KIZLAR BENDE 1.5 YILLIK EVLİYİM VE HİÇ KORUNMAMAMIZA RAĞMEN BEBEĞM OLMADI VE HAMİLE KALMADAN ÖNCE BU SOĞAN KÜRÜNÜ 5 GÜN İÇTİM VE HAMİLE KALDIM ŞİMDİ 6 HAFTALIK HAMİŞİM DENEMEKTE FAYDA VAR BU ARADA EŞİMEDE O SIRALAR KEÇİBOYNUZUNU KAYNATIP SUYUNU İÇİRMİŞTİM BELKİ ONUNDA FAYDASI OLMUŞTUR DEDİĞİM GİBİ SONUÇ OLARAK HAMLEYİM...
kızlar ben soğan kürüyle dünyaya gelmişim :))))
annemin 5 düşüğü olmuş en sonunda soğan kürünü denemiş ve ben doğmuşum :)
merhaba kizlar bu sogan kuru cok muhtesem bi sey. benim bi tanidik 17 yil cocugu olmamishdi. her yere gitmishdi tedavi icin. en son sogan suyu icdi. ve hamile oldu. cok iyi bi sey ama icmek de kolay diyil. ben simdi 21 gun incir suyu iciyorum hemen arkasindan sogan kurune baslarim insallah. yapalim zarari dokunmaz insallah faydali olur.
novelcim ben de kullandım kışın,uzun yıllardır geçmeyen bir kistim vardır yani bi küçülüyor sonra büyüyordu.Sadece 15 gün kullandım ve ve yaklaşık 8 aydır hiç kist oluşmadı,geçen ay dr gittim çok temiz dedi mşlh.hormonlarımda normal çıktı.inşlh sende faydasını görürsün canım,fsh yi düşürmek için bir tane daha bitki varmış kullananlar çok memnun kalmışlar,adını unuttum,nette araştrırsan bulursun canım
sayın hocam,senelerdir polikistik over hastasıyım.ilaç içmeden adet olamıyordum.her ay doktora gidiyordum.bu nedenle çok strese girdim.sizi tv dinledim ve soğan kürünü oyguladım.ilk defa ilaçsız adet gördüm.mutluluktan ağladım.evliyim.ilk çocuğum tedaviyle oldu.bundan sonra sizin kürlerinizi uygulayacağım.size sorum olacak cevabınız benim için çok önemli.bu ay ilk kez soğan kürünü uyguladım.10. gününde adet gördüm.adet olunca küre devam edecek miyim.yoksa kesecek miyim.zaman sizin için değerli biliyorum.cevap yazarsanız minnettar kalırım.
1 bucuk yıllık evliyim...evlendim 3 ay sonra pko olduğumu öğrendim ilaç tedavi felan tamam dedi doktor olacak 8 ay ilaçla tedavi oldum bıraktık 3 ay denedik olmayınca eşim ürolağa gitti sayı düşük varikosel yapalım dedi iltihap varmış 1 ay kullanması için antibiyotik verdi ramazan da kullandı.bıraktı faranjit oldu amaliyatı erteledik iyileşemedi zatureye çevirdi hastane de yattık çıktık iyileşti aslında tekrar urolağa gitti.doktor ne dese 1/2 ölü sperm var.asla çocuğunuz olmaz...iyide başta 680bin vardı şimdi sıfır canlı cansızda 1-2 tane.....eşimde bande perişanız....
nasıl yani bunların hepsimi çıktı yani canım:uhm:
inş ama işte kaç aydır adet olamamam kafamı karıştırıyoo.inşallah hamilesindir canım....
hayır canım farlutal kulanmıştım adet olmamıştım. sonra tekrar gittim cyclo proynova verdi kullandım cumartesi günü ilacın bitiminin altıncı günüydü ve o günden beri az az kahverengi leke geliyo.... ara sıra bi kasığımın sağ tarafına bi sol tarafına ağrı giriyo ama hemen kesiliyo. bilmiyorum canım yaa şaşkınımm sözde bügün soğan alıp kürünü uygulayacaktım ama bu topiki görünce vaz geçtim send bi baksanaa.. ne düşündüğünü söleeEVİNCİM adet olmadınmı hala,doktora gitmiştin doktor ne demişti farlutal kullan adet olunca gel mi demişti?
hormonlarım gayet normall canım tahlil sonuçlarımda bişey yok ama ben doğum kontrol iğnesi vurdurmuştum ondan kaynaklanıyoo bu adet olamam.. ama belkide olacak stresten olmuyoo çünküü ben devamlı ha oldu ha olacak çok stres yaptım..evincim tahlillerinde yokmu çıkıyo?
evet öle hemde cyclo gerçekten çok etkilii olmam gerekiyodu ama olmadım lekeleniyorumm.Evinnncimm senin işde bi tuhaflık var farlutali içip olmamak bi de üstüne cyclo içip olmamak şaşırtıcı
hayır canım farlutal kulanmıştım adet olmamıştım. sonra tekrar gittim cyclo proynova verdi kullandım cumartesi günü ilacın bitiminin altıncı günüydü ve o günden beri az az kahverengi leke geliyo.... ara sıra bi kasığımın sağ tarafına bi sol tarafına ağrı giriyo ama hemen kesiliyo. bilmiyorum canım yaa şaşkınımm sözde bügün soğan alıp kürünü uygulayacaktım ama bu topiki görünce vaz geçtim send bi baksanaa.. ne düşündüğünü sölee
http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...asinda-kahverengi-lekelenme-yasayanlar-2.html
evet dedi 21 gün iç olursun dedi. hormonlarımda çok temizdi.. ama hala adet olmadım ya korkuyorum ayşecim soğan suyunu içersem ya bişey varsa diyeecanım doktor cyclo proynova yı kullandıktan sonra adet olacaksın dedimi?
dediyse ve sen hala olmadıysan,tekrar git doktoruna tahlil yapar sorun neymiş çözer
böyle acaba hamilemiyim değilmiyim diye düşünerek üzülmekten iyidir
ayrıca soğan düşüğe sebep olmaz diyor,ibrahim saraçoğlu
evet dedi 21 gün iç olursun dedi. hormonlarımda çok temizdi.. ama hala adet olmadım ya korkuyorum ayşecim soğan suyunu içersem ya bişey varsa diyee
evet öle hemde cyclo gerçekten çok etkilii olmam gerekiyodu ama olmadım lekeleniyorumm.
tamam ozman bi pazara gidip gelcem. az soğan alayımm.napimm başka çarem kalmadı dr da gitim herşey normal ama tek anormal şey edet olmamam.bende bi ara soğan suyu içtim,korkuyordum bebek varsa bişey olursa diye çok araştırdım en kesin cevabı soğan suyunun icadı yani ibrahim saraçoğlu söylüyor düşüğe sebep olmaz diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?