaya kadar adet olmazsam :CüvCüv:

haklısın bende daha belki yolun çok başındayım ama olmaz lafını duydukça gitmek istemiyorum.....

simalcim hemen pes etme olmaz diye bişey yok Raabim ol derse karşısında hiçbir olumsuzluk duramaz olumlu düşün,inan,sabret ve bekle

Allah sizi topraktan yarattı, sonra bir damla sudan. Sonra da sizi çift çift kıldı. O'nun bilgisi olmaksızın, hiç bir dişi gebe kalmaz ve doğurmaz da. Ömür sürene, ömür verilmesi ve onun ömründen kısaltılması da mutlaka bir kitapta (yazılı)dır. Gerçekten bu, Allah'a göre kolaydır.

(FATIR SURESİ / 11)

zaten doktorlara değil RABBıMe sığınıyorum o nederse o olur.ve inanıyorum ki tüm kalbimle bizim hepimiz inş. dularımız ve inancımızla RABBıMizinde yardımıyla bebeklerimiz olacak.

kızlar bende alınca 5-10 tane birden alıyorum adet olmadan 1 hafta önce başlıyorum yapmaya umut dünyası.....

ayyy canım çok tatlıısn yaa :roflol::roflol::roflol::roflol:
üzülme senin bi gün bebeğin olacak bence
Rabbim katında kabul olmayan dua yoktur
ama zamanı vardır muhakkak o zamanı biz bilemeyiz sabırsızlanıyoruz işte napalım

ayşe bi zatüre oldu eşim ve 680bin olan sperm sayımız 1-2 tane ölüye düştü.ve doktor kesinlikle olmaz özelede gitmeyim sizi kandırırlar paranızı alırlar dedi.

simal arkadaşım içimizde en olmaz dediğimiz arkadaşımız ayçaydı tüpleri tıkalıydı ve şimdi ikizlerine hamilee.. allah büyüktür ol derse ollur ondan ümit kesilmez sen iste yeterki.

zaten doktorlara değil RABBİMe sığınıyorum o nederse o olur.ve inanıyorum ki tüm kalbimle bizim hepimiz inş. dularımız ve inancımızla RABBİMizinde yardımıyla bebeklerimiz olacak.

Olacak olacak İNŞALLAH olacak mesela ben hissediyorum benimki yakın sanki:))
böyle düşününce sabretmek beklemek daha kolay oluyoda:)))

ayşe bi zatüre oldu eşim ve 680bin olan sperm sayımız 1-2 tane ölüye düştü.ve doktor kesinlikle olmaz özelede gitmeyim sizi kandırırlar paranızı alırlar dedi.

cannım bak 680 bin iken nasıl olurda 1 ay içinde yarısı ölü olur
sprem sayısını,ilaçlar antibiotikler çok etkiliyor ateşli hastalıkda çok etkiliyo
bence siz biraz bekleyin biraz zaman geçsin,eşin hiç bi ilaç kullanmasın
ona keçiboynuzu kürünü uygula ve arı sütü bal polen karışımından yedir
sonra git testi tekrarla bak o zaman göreceksin sonucu

keçi boynuzu kürüne başladık 1 ay bitti. balla çörekotu karışımı yediriyo kaynanam gidip geldikçe arı sütü bal polen deneyim bide olmazsa tam anlatırmısın ne kadar karıştırcam nasıl alacak nekadar yiycek.

karışık şekilde markalı bir kutuda satılıyor zaten
baharatçılarda,eczanelerde,hatta bazı marketlerde bile var
ayrıca onu hem sen ye hemde eşine yedir
günde 2 tatlı kaşığı
yetişkinler için olan yüksek dozdan alacaksın

3 karışım halindemi satılıyo aktara gidince söylesem tam karışımmı verir yoksa ayrı verip benmi karışım yapacam

3 karışım halindemi satılıyo aktara gidince söylesem tam karışımmı verir yoksa ayrı verip benmi karışım yapacam

evet canım üçüde karışık satıyo
kavanozda ve kutusu var markalı bir şekilde yani aynı reçel gibi düşün
hatta markalarınıda söyleyeyim
aksu vital var
bide şifa sultan markası var
aksu vital bulursan iyi olur onun tadı daha güzel

seyyal06-11-2009, 17:54
canım bal-çörekotu-tarçın mucizesi topiğinde bunu buldum canım bak arkadaş ne demiş ;
arkadaşlar bu karışımı erkeklerin kullanması kesinlikle zararlı östrojen hormonu içeriyor ve kadınlık hormonu bu biliyosunuz

ve çörekotunun içindeki bir madde saf olarak alınırsa erkekler tarafından veya fazla miktarda alınırsa spermleri öldürücü özellik gösterebiliyor haberiniz olsun sakın ama sakın erkeklere kullandırtmayın kaş yapalım derken göz çıkarmayalımmm

ALINTIDIR.

SıMAL sen eşine bal+çörek otu verdiğini yazmıştın ya senin için yukardaki yazıyı kopyaladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…