Bir çok kişi hamile kalacak (Kürlerimizle, inancımızla, Dualarımızla) Buna inanıyorum

1 bucuk yıllık evliyim...evlendim 3 ay sonra pko olduğumu öğrendim ilaç tedavi felan tamam dedi doktor olacak 8 ay ilaçla tedavi oldum bıraktık 3 ay denedik olmayınca eşim ürolağa gitti sayı düşük varikosel yapalım dedi iltihap varmış 1 ay kullanması için antibiyotik verdi ramazan da kullandı.bıraktı faranjit oldu amaliyatı erteledik iyileşemedi zatureye çevirdi hastane de yattık çıktık iyileşti aslında tekrar urolağa gitti.doktor ne dese 1/2 ölü sperm var.asla çocuğunuz olmaz...iyide başta 680bin vardı şimdi sıfır canlı cansızda 1-2 tane.....eşimde bande perişanız....

kızlar ben soğan kürüyle dünyaya gelmişim :))))

annemin 5 düşüğü olmuş en sonunda soğan kürünü denemiş ve ben doğmuşum :)

bakın burda bi bayann ne yazmışş
cvbı

Evet edeceksiniz. Bundan sonraki adet dönemlerinizde, adetinize yaklaşık 10 gün kala 15 gün boyunca günde iki kez uygulayıp bırakınız. Adet görürseniz de kürü sonlandırmayınız, 15 güne tamamlayınız. En fazla 4-5 kez 15 günlük soğan kürünü uygulamanız yeterli olacaktır. Sağlığınız daim olsun. hekim kontrollerini ihmal etmeyiniz.

canım sıkma canını sperm testlerinin ilki pek doğru olmuyo 2 ay arayla
tekrar test yapıolar sperm sayısı daha fazla çıkıyo rabbimden ümidinizi kesmeyin onun nimetleri boldur eşine keçiboynuzu kürü uygulayabilirsin

evet burda sizlerin sayesinde onu yapıyorum şimdi 1 aydır içiyo bu arada ayın 14 ünde adet olacam inş. olmamda hamile kalırım....inş. isteyen herkes bebek sahibi olur.rabbim hepimize versin inş.

kızlar yaa şu topike bakarmısınzz fazla ümitlenmek istemiyorum ama beni anlatıyo resmenn normalde o ilacı kullanıncaa şimdiye kadr adet olmam gerekiyodu ama olmadımm.. bakın burdaki annelerin hepsi kahverengi lekelenme yaşamış....yaa bayadır adet olmayıncada mucize olur böyle işey olsa diye düşünüyorum.

http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...asinda-kahverengi-lekelenme-yasayanlar-2.html

EVıNCıM adet olmadınmı hala,doktora gitmiştin doktor ne demişti farlutal kullan adet olunca gel mi demişti?

EVİNCİM adet olmadınmı hala,doktora gitmiştin doktor ne demişti farlutal kullan adet olunca gel mi demişti?
hayır canım farlutal kulanmıştım adet olmamıştım. sonra tekrar gittim cyclo proynova verdi kullandım cumartesi günü ilacın bitiminin altıncı günüydü ve o günden beri az az kahverengi leke geliyo.... ara sıra bi kasığımın sağ tarafına bi sol tarafına ağrı giriyo ama hemen kesiliyo. bilmiyorum canım yaa şaşkınımm sözde bügün soğan alıp kürünü uygulayacaktım ama bu topiki görünce vaz geçtim send bi baksanaa.. ne düşündüğünü sölee

http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...asinda-kahverengi-lekelenme-yasayanlar-2.html

Evinnncimm senin işde bi tuhaflık var farlutali içip olmamak bi de üstüne cyclo içip olmamak şaşırtıcı

evincim tahlillerinde yokmu çıkıyo?
hormonlarım gayet normall canım tahlil sonuçlarımda bişey yok ama ben doğum kontrol iğnesi vurdurmuştum ondan kaynaklanıyoo bu adet olamam.. ama belkide olacak stresten olmuyoo çünküü ben devamlı ha oldu ha olacak çok stres yaptım..

canım doktor cyclo proynova yı kullandıktan sonra adet olacaksın dedimi?
dediyse ve sen hala olmadıysan,tekrar git doktoruna tahlil yapar sorun neymiş çözer
böyle acaba hamilemiyim değilmiyim diye düşünerek üzülmekten iyidir
ayrıca soğan düşüğe sebep olmaz diyor,ibrahim saraçoğlu

evet dedi 21 gün iç olursun dedi. hormonlarımda çok temizdi.. ama hala adet olmadım ya korkuyorum ayşecim soğan suyunu içersem ya bişey varsa diyee

evet dedi 21 gün iç olursun dedi. hormonlarımda çok temizdi.. ama hala adet olmadım ya korkuyorum ayşecim soğan suyunu içersem ya bişey varsa diyee

bende bi ara soğan suyu içtim,korkuyordum bebek varsa bişey olursa diye çok araştırdım en kesin cevabı soğan suyunun icadı yani ibrahim saraçoğlu söylüyor düşüğe sebep olmaz diyor

evet öle hemde cyclo gerçekten çok etkilii olmam gerekiyodu ama olmadım lekeleniyorumm.

iide canımcım o lekelenme yapmaz ki benim kahverengi lekelenmem var diye doktora gitmiştim doktor bana cyclo verdi lekelenme hemen kesildi yani sen de tam tersi mi etki ediyo yani kafam karıştı.

bende bi ara soğan suyu içtim,korkuyordum bebek varsa bişey olursa diye çok araştırdım en kesin cevabı soğan suyunun icadı yani ibrahim saraçoğlu söylüyor düşüğe sebep olmaz diyor
tamam ozman bi pazara gidip gelcem. az soğan alayımm.napimm başka çarem kalmadı dr da gitim herşey normal ama tek anormal şey edet olmamam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…