Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
altınların kayboldu ve ailene yüklediler öylemi deseydin yaa siz almış olmayasınızz. hay allahım yaa gene gerildimm benimde başımdaa bitanee oda kurdu var yaa o yüzden sinirlendim bi anda. o yüzden altınlarımı evde brakmıyorumm ben nereye o onlar orayaa hatta ben bileziklerimi annemlerde saklıyorumm.. diğer altınlarım var setim küpeler falna onlar hep yanımdaa.... insanın annesinden ailesinden aslaa zarar gelmez kim ne düşünürse düşünsün.. altınlar kaybolunca eşinin ailesi üzülmemiştir ama annenin içi içini yemiştirr..benım altınlarım kayboldu o zaman bile hemen bana yüklendiler annemlere vermiş olupta bize mi söylemiyorsun diye neler neler neyse bosverin artık kaynana konusunu hepsini toplayıp kazana koyacan ama
kızlar sumeyrat eskisi kadar gelmiyo farkındamısınız??????????????:uhm:
evet neden acabaa bağlantısımı koptu neee:sm_confused:kızlar sumeyrat eskisi kadar gelmiyo farkındamısınız??????????????:uhm:
kızlar sumeyrat eskisi kadar gelmiyo farkındamısınız??????????????:uhm:
evet bende farkettim eskiden sürekli burdaydı
kızlar ne yapıyosunuz ooooooo kaynanyımı çekiştiriyosunuz bakalımmmmmdelikafaduldendelikafadulden
bittti bitti yavrimmmmmmmmm nabersinnnn
ne olsun canımm iyi Allaha şükürrr sen nasılsın nefes almaların düzeldi mi geçen rahatsızdın yanlış hatırlamıyosam.
kızlar ya benim bi yengem var dayımın hanımı çoook cahil bi kadın durmadan soruşturup duruyo ilk çocuğu 5 yaşında ikinciyi istiyodu(sanki obürüne çok güzel bakıyomuş gibi) olmuyodu dayımın varikoseli yüzünden dayım ameliyet oldu şimdi duydumki ikinciye hamile bana diyoki ayşe senin niye olmuyo bi sorunmu var yok doktora gittinmi miraçdamı sorup duruyo sinir oldum bende dedim hiç bişeyim yok stresten olmuyo ayaklarını havaya dikiyomusun diyo bana :)
dicektimki sen banamı öğretiyossun ben araştıra araştıra doktor gibi olmuşum
bitkisel şeyler,ateş ölçme sistemi,akıntı test etme sistemi,aşağıya eğilme metodu
ilaçları bilene ezbere biliyom bazen eşime diyomki hiç doktor gitmeyeyim tedavim belli klomen,estrofem,adet olmazsam duphaston yada farlutal :))))