- 2 Ekim 2009
- 1.583
- 78
- 358
yaa canım ben 7 aydır adet olmuyodum yaa iğne yüzünden iğnenin etkisi geçince dr gitim bunu verdi ama olmadım onun yerine leke geldiiide canımcım o lekelenme yapmaz ki benim kahverengi lekelenmem var diye doktora gitmiştim doktor bana cyclo verdi lekelenme hemen kesildi yani sen de tam tersi mi etki ediyo yani kafam karıştı.
tamam ozman bi pazara gidip gelcem. az soğan alayımm.napimm başka çarem kalmadı dr da gitim herşey normal ama tek anormal şey edet olmamam.
canım bi baş sarı soğanı 2 bardak kaynayan suya iri iri doğruyosun o suyla 5 -10 dk kaynıyo az ılıyınca süzüp içiyosun.. ama sabah akşam taze taze yapıp içicen.evincim şu soğan ı banada anlşatırmısın bende yapıyım.
canım bi baş sarı soğanı 2 bardak kaynayan suya iri iri doğruyosun o suyla 5 -10 dk kaynıyo az ılıyınca süzüp içiyosun.. ama sabah akşam taze taze yapıp içicen.
tamam ozman bi pazara gidip gelcem. az soğan alayımm.napimm başka çarem kalmadı dr da gitim herşey normal ama tek anormal şey edet olmamam.
en son ekimin 4 ünde yaptırdım canım
canım bi baş sarı soğanı 2 bardak kaynayan suya iri iri doğruyosun o suyla 5 -10 dk kaynıyo az ılıyınca süzüp içiyosun.. ama sabah akşam taze taze yapıp içicen.
yumurta büyüklüğünde soğan seç pazardan
5 dkk dan fazlada kaynatma
yumurta büyüklüğü çok küçük olmaz mı ayşee.ben orta boy alıyodum.
yok kızz bende baktım saraçoğlunun ziyaret defterine soranlar olmuşş bişey olmamışş.yanlız bak Allah korusun bişey varsa düşerse ben bişey olmaz dedim diye içmiş olursun
vebali büyük içmeden önce doktora bi kontrole gitsen
bilmiyorum canım biizm burda bi ezc var ordanda devamlı al al utanıyorum daha önce 3 defa aldımdaa :)bencede nolcak ecz den kendin yap en azından için rahat olsun baya olmuş belkimde inş. çift çizgi çıkar...
aldım burda dükkanda mutfak var akşam gitmeden önce bi bardak kaynatır içerim sonra sabah gelincede içerim öle yaparım artıkk çünkü dr git git bıktım bende artık yanii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?